19.1.12

Luuri

Moih! Postailisin toki useammin, mutta ku mää oon duunista päästyäni vähä niinku poikki. Viimepäivät on mennyt tosiaan "herätys - töihin - kotiin - leffa - unta palloon"-kaavalla. Minä en valita, on mahtavaa tehä jotain! Huomenna on kyl tosi lyhyt keikka ja sekin alkaa vasta neljältä iltapäivällä, joten kerkee käymään keskustassa asioilla. Mä niin toivon, että palkasta jäis itelle käytettäväksi paljon sillä olis niin paljon ostettavaa!
Muttamutta, itse "postauksen ytimeen";

Noniin. Arvatkaapa vaan, et mimmosen puhelimen sain? :-D Oikeen huvittaa ku oon aina kironnut, etten ikinä hanki kosketusnäytöllistä luuria (luultuani semmosen olevan liian vaikee), mut nyt toi Samsungin yksilö on sitten mun. Pikkusisko hankki uuden joten meikäpoika osti häneltä ton (tai siis äiti)! Tuo on osoittautunut oikeen kelvolliseksi ja helpoksi kaveriksi.


Eipä mulla nyt oo oikeen muuta, suihkuun moi!

One thing to be happy about
Elokuva: Olemisen sietämätön keveys

10 comments:

 1. tiietkö mulla kävi tollein ihan samalla tavalla :D oon aina sanonu kuinka kosketusnäytöt on huonoja ja turhia ja vaikka mitä, ja just nyt sitte toissapäivänä sain kosketusnäytön. on tää elämä jännää.

  ReplyDelete
 2. Mulla on tollanen samanlainen puhelin ja musta se on ihan kiva :) Vaikka pakko kyllä sanoa, että seuraava puhelin EI tule olemaan kosketusnäyttö. Yks kerta riitti mulle :D

  ReplyDelete
 3. mulla kävi ihan samallalailla että vannoin että kosketusnäyttöpuhelimet on turhia ja epäkäytännöllisiä, mutta kappas vaan mikähän se mulla pian killuu kädessä..:D

  ReplyDelete
 4. hei ootko ladannu ton photarin vai ihan ostanut ? jos oot ladannu niin mistä :) ?

  ReplyDelete
 5. Minja: On se jännä :-D

  lihaviihde: :--) Nonni!

  sanna - Jeppis :-D Onhan noi aikamoisia leluja.

  Anonyymi - Netistä on. Tää asia on niin yksinkertainen; googleta :-D!!

  ReplyDelete
 6. "hei ootko ladannu ton photarin vai ihan ostanut ? jos oot ladannu niin mistä :) ?" Ja viel täydennystä tohon kyssäriin, et oon siis ladannut sen mut nyt se on alkanu kettuilemaan mulle siitä et 'koeaika' ois menny umpee ja ku heitän siihen sitte serial nummmmmmberin ni ei.. hermot meneee perskules

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: Auts ku en valitettavasti osaa neuvoa tossa jutussa ku en itekkään oo mikään ekpertti :--( Etsi käsiis joku jättenörö!

  ReplyDelete
 8. mulla oli toi mut joku pelle pölli sen joten jouduin ostaa uuden luurin. tällä hetkellä kumppanina on N9 <3

  Tsekkaa mun MAC meikkiarvonta :)
  http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html

  x Heidi

  ReplyDelete
 9. Voi ei taisin just rakastua puhelimeen!! Mun oma kännykkä on nyt hajoomaisillaan ja oon kattellu eri malleja (myöskin asenteella "ei kosketusnäytöllistä" :D) mut toi sun on vaan ihan äärettömän ihana! Mikä toi malli on ja minkä hintanen?

  ReplyDelete
 10. Heidi - Tyhmät pöllijät :<

  Kissanainen - Se on Samsung S5230! Hinnasta ei oo tietookaan, mee pyörii nettiin :>

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8