9.1.12

TUTORIAALINTYNKÄ

Voi hurjuus, yllätyin sit pikkasen bloggeriin kirjauduttuani tästä lukijamäärän kasvusta. Kiitokset siitä Idalle! Huihui, mennään jo melkein seittemässäsadassa! :>

 skannerileikkejä

Kiitos jeejee. Nyt olis kumminki luvassa sitä kauan toivottua kuvankäsittelytutoriaalia. Ymmärtänette, etten halua paljastaa syvimpiä photarisalaisuuksiani (jääpähän teille jotain ihmeteltävää), mut tässä olis sentään jotain – toivottavasti joku oppisi uutta! Tuli kauheet valinnanvaikeudet, minkä kuvan valitsen tähän ja hetken blogia selattuani päädyin tohon.
Se, mitä teen kuvalle, riippuu tietysti kuvasta. Mielelläni en tekisi kuville koskaan mitään vaan antaisin niiden pysyä alkuperäisinä, mutta kun mä tykkään kauheesti photoshoppaamisesta! Se vaan on niin pirun hauskaa.


Tossa pientä hahmotusta miltä kuva näyttää ennen ja jälkeen. Mulla ei tosiaan oo mitään yhtä ja ainoaa tapaa, joilla kuvani käsittelen vaan monta. Päläpälä, aloitetaampas.

Voi elämän kevät. Yritin tehdä tän mahdollisimman helppolukuiseksi ja toivottavasti onnistuin, sillä tässä meni ikä ja terveys ku nettikin päätti ruveta pottuilemaan..... :-D Mut siinä, olkaapi hyväskäiset.

19 comments:

 1. kiitti hitsisti tästä tutoriaalista! mut mulla on pienen pieni kysymys; viimeisessä kuvassa toi fontti, minkä niminen se on? :-)

  ReplyDelete
 2. Onpa jännä nähdä miten ihmiset muokkailee sun kuvia! Täytyy sanoa että vietän paljon aikaa photarin äärellä ja tässä tuli jotain juttuja mistä en oo koskaan tiennytkään. Outoa miten luulee muka tietävänsä photarista todella paljon, mutta aina löytyy jotain uutta! :D

  ReplyDelete
 3. Kuka on tuo ihana nainen? .___.

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Jejee, ole hyvä! Öö se on nimeltään GinoSchoolScript. :--)

  Anna: Tavoite saavutettu, edes joku oppi uutta! :> Yleensähän jengi kikkailee enemmän curveseilla ja semmosta, joten oli kiva tehä tuto vähän erilaisesta muokkaustavasta.

  Heheh en ihan ymmärtänyt sinun kommentin alkuosaa :--D Mut siis nonniin, nyt olet vähän viisaampi!

  Anonyymi: Paula nainen on.

  ReplyDelete
 5. hitto vie miten kiva tuto, mutta yksi asia jäi vaivaamaan kun kokeilin tätä muokkaustapaa; en vaan saa tuota vitoskohtaa mitenkään menemään oikein. meneekö se siis kaikissa photoshopeissa tuolla tavalla vai pitääkö siihen olla joku tietty versio? oon niin pönttö, etten tiedä mistä ja miten tuon blending moden löytäisin D:

  ReplyDelete
 6. Jimmy: Hieno kuulla :>

  Mä en oo tosiaan varma, et onks toi sit jotenkin erilainen vanhemmissa versioissa. Isket kuvan mustavalkoseks ja Overlayksi, ei muuta :o Ja jos se on liian överi, niin laske Opacitya.

  (Ton vitoskohdan voi skipatakkin)

  ReplyDelete
 7. mistä toi tytön paita on? :D täydellinen!!

  ReplyDelete
 8. mun mielest toi alkuperänen on paljo nätimpi

  ReplyDelete
 9. Laura: Se on mun paita :-D kirpparilta, alunperin H&M Garden Collection

  Julius Töyrylä: Must ei :-)

  ReplyDelete
 10. Ohhoh, en oo koskaan tajunnu että photarilla voi tehä kaikkia tuommosiakin :-D Mmmmahtava juttu ku teit tän!!

  ReplyDelete
 11. Anonyymi: Mmmmahtavaa, opeit juuri uutta :-) Sit eiku kokeilemaan.

  ReplyDelete
 12. i love it!:*

  http://lara-ira.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. Great tutorial and I love your blog, especially the cursor :)
  http://xtheperfectmess.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. miten saat nää kuvat pysymään nii hyvänlaatusina täällä blogissa? miulla menee kaikki kuvat aina niin kamalan näkösiks. :-( ja lataan ne siis bloggerin kautta!

  ReplyDelete
 15. Vooi oot sulone :) Oon sun blogin tasan 700. lukija!

  ReplyDelete
 16. Lara & Anita: <3 Thank you guys!!

  Anonyymi: Pistä menemään alkuperäisessä koossaan! :>

  Ida: Hehe, thanks. Hurjaaa :-)! Mistä muuten näät lukijamäärän? :-D Joo mul on siis lukijoiden määrä tossa sivupalkissa, mut se ei päivity itsestään ku se on vaan teksti.

  ReplyDelete
 17. No siis Bloggerin hallintapaneeli>sitten sieltä missä näkyy luettavien blogejen uusimmat postaukset niin siitä alta Hallinnoi>sitten siihen tulee Luettavat blogit, ja kun kelaa niitä niin aina siinä vieressä näkyy ne:) vaikka sulle on: one thing to be happy about - 703 lukijaa
  http://onethingtobehappyabout.blogspot.com/

  Julkinen


  :)

  ReplyDelete
 18. Ida - Alrighty then! :-D Kiitos tiedosta.

  Ville - Jätteiso kiitos :-)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8