4.1.12

vähän ajatuksii


tekniikka on ollut viimeaikoina mua kohtaan niin v****mainen, ihan ku mä kaipaisin yhtään enempää vaikeuksia. :-D pystyn kattomaan telkkarista kahta kanavaa, koska muut pätkii niin pahasti ettei niitä voi kattoa, ellei halua saada totaalista raivokohtausta (vika on siis tossa vanmaisessa digiboksissa). vaikka se onkin vaan telkkari, on se silti rasittavaa. unelmissain on valkoinen flat screen-yksilö, mut miten telkkari voi olla paljon kalliimpi jonkun hiton värin takia? huoh. kun hankkis uuden, ni sais kaks kärpästä yhdellä iskulla; hienompi telkku sekä toimivat kanavat.
nettikin on ihan kamalan hidas ja postauksien lukeminen on miltei mahdottomuus. mullahan ei oo täällä omaa nettiä ollenkaan, olis tarkotus hakea mokkula. saa luvan toimia sit... se on musta aika epäreilua, et naapureilla on mahdollisuus kiinteään nettiin mut mullapas ei ookkaan. siitä vois tietty kysyä, et olisko mahdollista vetästä piuhat tänne munkin kämppään.
ollaan mietitty äidin kanssa, et olis siistii tehä tänne yks tehosteseinä vaihtamalla siihen joku cool tapetti, mut vuokraisännältä täytyy tosin kysästä ekaks. mun äiti on tosiaan pintakäsittelijä, joten kaikki tommoset remppahommat hoituu kätevästi. oon kelaillut semmosta tiilitapettia, mut en tiedä olisko se sävy ihan jees tänne ton sohvan punaisuuden takia. kahtotaa ny.

ainiin! kirjotin eilen monta kymmentä reseptiä koneella, jotka olis tarkotus tulostaa ja pistää johonkin kansioon ikäänkuin reseptikirjaksi. tänään poikaystävän iskä tulee kattomaan tota mun canonin masiinaa, joten saatan tänään tulostella jo valokuviakin jee kui kivaa!

ps. huomaako kukaan hiuksissa mitään erilaista?

One thing to be happy about
Salvador Dalí

6 comments:

 1. hei arvaappa mitä! mulla on tismalleen ihan sama ongelma mun telkkarissa. kaks kanavaa näkyy, YLE1 ja YLE2 niin että niistä saa jotenkuten selvää mut muista ei tietookaa. missäköhän ihmeessä se ongelma on? :o

  ReplyDelete
 2. annie: hmm, pystyks kattomaan leffoja ihan normaalisti, siis dvd:tä esimerkiks? :> jos pystyt, ni ongelman ei pitäis sit olla telkkarissa, vaan digiboksissa. lainaappa joltain boksia ni siten se selvii? :> tai ostat suoriks uuden.

  vai onks sulla sellanen telkkari, mis on boksi sisällä? sit en tiiä, kyseleppä joltain elektronörtiltä 8>

  ReplyDelete
 3. Kun tää sää on vaan tämmönen suoraan sanottuna helvetin tuulinen ja myrskyävä paska, niin ei tunnu ykskään digiboksi Suomessa toimivan. Nimimerkillä mullakin näkyy vaan YLEt.

  ReplyDelete
 4. Anonyyminen: "Myrskyävä paska" :-D:-DD Indeed!!

  ReplyDelete
 5. meillon ongelmana ettei ylen kanavat näy, muut kylläki :o vaik luulis et just ylet näkyis mis vaa. ärsyttävää >:(

  ReplyDelete
 6. Elisa: No johan on! Jännää et monella muullakin on ilmenny samaa onkelmaa :o

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8