18.11.11

dotdotdot

perjantai-iltaa jengi! nyt on ihan pakko vähän avautua. vähän semmonen fiilis, et mitä tahansa mä teenkin ni aina lähtee lukijoita (mua se harmittaa). tosiasia on se, että kaikkia ei voi miellyttää MUTTA kun mulla ei oo hajuakaan mitä ihmettä te oikeen kaipaatte lisää, ku ette ikinä kerro. kehuja on ihana saada, mut sitä rakentavaakin palautetta olis mukava vastaanottaa edes joskus. oon ihan pihalla! kommentit on iso osa mun motivaatiota postata, ja kun mitään palautetta ei tule ni oon ihan puulla päähän lyöty eikä postaamisesta oikeen tuu mitään. pliis, sanokaa rehellisesti mitä haluatte lisää ja mä vannon skarppaavani. bloggaamisesta on tullut aikas iso mua ja tykkään tästä todella, vaikka meininki onkin joskus vähän maanraossa.

iloisempiin asioihin, mä meen tänään breaking dawn-leffan yönäytökseen, kui siistiä! 


18 comments:

  1. musta tää on just hyvä tälläsenä :) ihanat kengät!

    ReplyDelete
  2. heipähei! mä en yleensä kommentoi koska... en tiedä! mutta nyt päätin kommentoida jos se vaikka piristäisi! mutta tosiaan, mun mielestä sun blogi on tosi kiva ja mä tykkään tosi paljon sun kuvista! varsinki noi kuvat uudesta kämpästä oli kivoja :)
    mulla ei oo mitään suuria toiveita siihen mistä sun pitäs postailla tai mitä kuvailla, sun blogihan tää on ja sä saat päätttää! tärkeintä on siis että teet sitä mikä itestä tuntuu parhaimmalta, silloin ehkä innostustakin riittää enemmän!

    ReplyDelete
  3. Nää sun kuvat on ihan parhaimmistoa, se ainakin viihdyttää mua ja omaa visuaalista silmää :) Mut ei mitään suurempaa parantelua oo, erityisen innoissani oon näistä sun viimeaikaisista asunto-, koti- ja sisustusjutuista, jeeh! Niit lisää siis ;)

    PS. Mäkin menen tänää kurkkimaan uuden Twilightin, jehs :)

    ReplyDelete
  4. Itsehän en juuri muoti/lifestyle-blogeista välitä, koska yleensä se teksti ja asia jää vähemmälle. Mutta rakastan sun tatsia käsitellä kameraa ja toivon, että voidaan tavata toistekin joskus koska mitä oon sua pari kertaa nähnyt niin oot sellainen ihminen jonka kanssa luulen tulevani juttuun, vaikkei paljon ollakaan juteltu ihan kahden, siksi olen jäänyt lukemistoon. Pidän noista kuvista, joissa on ollut jokin idea pohjalla ja olet käyttänyt malleina mielenkiintoisia ihmisiä, ja ystäviä. Ootko miettinyt kirjoittavasi jotain pintaraapaisua syvempää pohdiskelua? Vai eikö se ole sun tyyliä? Toisaalta en itsekään ole mikään mestari kirjoittamaan ja pidän omaa blogia lähinnä päiväkirjamaisena lörpötys-paikkana. Kuvat on sun juttusi ja kuvallinen ilmaisu luontuu sulta lähinnä mestarillisesti. Olisi mahtavaa päästä jutteleen kanssasi joskus kamera-hommista ja mahdollisesti päästä joskus kuvaamaankin sua. Mä kaipaan enemmän tekstiä. Kerro itsestäsi, ajatuksistasi, asenteestasi maailmaan tai muotiin ja muihin asioihin joista olet kiinnostunut, nauttisin kuulla uusia näkökulmia elämään ja asioihin. Jatka kuvaamista samaan malliin, diggaan lujaa! Tuot itsellekin inspistä. :) Hauskaa viikonloppua ja terveisiä Tampereelta. Ilmoittele kun oot tulossa hoodseille, olisi mukava nähdä!

    ReplyDelete
  5. saako kysyä että mistä noi ihanat kengät on?

    ReplyDelete
  6. en ymmärrä miks täältä on lähtenyt lukijoita, koska tykkään tästä blogista tosi paljon! en tiedä mitään toista blogia, missä olisi tälläisia kuvia, ihan omalaatuisia mikä on siis plussaa. Oli tylsää, ettet postannut muuton aikana, mutta sen nyt ymmärtääkin. olisi mielenkiintoista nähä enemmän kuvia susta ja millaisia vaatteita käytät :). Keep going!

    ReplyDelete
  7. sun blogis on yks mun lemppareista,ja oon tosi onneline et oont älläsen blgon löytänyt!tää ulkoasu on siisti ja tykkään noista sivulinkeistä!! ja toi on kivän näkönen kun ei oo mitään ihmeellistä banneria.sun kuvat on älysiistejä ja sun muokkaustaito on jotain taivaallista!sun lataamat video on aina ollu hauskoja ja hyviä:)oot kaunis ja tykkään sun tavasta kirjottaa.ja vielä,sun tyylis on jotain ihanaa,inspiroita mua hirveesti! jatka samaan malliin ni mä ainakin pysyn täälä!! :-)

    ReplyDelete
  8. meinasin just alkaa kommentoimaa ennen ku näin tän postauksen aiheen, et ihanaa ku sulta on taas alkanu tulee enemmän postauksia, ku josai vaihees oli vähä taukoo ^^. love this blog !! nii ja sisustus juttui olis kiva nähd ja vaiks joku postaus kaikist su kirpparilt ostamist kamoist(-:

    ReplyDelete
  9. iik mistä noin ihanaiset kengät!!?

    ReplyDelete
  10. mä oon tosi laiska ikinä kommentoimaan vaik postaus saiski mut pysähtyy hetkeks tai kuvat sais sanoo wau. ja sä teet sitä kyllä!
    mä tiiän et se on ihana tunne ku tulee kommentteja:) ja en kyllä ymmärrä miksi sulta on lukijoita lähteny! huippu blogi

    ReplyDelete
  11. sulla on mahtavimmat videot ikinä, oot vaan jotenki nii hassu ja sul on ihana puhetapa niin niitä lisää ! Ei oikeen väliä onko videossa ees mitään ideaa ne on vaan kivoja:) Muuten mahtava blogi vieläkin, aina ollu.

    ReplyDelete
  12. Voi mä tyksin kyllä sun blogista hirmusesti! Sulla näkyy se oma kädenjälki super hyvällä tavalla! Ja kuvat on aina iloa silmälle :) Mutta rakentavaa palautetta oon tosi huono antamaan. Mutta jos nyt jotain keksisin, niin postauksissa vois olla joskus enemmän sellasta selkeyttä. Eli ois kiva lukea enemmän mistä sun kuvissa on kyse tai mistä ne on otettu. Enkä nyt tarkota että sun pitää alkaa raportoimaan joka kuvan jälkeen. Kaikilla kuvilla ei pidäkkään olla mitään ideaa. Mutta esimerkiksi uuteen kotiin jos ostat jotain uutta vaikka niin siitä voi kertoa enemmän tai jotain. En oikeen osaa sanoa. Mä tykkään sun blogista kyllä kuitenkin! :))

    ReplyDelete
  13. mä ainaki tykkään sun blogistas hirmusesti! kuuluu mun suosikkeihin (-: parannuksia en osaa kertoo, koska kuvat, teksti ja ulkoasu kaikki kiteyttää sen mitä blogilta toivon! jatka samaanmalliin (-;

    ps. olin kans kattoo aamunkoin yönäytökses ja oli huisia!

    ReplyDelete
  14. mä en oikee tie mitä pitäs sanoo, oon seuraillu sun blogia jo varmaa vuoden verran hiljaisuudessa (en siis oo varmaan kertaakaan kommentoinu) ja tykkään tästä just tällasena kun tää on. en tiedä sitten minkä takia lukijoita lähtee, mun mielestä tää on hyvä näin ;o

    ReplyDelete
  15. Heippa Enya!

    Itse poistuin jokin aika sitten blogisi lukijoista, koska koin sen olevan itselleni jotain mitä en enää tarvitse. Ja se ei tarkoita, että sinussa tai blogissasi olisi mitään vikaa :) Tullut niin paljon suuria asioita elämään, joten silloin ei ole aikaa taikka kiinnostusta perehtyä ns. turhuuksiin. Täällä käyn piipahtamassa ja ihastelemassa kuviasi silloin tällöin vieläkin :) Ihmiset katsos kasvavat pois tietyistä muoteista. Pinnanraapaisua toivon kyllä tähänkin blogiin.
    Ja se on aina ikävää jos blogia kirjoitetaan joidenkin muiden hyväksynnän takia. Omasta itsestä ne jutut pitäisi lähteä. Tulee helposti väkinäinen olo. Ja tiedäthän sen itsekkin, että epäaitous asiassa kuin asiassa on luotaantyöntävää :) Eikös niin.
    Kaikkea hyvää sun elämääsi moikkas! :)

    T.Mira

    ReplyDelete
  16. amanda: kiitos mielipiteestäsi :')

    pipsa: oikeassa olet, että täytyy tehä niinkuin itestä parhaimmalta tuntuu - muutenhan bloggaamisesta tulis väkinäistä jos ei tee omaa juttuaan vaan yrittää pelkästään miellyttää muita. kiitos kommentistasi!!

    ninnu: hihi, tekisin kyl mielelläni enemmänkin kotiin ja sisustukseen liittyviä postauksia :> hohoh, mä tosiaan olin menossa sinne yönäytökseen, mut menin vääränä päivänä :-D olen urpo. mitäs tykkäsit lehvasta?

    rosa m: ensinnäkin, kiitos sullekkin ihanasta kommentista :-) ♥ mun päässä liikkuu vaikka mitä, mut ei vaan tuu tehtyä jostain syystä mitään mielipidepostauksia. tykkään kyl kauheesti kirjoittamisesta, mut se sit vaan jotenkin jää.
    sen tiedän nyt, et monet taitaa kaivata tänne enemmän pintaraapaisua - tarkoittanee kai enemmän tekstiä, informaatiota ja ajatuksia :>

    joo täytyy todellakin nähä!

    anonyymi: ne on h&m:ltä ostettu ajat sitten :--)

    lotta: joo muuton aikana oli niin paljon äksöniä, et postaaminen vähän jäi. mut hyvä, että ymmärrät! mä itsekin haluaisin tänne enemmän niitä asukuvia, mut mä taidan olla vähän laiska niiden ottamisessa. haluisin kyl skarpata, mut kaikista kivointa olis se oma hovikuvaaja heheh.

    kiitos kommentista! :--)

    veera: oh my, iso kiitos siullekkin sanoistasi. :>

    kaisa: huihui, mä oon ostanut kirpparilta niin paljon juttuja, et tyyliin 90% mun garderoobista on secondhandia :-D eli se olis aikamoinen projekti.

    laura: ne on tosiaa h&m:ltä ostettu aikoja sitten :>

    hebsuu: iso kiitos sanoistasi. c:

    diibe: hihi, voi kiitos siulle. kai sitä täytyy taas sitte pölistä kameralle:-D

    jasmin: kiitos paljon kommentistasi, pidetäänpä mielessä! :>

    pauliina: kiitos siulle!! heh heh munkin piti tosiaan olla siellä, mut meikäpoika meni vääränä yönä. tajusin finnkinon suljettujen ovien takana lukea lippua ja tuli ilmi, että se näytös oli edellisenä yönä. huoh:-D

    anna: on se jännä, miten paljon jengiä lukee mut ihmiset ei vaan oo kommentoijatyyppejä:-D kivaa, että diggailet!

    anonyymi: kivaa, että käyt silti kurkkimassa :-) mä en todellakaan tee tätä muiden hyväksynnän takia, yritän nimenomaan pitää tän ihan omannäkösenä! harmi, että luulet mun olevan epäaito.

    kiitos kommentista!

    ReplyDelete
  17. Huomio!
    En pidä sinua epäaitona! En sitä osannut kiiruspäissään näköjään selvästi kertoa :) Tämä on niitä harvoja blogeja mitä edelleen lueskelen välillä. Monen monta on unohtunut ihan kokonaan.

    Iloa syystalveesi :) :) :) Kolmen hymiön verran!

    T.Mira (vakkarikurkkijasi, vaikka profiilia en enään omistakaan)

    ps. Kiitos joskus muinoisesta postauksestasi liittyen kuvien muokkailuun. Opin siitä paljon uutta.

    ReplyDelete
  18. anonyymi: mukava kuulla :'> ihanaiset syystalvet siullekkin! hmm, mikäs postaus se oli? herätit mielenkiinnon :--D

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8