17.5.12

New finds

Teki mieli tulla antamaan itestään edes joku elonmerkki :-) Sen kameran tilauksen kanssa on yllättäen tullut ongelmia, et sen takia hiljaiselo jatkuu vielä. Kyl se sieltä pian tulee, mut kaikkee sitä tarvii pienen ihmisen kestää. :-D Mä en oo sellanen, ketä tykkää pitää blogia pystyssä pelkillä kännykkäkuvilla - nimimerkillä joku Instagram ärsyttää mua aika snadisti. On ihan ok jos blogissa vilahtelee joskus niitä luurilla otettuja kuvia, mut eri juttu on jos niitä on kokoajan. Olen mieluummin hiljaa ja toivon, että teikäläiset odottelee kärsivällisesti. En malta odottaa et saan postaustahdin taas normaaliks!!!
Mut teitä on tullu tästä kaikesta huolimatta taas hurjasti lisää, kiitos siitä kuuluu kyllä Lauralle, joka kovin kauniisti mainitsi meitsistä blogissaan. Kiitos hurjan ihanista sanoistasi ♥ !

Mutjoo, tässä ois illaks vähän selailtavaa! Bongaan usein kivoja blogeja ja välillä on jees pistää niitä tännekin näytille.


Love aestheticsin (jouduin pari kertaa höpisemään tota nimeä ääneen, että laitan sen varmasti oikein) bongasin vasta vähän aikaa sitten. Tykästyin blogissa eniten noihin hurjan simppeleihin ja kauniisiin diy-ideoihin. Kuinka nerokasta oikeesti on laittaa henkari seinälle väärinpäin ja voila, siinäpä sulle naulakko! :-D


Tähän törmättyäni jäin lumoutuneena tuijottamaan tän tytön kasvoja. Vau. Transsista heräiltyäni hiffasin, et jee täähän on kiva blogi ja tolla on kivoja vaatteita.

Semmosia, hope ya like it!

One thing to be happy about
mutakakku

4 comments:

  1. Ei mulla muuta, kun että sun on pakko olla joku supernainen. Perusteina se että sun blogi on mun ikuinen lemppari, ja täysin täydellinen, sul on maailma paras tumblr (ja anteeks, mä vietän siellä välillä pitkiä ja hartaita reblog-partyja) ja sit vielä se että sun hiukset on hattaraa.

    ReplyDelete
  2. Piiu - Ihan sairaan ihanasti sanottu, luin tän moneen kertaan hymyillen oioi. KIITOS ♥

    ReplyDelete
  3. Love aesthetics on kyl niiin siisti, ihanan minimalistinen :)

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8