5.10.11

randomfaktaa

1. Kerro henkilö linkin kera blogissasi, joka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 parhaalle blogille/bloggaajalle.

elikkä iso kiitos thelmalle lahjoituksesta! noniin, aloitetaampas sitten niistä faktoista.

1. tykkään älyttömästi dinosauruksista, musta ne on tosi kiehtovia. on ihan syvältä ettei niitä ole enää :--( kelatkaa ny kui hienoo se olis, että täällä mun luona palloilis kesy velociraptor. ei auta muu ku kattella disneyn dinosaurusta sekä jurassic parkkia ja haaveilla.
rakastan muutenki matelijoita ja kaikkii leffojen jänniä elukoita, esimerkiks ikranin voisin kotiuttaa oikein mielelläni.

2. mun musiikkimaku on tajuttoman laaja, kuuntelen lähestulkoon kaikkea. jos täytyis neljä lempparia sanoa, niin ne olisivat dubstep, piano- ja elokuvamusiikki sekä metalli kaikessa laajuudessaan. nyt oon pari päivää popittanu eniten trancea ja dubia! iskelmä on yks genre mikä ei uppoa meikäläiseen. 

3. mun eka kamera oli oranssi olympuksen pokkari. vuoden ikäisenä pudotin raukan lattialle ja siitä päivästä lähtien en oo voinut käyttää sitä - ei inspaa pistää pariasataa eugenia sen korjaamiseen. harmi sisänsä, sillä vois ottaa videoitakin. pölyttyköön mummin kaapissa.


4. en halua vielä piiitkään aikaan lapsia (tykkään lapsista mut ajatuskin omasta kauhistuttaa) taikka muuttaa yhteen poikaystävän kans. vaikka ollaanki oltu yhdessä melkein kolme vuotta, mulla ei oo mikään kiire. tykkään asua yksin, se on ahistavaa ku on kokoajan joku muu pyöriis jaloissa.

5. inhoan perunamuusia, oon aina inhonnut. en ikinä unohda sitä, kun lapsena eskarissa mut pakotettiin istumaan pöydän ääressä niin kauan kunnes pottumuusi (plus kaikenlisäks verilätyt, hyi helv...) olis syöty. ei auttanu muu ku pidätellä oksennusta ja kauhoa p-skaa suuhunsa. kaikista pahin on se, jos muusissa (tai missä tahansa muussa) on klimppejä.

6. mun perus aamurutiineihini kuuluu se, että pistän heti herättyäni radion päälle. ei aamuista tulis yhtään mitään jos joutuis hiljaisuudessa tekemään juttujaan. sitäpaitsi heikelä korporaatiolla on huiput jutut!

7. rakastan kauhuleffoja. sawit on ihan lemppareita!!

haastan messiin nämä ihanaiset: kaisa, paula, ville, marjaana, tiiu, hanna, rosetta, kiira, suvi, johanna, jenna, niina, lensku, nata ja paula!

11 comments:

  1. Hihii, aika mukavia faktoja, etenkin toi eka ja perunamuusijuttu :D Tuo kutonen on mulla iha sama! Mulla vaan kanavana YleX ja Ilen ja Matin aamushowt ;) Kiitos haasteesta ihanainen <3

    ReplyDelete
  2. incomplete: ouu, kiitos... :')

    kiira: joo :>

    ninnu: mukava kuulla jee! ♥ mä pistän bileet pystyyn heti herättyäni! :-D noeii. ollos hyvä neitokainen!

    ReplyDelete
  3. ooo huomasin äske et sul on tasan 600 lukijaa! onnea :>

    ReplyDelete
  4. heippa! löysin tämän blogin vasta vähän aikaa sitten ja voin nyt jo sanoa että olen ihan koukussa! ja niin itse asiaan, sähän asut porissa? niin olen tulossa ite käymään siellä ensi viikolla niin oisko sulla mitään vinkkejä et mitä käymisen arvoisia paikkoja siellä on? esim kirppareita ymym : ) itse kun olen näin ensi kertaa siellä päin liikenteessä :)

    ReplyDelete
  5. anonyymi: joo kui kivaa!! :>

    iia: mukava kuulla, hihi!

    juu porissa asustelen. c: meneppä pyörimään keskustaan ja bongaa joku kiva kahvila, esimerkiks cafe solo siinä eetunaukiolla on tosi jees. keskustassa on kans toi sisätori (kirppis) jossa kantsii käydä :-) se tosin muuttaa torin viereen, mut en muista koska.. :-D porissa on paljon hienoja paikkoja, karjarannan alueelle kantsii mennä ihastelemaan hienoja taloja!

    ReplyDelete
  6. mistä dubstepistä tykkäät (älä sano skrillex älä sano skrillex) :D? no ei vaan sano vaan lemppariartistejas? tykkäätkö muustakin elektrosta?

    ReplyDelete
  7. anonyymi: :-DD no siis skrillex on yks ehdoton lemppari, tykki ku mikä! prodigy on kauan ollu kans lempibändi.
    ei mulla hirveesti oo tiettyjä dubstepin lempiartisteja, ku hiton hyviä biisejä on niin paljon ja niin monilta eri artisteilta. elektroninen musiikkihan on niin laaja käsite, sillähän meinataan yleisesti ottaen konemusiikkia. ja kyseinen genre iskee muhun ja lujaa! suosittelen palloilemaan youtubessa, kuuntele remixejä ja pelkällä dubstep-hakusanalla löytää laittoman paljon eri kanavia!

    muutama lemppari: skrillex, the prodigy, dj shadow, tipper, mr. oizo, chase & status... + lukuisat muut, käyppä tutustumas piruuttas mun last.fm -> www.last.fm/user/Enukka

    ReplyDelete
  8. kiitos noista vinkeistä! :) nyt on porin reissulta kotiuduttu ja olipas mukava kaupunki, tuli siellä talsittua pitkin poikin ja oikein nättiä oli! :---) mukaankin sieltä tarttui muutama kiva juttu!!

    ReplyDelete
  9. iia: ollos hyvä :'> mä tykkään porista kovasti, kiva että iski suhunkin!

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8