24.10.11

· new home ·

morjes blogikansa! luvassa muutama yksityskohta uudesta kodista :> aikas keskeneräistä on edelleen, olkkarissa varsinkin. kaipaan sinne vähän raikkautta ja jotain valkoista, nyt se tuntuu liiankin maanläheiseltä :-D mut jee, mulla on sohva! saan äidiltä vielä sohvapöydäksi semmosen söpön puisen pikkuarkun ja mummilta niitä lasipurkkeja.
yllätyin siitä, et yläkerrassa on pirullisen iso "kanahäkkivarasto", mahtavaa kerrankin saada turhaa krääsää pois jaloista.

 vähän minunkin pärstää tänne pitkästä aikaa (plus yks kuva viime perjantailta). :>

että semmosta :--) pistän enemmän kuvia kämpästä myöhemmin! viimepäiviin on mahtunut mm. paljon roudausta, sienestysreissu, luonnon ihailemista, leffailua, ihan liikaa masaliisaa ja vähän juhlaakin.

nyt mä pistän testaukseen ton lampaankääpän (taivutus öö miten hä). palailemisiin ! 

One thing to be happy about
tulla ruoantuoksuiseen kotiin

/ few details from my new home!  

11 comments:

  1. ihanan valoisan näköistä! koskas muuten palautat ton lotr-kirjan? ;D

    ReplyDelete
  2. johanna: :-) hei mä vihdoinkin alotin lukemaan sitä et käykö sen jälkeen? :-D voisin kyl mielelläni ostaakki sen sulta hihi mut se ei varmaan käy? :-(

    ReplyDelete
  3. Oi vitsi,mä kans haluisin ton punasen keittiösarjan (en muista nimee :D),mihin kuuluu just leivänpaahdinta ja kahvinkeitinti ym. Noi on vaan aika kalliita :(

    ReplyDelete
  4. anonyymi: sarja on obh nordican! hehe, mulla kävi säkä koska sain noi tutulta ilmaiseksi :-D

    ReplyDelete
  5. lampaankäävän :)

    ReplyDelete
  6. voikun uusi kotisi vaikuttaa kivalta!! C: & nättejä omakuvia!

    ReplyDelete
  7. no okei, lue vaan rauhassa loppuun siin tapaukses :--D alko vaan tehä mieli lukee se pitkästä aikaa itekki, mut pitääpi odotella! en mä sitä myy en, eikä se oikeastaan oo ees mun oma vaan meiän porukoiden, ni en sikskään :>

    ReplyDelete
  8. Oon niin rakastunu sun ottamiin kuviin ettei tää voi olla edes todellista. Ihan huikeita! Uusi koti vaikuttaa myös kivalta. (:
    Oli mulla myös ihan oikeaa asiaakin, eli mitä pidät tuosta Sigman objektiivista? Onko toiminut hyvin ym.? Oon kauan miettinyt sen ostamista, mutta en ole oikein osannut päättää haluanko sen vai pitäisikö säästää rahaa johonkin Nikkoriin tms.

    ReplyDelete
  9. ihanaa ja innostavaa Enya! oot kyllä ottanu jälleen kauniita kuvia : )

    ReplyDelete
  10. anonyymi: kiiitos c: kiva kuulla, tämä on kyllä kiva. vähän vielä keskeneräistä tosin!

    jonahi: :----)

    natuy: oh my, iso kiitos siulle!!

    sigma on jees ja toimii hyvin. miinuksena tosin se, että kun kuvaat manuaalilla niin aukko muuttuu zoomatessa (putket joissa aukko pysyy samana silloin maksaa vissiin paljon) eikä hän ole kovin valovoimainen (3.5-6.3). elikkäs ei voi pahemmin kuvata pimeähköissä olosuhteissa ellei käytä salamaa (tai siis tottakai voi mut sitte ilmenee rakeisuutta).

    mut siis paria miinusta lukuunottamatta oikein hyvä ja monipuolinen vehje!

    ina: ouuu ihanaa, kiitos :>

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8