21.11.11

sulaa vahaa


heissans:-) mun oli tarkotus mennä tänään kuvailemaan vähän näitä mun hoodeja, mut tuliki yllättäen menoo enkä sitte päässytkään. periaatteessa ehkä ihan hyvä, koska tänään on ollut ihan kökkö keli - odotan, et tulis taas semmonen kaunis hyhmä tonne maahan :>
tänään ollaan taas mutsin kans pyöritty joka paikassa; mun luona roudaamassa, kolmessa kaupassa, siskon luona, äidin kaverilla ja sitte lopuks vielä äidin toisen kaverin luona :-D mun sydämeni tais jäädä sinne, koska siellä oli ihan mielettömän ihana ilmestys. nimittäin dogo argentino-rotuinen koiruus johon rakastuin palavasti. vaikka dogilla oli aika paljon kokoa, se ei estänyt häntä tulemasta syliin makoilemaan :-D harmi vaan ettei kameraa ollut messissä, mut kyl mä sen ihanan pärstäkertoimen meen vielä ikuistamaan kameraan.

tiiättekö semmoset hetket, kun kuulee radiosta pirun hyvän biisin ja sitten on pakko ruveta hysteerisenä skriivailemaan lyriikoita ylös? :-D noh, ylläoleva biisu on siten löydetty ja on meikän uus lemppari! enjoy, mää voisin nyt naatiskella glögiä (nimim. sitä on mennyt litrakaupalla viimeaikoina).

One thing to be happy about
uudet koiruustuttavuudet

10 comments:

 1. Tosi kivoja kuvia :)

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. ihana tunnelma tos ekas kuvas! (:

  ReplyDelete
 3. Kämppä näyttää kyl tosi kivalta jo!! :) täytyy varmaa joku päivä tul visiitille ja hei sin kuvailee pitää myös men :) Et oo muute viel sit päässy sitä aamun koita ziigailee? :D

  ReplyDelete
 4. laura: kiitos kiitos :>

  lilja: thank you, mukava kuulla!

  milla: iso kiitos c: kesken on vielä, mut niinhän se aina.. :-D totta turiset, tuu poikkee ni jubataan! ja en päässy kattoo sitä, saakeli:-D aika paskat arvostelut on tainnu saada muute?

  ReplyDelete
 5. apua mua jäi sairaasti vaivaa ku oot kommannu mulle vissii jotai ja poistanu sen kommenti et niiku mitä siin luki :-----D ?

  tannifloats.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. dana: aw, thank you.

  tanni: heheh sori, ymmärrän, muaki häirii semmonen touhu:--D olis pitäny pistää joku selitys!

  mut siis, olisin kysyny vaan koodijuttuja tekstikenttään liittyen, mut hiffasin ite ratkaisun :-D

  ReplyDelete
 7. aa okkei :D kiva saada selkooo, khihi.

  ReplyDelete
 8. Mistä toi sohva on? Ihana *__*

  ReplyDelete
 9. tanni: jebou:-D!

  anonyymi: :--) se on kontista!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8