25.9.11

se ois niinku sunnuntai


hiphei! mulla ei oikeen oo nyt skriivailufiilistä, mut kai mä jotain kerron. perjantaina meni taas juhlimiseks, ku kaveri soitti ja pyys mua messiin cabarettiin kattomaan..... tuksua. luulin olevani varma etten oo menossa mut, eipä siinä sitte ku jos kerran pyydetään.
joo-o, itse naikkonen oli jotain kolme tuntia myöhässä ja sitte ku hän vihdoi pääs siskos kans paikalle ni ei niitä ees tyyliin nähny, ku oli paljon porukkaa. noh, enpä kyl oikee mitää menettäny ku en satu olemaan mikää tuksufani :-D jaa-a, tolloin perjantaina vitutti muutamaan otteeseen; baarimikko rupes valittamaan mun kamerasta ja jouduin viemään sen narikkaan enkä saanu sitä sieltä koko iltana joten kuvia ei ole, hitto vie. muuten oli kyl hauska ilta!
sitte ku sieltä poistuttiin ni menin lähellä olevaan kebabbilaan kaveria moikkaamaan. siellä sitte valitettiin mun hesepussista ja tultii sanomaan, et älä sitte syö noita täällä. ajattelin vaan, et voi jumalauti ku mitää ei saa tänää tehdä ku joka tuutista puskee valituksia.
anyway, siitä kotii ja nukkumaan. muuten onki tää viikonloppu menny aika rauhallisesti :> mä jatkan nyt photaritutoriaalien tsekkailua ja uuden oppimista, this is fun!! ihanaiset sunnuntait.

One thing to be happy about
photoshop-tutorialit

15 comments:

 1. Ihan mahtavia kuvia, jälleen :----D <3

  ReplyDelete
 2. ottaispa joku mustaki noin hyvii kuvii

  ReplyDelete
 3. hei ois kiva jos tekisit joskus jotain pientä tutoria perusmuokkauksesta photoshopilla, ite oon käyttäny aina photofiltreä ja nyt yritän oppia muokkaan photoshopilla mutta se on oikeesti aika vaikeeta alkuun :D esim. miten saat noista kuvista tollasia kivan pehmeitä? miten ite teet perusmuokkaukset? sinänsä tajuun kyllä jos et haluu kertoa tarkalleen mitä teet yms., mutta ois kiva saaha jotain pieniä perusvinkkejä tms.. muistelin että oot tehny joskus jotain mut et tän tyylistä..? en ainakaan löytäny arkistoista :/

  ReplyDelete
 4. anonyymi: oon joskus tehny postauksen brushien käytöstä ja se löytyy tästä: http://onethingtobehappyabout.blogspot.com/2011/02/free-photoshop-brushes.html

  mut tosta on kyl aikaa! öö, kyl se siitä kato lähtee ku opettelet ja kato vaikka netistä ohjeita ja tutoriaaleja :-) joo mä en halua tarkalleen kertoa mun kuvankäsittelytavoistani, tykkään pitää ne salaisuutena ja jää teillekki kelailemisen aihetta :'-D heheh. kyl kuvista saa ilman muokkaustakin kivoja, et ei kaikki ihme photarissa tapahdu.

  mut siis suosittelen googlettamaan tutorialeja :--]

  ReplyDelete
 5. pinja, ville, kitte, saara, sanna - kiitos kovasti ♥ :-D

  ReplyDelete
 6. No huhhuh mitä hapannaamoja ja käppänöit tääl Poris taas o ollu liikkeel ku ei muuta ku kieltoi vaan pukannu sulle, pöh :/ Etenki toi kameran delegointi ois muaki vituttanu...argh!

  ReplyDelete
 7. sunnuntait on kyl ihania jos rauhallisuus ei ahdista: ) kauniita kuvia jälleen : )

  ReplyDelete
 8. niina: NO ÄLÄ! yy :-(

  ina: joskus sunnuntait tietty ahistaa ja on oikee semmone sunnuntai plää-fiilis, mut onneks ei aina :--) kiitos♥

  ReplyDelete
 9. Hääääh miksi sun täyty kamera narikkaan viedä?!?! :-D

  ReplyDelete
 10. noora: no en tiä, siel oli joku nirppanokka baarimikkona >:---( ärsytti

  ReplyDelete
 11. Oi otat tosi ihania kuvia! :) Osaisimpa itekki. No kyl se ajan kanssa sitte :D
  Sun tyylis on muutenkin kiva! Rupesin seurailemaan sua!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8