1.9.11

dagens!


asukuvaa, jihuu! pretty shitty pictures, mut toivottavasti kelpaa. ulkona on kyl paljon kivempi napata asukuvia... anyway, olin mummin kans muutaman tunnin kiertelees keskustas ja kirpparillakin käytiin tosiaan. löysin kaks ihanaa neuletta ja kahdet farkut, niistä kuvaa sit seuraavas postauksessa :>
loppuilta menee murun kanssa, jos hän joskus ilmestyis tänne... lepposat torstait!

One thing to be happy about
parin siiderin jälkeinen höpö olo

9 comments:

 1. Kyllä kelpaa hyvinkin :-) ihana asu!

  ReplyDelete
 2. mistämistämistä toi jakku on ?!?!?

  ReplyDelete
 3. oot hassu kun sulla om aina noita kasvonaamio kuvia :)

  ReplyDelete
 4. ilonapa: :-) kiiitos!

  Isquisofrenia: mmm <3

  anonyymi: kierrätyskeskuksestakierrätyskeskuksesta!!

  anonyymi: eks olenki 8D

  ReplyDelete
 5. Moikka! Voisitko selittää vaihe vaiheelta, miten muokkaat kuvasi ja lisäät ne tänne? Esim. Missä vaiheessa pienennät kuvan(jos edes pienennän) Mihin palvelimelle lataat yms yms. Siis suurin piirtein, koska mielestäni onnistut pitämään erinomaisesti kuvissa laadun, toisinkuin minulla kuvien laatu kusee heti ladattaessa blogiin :( Kiitti jos vaivaudut

  ReplyDelete
 6. anni: no tota, en mä rupee vaihe vaiheelta kertomaan mun kuvankäsittelytavoistani, koska haluun pitää ne jutut ihan omana tietonani :-) mut siis, photarissa pienennän kuvan ja sitte lisään sen ihan bloggerin kautta tänne alkuperäisessä koossaan. sillo se laatu pysyy ennallaan :-)

  ReplyDelete
 7. Ahaa joo, en mä nyt niitä erikoisia muokkausvinksuja meinannu hah, se oiski vähän tyhmää kertoa niitä :D Mutta joo tosiaan tota mä just hain! Kiitti :)

  ReplyDelete
 8. anni: hihi eipä mitään :'> mä en ymmärrä miks kaikki lisää jonku toisen palvelimen kautta noita kuvia ku bloggerissakin pystyy lisäämään ilman mitään ongelmia :o ja on paaaaljon nopeempaa ja helpompaa! juttu on tosiaan siinä, et laatu ei mee mikskään jos lisää kuvan alkuperäisessä koossaan!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8