5.9.11

inspistelyy ♥

sources: the selby & unknown

värit. luovuus. ajattelemattomuus. kotoisuus. tunnelma. omaperäisyys. muunmuassa niistä seikoista on mun sisustusmaku tehty. mä en ikimaailmassa vois sisustaa niin, et yhdistelisin tyyliin valkosta harmaan eri sävyihin tai jotain muuta sellasta... one word: BORING. mun kodissa tarttee olla kotoisa olo ja siel täytyy näyttääkin siltä et joku tosiaan elää siellä.

first of all; toi lakanahärpäke sängyn yläpuolella sulatti mun sydämen. kuten moni muukin juttu näissä kuvissa, hirmunen inspiraatiotulva.
oon täs koittanu kovasti ettiä uutta asuntoa ja jätin yhden ilmotuksenkin :> mun elämä on outoa tällä hetkellä ja muutto olis nyt tosi jees, olis jotain tekemistä ainakin.

11 comments:

 1. vitsit mite ihania kuvia! haluaisin iha pirusti sisustaa mun huoneen jotenki just tollain kivasti, mut raha tuottaa pikkusii ongelmii..

  ReplyDelete
 2. mullakin on ollut ihan järjetön muuttamisen tarve ja inspis kun kaverit on nyt muuttamassa/muuttaneet omaan kotiin. esim. anna ja elina. hmm vielä joitakin vuosia pitää odottaa...

  ihania kuvia.

  ReplyDelete
 3. minäki inhoan sellasia kämppiä missä on valkosta ja harmaata yhistelty tylsästi...värejä, omaperäisyyttä ja kaikkea sekaisin kiitos!

  ReplyDelete
 4. Jos saisin samanlaisen kämpän kuin tuossa ekassa kuvassa (noi ikkunat.............) niin kuolisin onnesta!

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia olet kerännyt tänne :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Toi lakana juttu on kyl kiva ! (= muutenki kivan kotosia kuvia, ootellessa omaa muuttoa jonnekki, et pääsis kunnol laittelee paikkoi oman näköseks. :p

  ReplyDelete
 7. Tosi ihania kuvia! juuri sellaisia miten mäki voisin omaa kämppääni sisustaa..

  ReplyDelete
 8. Se roikkuva härpäke on muuten "intiaanien unensieppaaja", googlaamalla löytänet ohjeenkin ja osaat sellaisen itse tehdä! :D

  ReplyDelete
 9. kyl mä ny hitto vie tiedän mikä on unisieppari :--D tarkotin tota lakanaa...

  ReplyDelete
 10. toi alin kuva on kyllä kaikista kaunein! =) Täälläkin etsitään innolla omaa kämppää...

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8