24.5.12

Oddworld


Jotenki häiriintyny fiilis, sen näkee kyllä kuvistakin. Mua rupes vähän pelottaa tota ylintä kuvaa muokatessani tuijottaessani sitä tarpeeks pitkään :-D On se nyt vähän creepyn näköinen. Tosta naamarista tulee mieleen ihan Oddworld Inhabitants!

Asiasta teemukiin, suositelkaa jooko hyviä itseruskettavia! Haluaisin kokeilla eikä mulla oo hajuakaan mikä on hyvää ja mikä ei.

One thing to be happy about
ulkoilmakirppikset

20 comments:

  1. Tuo eka ON sairaan pelottava! Hui.
    Mää oon tykänny semmosesta Doven summer glow -itseruskettavasta. Kosteuttaa kivasti ja päivettää miedosti eikä oo hinnalla pilattu, Anttilasta makso jonku vitosen.

    ReplyDelete
  2. Yks hyvä itseruskettava on ainaki St.Moriz, sitä saa ainaki seppälästä, ja maksaa 6,95e :-) Sitä löytyy moussena, ja suihkeena, ite tykkään moussesta enemmän. Mut se voi olla sellasta et siitä voi tulla vähän "liian" tumma. Toine hyvä on mistä tulee aika luonnollisen näkönen rusketus, ni Hawaiian tropicin self tan cream, maksaa joku noin 11euroa, ja prismasta ainaki löytyy tätä. :-)

    ReplyDelete
  3. Qtja - Kiitos kovasti vinkistä! :> Tarkotus olis löytää itseruskettava, jolla sais niinku vähän päivettyneen hipiän ja joka levittyy tasaisesti - en siis halua mitään liian överiä :-D

    Iida - :--) Kiitosss!!

    ReplyDelete
  4. Hawaiian tropic o sika hyvä itseruskettava! oon kokeillu monii ja tää o ehdottomasti paras levittyy hyvi eikä jää mitää rajoja jos hyvi vetää! :) mul yks kaveri suositteli ja nyt molemmat ollaa iha tää kannal :D se o sellane creme niinko :) haha.

    ReplyDelete
  5. Ite suosin spray-itseruskettavia, nopeeta, helppoa ja siisti jälki. Garnieria käytin, kunnes löysin paikallisista kaupoista halvempaa :) Garnierilla näyttäs olevan light tuotekin, jos haluaa tositosi varovasti alottaa. http://www.garnier.com.au/_en/_au/our_products/product.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_SUNCARE^SELF_TANNING^SELF_TANNING_HOME

    ReplyDelete
  6. Tuo eka on upea kuva kaikessa pelottavuudessaan!

    Kokeile Kicksin omaa itseruskettavaa: hyvä väri, helppo levittää, tuoksuu hyvälle ja hinta on edullinen! Tai jos haluat panostaa rahallisesti, St. Tropez'n Mousse on paras!

    ReplyDelete
  7. apteekista Aco merkkistä itseruskettavaa se on kyl hyvää ja tosi iisiä eikä sil voi oikee mennä pielee. siit tulee just semmone kevyt päivetys ja sitä voi sitä syventää jos laittaa useemman kerran. sit jos haluu vähä enemmä rusketusta ni suosittelen Kicks kaupois myytävää semmost tuubii mis lukee vaan self tanning lotion mut ei mtn merkkiä! tuoksuu ihanalta ja on kyl sairaan hyvää!!! itelläni sitä käytös!

    ihana tuo sun vaaleenpunane tukka! tekis iteki mieli värjää, vaikka jollai kevyt värillä(?) onks sellasii? kuluttaakoha toi paljo valmiiks jo blondattua tukkaa...
    -Lilli

    ReplyDelete
  8. dove on paras. muistat vaan sekottaa itseruskettavan kosteusvoiteeseen, jolloin vältät läikät ja rumat rajat :)

    ReplyDelete
  9. "Tarkotus olis löytää itseruskettava, jolla sais niinku vähän päivettyneen hipiän ja joka levittyy tasaisesti - en siis halua mitään liian överiä"

    just toi doven summer glow vois olla sun juttu! oon ite käyttänyt sitä ja tykännyt. haluisin vaan kesäks jotain _vähän_ överimpää, ni mullakin on itseruskettava haussa :-D

    ReplyDelete
  10. Sul on sairaan kivat hiukset ja muutenkin oot nätti :) !

    ReplyDelete
  11. melina - thank u :>

    Milla - Kiittiih! Mistä sitä saa? :-)

    aliish - Jesjes kiitos kovasti!

    reetta v. - Mhii kiitos!!

    Anonyymi - Kiitos vinkistä! Kuontalo on värjätty siis Aricolorilla (sävy fuchsia). Se on suoraväri ja kestää pakkauksen mukaan 6-10 pesua, mut kyl se todellisuudessa kestää paljon pidempään. Aluks hiukset oli tosiaan tosi räikeän pinkit, mut pikkuhiljaa ne haalistuu hattaramaisemmaksi. Ei kuluta tukkaa, toi on pikemminkin tosi tuju hoitopläjäys koska väri läträtään hoitoaineeseen.

    Anonyymi - Alrighty, thanks!

    Kiira - Kyl mä rupeen pikkuhiljaa kääntyy ton Doven puoleen jos se kerran noin hyvää on:-) Kiitti sullekki! Rusketun aina tosi vähän, et nyt olis kiva näyttää edes päivettyneeltä:-D

    NEEA - Kiiitos :-)

    nyriPULLA - Oiii, kiitos c:

    ReplyDelete
  12. Mä en ite oo käyttäny itseruskettavia, mutta oon kuullu hirveän monen käyttävän tota Lorealin Sublime Bronzea. Siitä on tullut joku uus geelimäinen versio ja just yhdessä blogissa sitä suositeltiin. Toinen mistä oon lukenut paljon, on toi St. Tropezin itseruskettava, mutta sillä on hintaa about 30 euroa..
    Ihania kuvia muuten, vaik onkin tosiaan vähän creepy haha. Rakastuin sun toppiin.

    ReplyDelete
  13. malinka - Hihi kiitti! Toppi on ihana, bongasin sen kirpparilta tos yks päivä. Joo mäkään en oo koskaan edes kokeillut itseruskettavia, mut nyt haluisin kovasti koklata koska solarium ei oikeen napostele. Kunhan löytyisi mönjä mikä levittyy tasaisesti :-)

    Kuinka kauan itseruskettava muuten pysyy? :-D

    ReplyDelete
  14. Hawaiian tropiccii saa ainaki länsiporin prismast! :D

    ReplyDelete
  15. Hiukses vaan on niin rakkautta!

    ReplyDelete
  16. Milla - Haha okei, eiköhä sitä sit saa muistaki prismoist :P

    Minna - :--) Mhii kiitos!

    ReplyDelete
  17. tykkään tosta tukasta nyt melkeen enemmän kun sillon ihan pinkkinä, jee !! mut mietin vaan sitä et palautuuks toi pinkki väri sit ihan takas alkuperäseen hiusväriin ? (:

    ReplyDelete
  18. Anonyymi - Juu palautuu, mut siinä kestää tosin hetki! :-D

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8