20.12.11

20.12


kerrassaan hemaiseva "asukuva"... :> kivoimmat kledjut ei ees näy, ihanaa! mutta, kävästiin tosiaan sunnuntaina vähän mattokaupoilla äitylin kanssa ja sieltä tarttui kun tarttuikin uus matto tänne olohuoneeseen. me likey, tuli heti paljon lämpimämpi tunnelma. sieltä kulkeutui mukaan myös kaksi mustaa tyynyä lattiatyynyiksi. tykkään kauheesti kierrellä kaikenmaailman huonekaluliikkeissä, sillä kauniiden huonekalujen ja nätin sälän tapittaminen on kivaa puuhaa.


ensimmäinen trendi tuli tänään, juhuu! pistin kolme numeroa tosiaan tilaukseen tossa hetki sitten kun oli tarjouksessa. jos totean lehden kestotilauskelpoiseksi (en oo vielä lukenut sitä kokonaan) niin ei auta muu kun iskeä kyseinen lehti ostoskoriin. on mukavaa kun on jotain mitä odotella joka kuukausi :>
tänään suunniteltiin pikkusiskon kanssa teemabileitä ja siitä lähettiinki käymään mummin kans tädin luona tsekkaamassa yhtä nojatuolia minkä saatan kotiuttaa, jahka saatais siihen uus verhoilu. sieltä tädin luota kotiutui sitten vähän muutakin; iso läjä kynttilöitä, mukeja sekä peltipurkkeja. kierrättäkäämme rokrok!


kyllä nyt kelpaa odotella aattoa kun on paljon kynttilöitä, kasvillisuutta (amaryllis ja hyasintti), uutta luettavaa ja kuuma glögilasi kätösessä. ihanaa joulun odotusta

One thing to be happy about
hapankaalisalaatti

10 comments:

 1. Hei amaryllishyasintti, upeita joulukuvia!! Sun kuvista kun ei koskaan puutu muutenkaa tunnelmaa ;)

  ReplyDelete
 2. oot niin nätti! Ja tykkään sikaan sun kuvista ku muokkaat ne tollai hempeeks :) ihana blogi!

  http://prettythings-oona.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia taas kerran :) Olis kuitenkin kiva saada enemmän kuvia sun kodista, oot jo laittanutkin vähän siitä postausta mut vielä vähän lisää ? :)

  ReplyDelete
 4. ompa ihanan näköstä!:) joulunodotuksia sinnekin!

  ReplyDelete
 5. ina - :-D hihi voiku kiva, kiitos.

  oona - jee, kiitos paljon :-)

  karoliina - vai vähän lisää! http://onethingtobehappyabout.blogspot.com/2011/11/vahan-kotikuvia.html < ootko kurkannu tota postausta? :-)

  emu - :--) kiitos!!

  ReplyDelete
 6. i hope it's ok that your blog is in my favourite list :)

  i love it ♥

  ReplyDelete
 7. tykkään sun blogista näääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääin paljon! :--)

  ReplyDelete
 8. Mä tuun ikuisesti olee kateellinen sun kuvanmuokkaustaidoille. huhhu, taivaallista.

  ReplyDelete
 9. mä rukoilen, kerro miten saat noista kuvista noin ihanan pehmeitä ja lämpimän näkösiä !!

  ReplyDelete
 10. jennifer f - of course it's ok, thank you :'>

  anonyymi: ja mä sun kommentista nääääääääääääin paljon, kiitos :>

  piiu: hmm, kiva kuulla että tykkäät mun kuvankäsittelytavoistani. :-)

  anonyymi: photari on ystävä. mulla ei oo mitään yhtä tiettyä tapaa miten kuvia käsittelen, vaan monta. opettele käyttämään photaria ja ime tietoa netistä, sen neuvon annan. :>

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8