18.9.11

movjes! ensinnäkin, sorit että on kestäny niissä "toivekuvien" kuvailussa... lupaan, että seuraava kuvatoivepostaus ilmestyy pian. korvan takana on niin paljon muutakin ideaa, et täytyypi pistää toteutukseen asti vaikkapa mitä! pysyypähän blogi aktiivisena.
bilekutsua tuli perjantaina, mitäs siinä eitä sanomaan. mentiin keskustaan kaverin luo, josta hilpasin sitte annikselle villen, toisen villen ja muitten kivuuksien seuraksi. siellä oltiin ja biletettiin :--)


oon pitkään kelaillut sitäkin, et jatkossa pistäsin kuvat inan pienempinä tänne. joten pistin senkin nyt toteutukseen asti! haha, en ees tiedä miks ilmotan tän asian tänne ku muutos ei tuu olemaan radikaali... :-D olkohon ny. tämmösiä pikkumuutoksia vain; blogin ulkoasua on mukava päivitellä välillä. well, is this the end of the world?
voi että ku sais sen koodista laitettua niin, että kaikki vanhempienkin postauksien kuvat näkyis sit saman kokosina. any help here, please?
teitä on jo noin paljon.. i am speechless, kiitos teille. ja kiva ku ootte kiinnostuneita ♥ tai no hehe, blogger sekoilee ja väittää eka et on 587 lukijaa, mut yhtäkkii teit onki 591. ottaa täst ny sit selvää :-D

jaa-a, kerranki ku mulla on kokattavaa ni vois tehä ihanaisen iltapalan - kasviksia, kanaa, paistettua sipulia (oon hurahtanut), riisiä ja perunasalaattia. nom.

ps. pelastakaa kulttuuritalo annankatu 6!! allekirjoittakaa adressi, sähköpostiosoitteita ei näytetä muille ja voit tehdä sen nimettömänä.

One thing to be happy about
beethoven-elokuvat

1 comment:

  1. oon itekki vähä miettiny kuvien kokoo ja sulla ainaki kyl näyttää melkeen paremmaltaki näi:D

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8