20.9.11


niinpä, jeejee! nyt on käyty fiksaamassa kuontalo (kiiitos marjet!) ja eläinlääkärissä nellin kanssa. kuten tosta yhestä kuvasta näkyy, ni nellillä on nyt lähes kaljuja kohtia jokapaikas, mut muru voi varmasti paljon paremmin. sen turkki oli tosiaan muutamasta kohdasta täysin huopaantunut/takkuuntunut et piti ajaa veke. korviakin putsattiin ja muita perusjuttuja.
muru oli kyl sitkee sissi eikä meinannu millää rauhottua kunnolla :-D vaik se oltii rauhotettu ni silti se vispas jaloillaan ku kutitti nii kovasti, hehe. nelli on aina ollut tosi hoikka, mut on lekurin mukaan täysin normaalipainoinen eli ei hättii mittii :>

plaah, sain tänään hermoromahduksen tän sekasuuden takia et mun on pakko laittaa kämppää kondikseen. illemmalla taas yhteen asuntonäyttöön, wish me luck.

One thing to be happy about
kestohymyfiilikset

10 comments:

 1. voi onpas nelli raasun näkönen :D

  ReplyDelete
 2. voi kissa =( mitä sille on käyny?

  ReplyDelete
 3. Vau! Meikäkin on hurahtanut just eilen laineisiin ku löysin äitin vanhan kihartinen :D Tykkään ihan hulluna ja hiuksista tulee kammattuina semmoset ihanan pörheät ja tuuhean tuntuiset. Kannatan! Sopii sulle mainiosti :) Ps. Oottelen tässä aikaa kun itsekkin pääsen asuntoesittelyihin.. vielä monen moinituista vuotta mutta ei haittaa.

  ReplyDelete
 4. jonahi: pikkune o vähä raasu :-(

  anonyymi: luitko tekstiä...? :-D

  anni: joo mäki tykkään kovasti kiharista/laineista :--) kiitos!! hihi, toivottavasti sinäki löytäisit kivan asunnon.

  emu: x) voi kiitos hih!

  ReplyDelete
 5. Mua alko naurattaa noi ekat kuvat oli ylisöpöt :D sit kun sulla ja kisulla oli vähä samaa kiharaa:D omistajat alkaa muistuttaa lemmikkejään :D ihana!

  ReplyDelete
 6. ina: ei misää kuvas ees näy kummankaan katin kiharat :'--D nellil ei ees oo semmonen turkki, mut merril on kyl mut ei se näyyyy. hihiii!

  ReplyDelete
 7. ano: niinhän mä teenkin... turha tulla pätemään ku et tiedä mistään mitään

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8