15.9.11

rilleistä

kui ihanaa on keittää aamukahvinsa, kaataa sinne pilaantunutta maitoa ja lähteä sitte hakemaan sitä grilliltä just heränneenä. meitsin päivä ei ala ellen saa kahvia! hahaa mut joo, asiaan. äiti vinkkas mulle muutama päivä sitten semmosesta nettikaupasta ku favoptic. kyse on siis silmälasien nettikaupasta ja mä innostuin siitä heti niin paljon, että tilasin sieltä kuudet sovituslinssit kotiin. tänään ne sitte saapui ja voi jummi, nää on kaikki niin ihania että mulle tulee paha valinnanvaikeus että mitkä mä sitte oikeesti haluan.
mä sain tosiaan mun ekat rillit ammattikoulun aikoihin. mulla on monitehot, sillä vaikka koneella ollessani taikka telkkua katsellessani en nää kunnolla ilman niitä. kaiken lisäks mä tykkään kovasti silmälaseista, piilolinssejä en oo koskaan koittanut. nyt on siis tarkotuksena hankkia parit uudet rillit ja kriteerinä olis, että ne olis erikoisemmat ku nää mun omat:


tämmösiä sovitusyksilöitä sieltä sitte tilailin: 

  me likey!
  
 ps. noi ei oo kaikki mustia, tuol on yhdet ruskean sävyiset ja yhdet mis on vähän ruskeeta :-D

12 comments:

 1. ota kuvii noi päässä! ja noi alimmat on melkeinpä coolimmat. tai emmätiiä:D

  ReplyDelete
 2. paula: joo nii mä aattelinki, mut sitte vasta ku naama on valmis blogimaailmaan.. :-D joo noi on melkein kaikki hiton siistejä!!

  ReplyDelete
 3. paula: eiku mä kävin plastiikkakirurgilla ja naama vähä turvoksis, et pitää vähä antaa rauhottuu.

  ... noei. :-D

  ReplyDelete
 4. hei vähän kivaa kiitti vinkistä! Just tuskailen kun haluisin jotkut kivat omaan naamaan sopivat lasit, mulla on aina kauhee dilemma näiden mun nykyisten lasien kanssa ja noi ei oo pahan hintasiakaan tuolla :)

  kerro sit jos päätät tilata tuolta jotkut, miten se käytännössä kävi jne. !

  ReplyDelete
 5. anonyymi: joo tuol on edullista!! hihi joo, oon päättäny jo et kyl mä tilaan :p tietty, voin mä kertoo sit tilauksesta vähän tarkemminkin :-) mut tuolta nettisivuilta löytyy kaikki tiedot, et eiku lukemaan!

  ReplyDelete
 6. mulla oli joskus favoptic:ilta monetkin lasit (esim ne kirkuvan pinkit, jos muistat) laadultaan hyviä peruslaseja. itse ostin monetkin lasit sieltä (ainakin 5). kesti pari viikkoa et lasit tuli, ja jos niistä ei pitänytkään tai niissä oli jotain vikaa, ne sai aika helposti palautettuu tonne jos niis oli se sinetti kiinni. suosittelen kyl lämpimästi tilaamaan. 8)

  ReplyDelete
 7. !!oon miettiny kauan keneltä bb kaisan ääni kuulostaa ja nyt tajusin. SUN ÄÄNELTÄ!! tai siis puhetapa tai semmone ja sillee.. (haha tärkee... mut i get it!!)

  ReplyDelete
 8. hehe, alko tehdä mieli tilata silmälasit, vaikka oma näkökyky ei edes (ainakaan vielä) vaadi kakkuloita :) sun blogissa on jotain todella koukuttavaa!

  ReplyDelete
 9. cerialkillah: nonni, mukava kuulla mielipiteitä monilta eri tahoilta :-) loistomesta se kyl näyttäis olevan!

  laura: aijaa hehee=) täytyy googlettaa toi kaisa et vois kuunnella sen ääntä!

  sannero: voit sä hankkia sit vaikka imagolasit, ilman vahvuuksia olevat rillit siis :-) tai sitte marssit optikolle näöntarkastukseen 8>

  ReplyDelete
 10. Hei tee sillain että otat joka laseista kasvokuvan! Saat sit vähän mielipiteitä ! :)

  ReplyDelete
 11. hahaaa sit se olis jo kolmas postaus peräkkäin koskien silmälaseja XD alunperin mun pitiki ottaa kasvokuvat, mut teinki sit ton videon.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8