3.8.11

siivouspaeva


lähtökohta, one word: exploted. jou, tämän keskiviikon oon tosiaan pyhittänyt siivoukselle ja hyvin onnistuin hittovie! nyt on heivattu parit olemattomat rätitkin muovipussiin, joita en varmastikkaan käytä. mulla on muuten ihan laiton määrä kaikkia neuleita, enkä saa niitä ängettyä sitte yhtikäs mihinkään. noi piironkilaatikostot on ihan pullollaan niitä, mut totesimpa sitte että lykkään tonne kaapin päälle muutaman villapaidan pois jaloista :-)
räteistä puheenollen, haluun jotain bilebileäksöniä nyt heti - tahtoo ulkoiluttamaan uusia kuteita :- ) uusia ja uusia, mut mulle uutukaisia kumminkin. loppuviikko meneekin aikalailla duunissa, et jos sitte ens viikolla pääsis tekee jotain huippua.
siivousta lukuunottamatta hengasin siskon kans tääl mun luona hetken ja hän käväs mun kans sit kaupassa. kivaa vaihtelua, et toinen työntää kärryjä mun käskytettävänä ja meikä ahtaa sinne tavaraa. haha=)

hui ku kello onkin taas paljon. noh, loppuillan suunnitelma on käsitellä kuvia :> palaillaanpas!

One thing to be happy about
uudet perunat+kermakastike+kanafileet=

5 comments:

 1. munki vaatekaapin sais tulla siivoamaan. lähtökohdat vaan ei oo kovin hohdokkaat...... en tajuu miten saan sen aina uudestaan nii äkkii sekasin vaikka oikeasti yritän siivota sitä melkeen viikottain. oon kai luonnostani ihan kauhee sotkija sit tai jotain!

  ReplyDelete
 2. paula: joo, mäki taidan olla luonnostani kauhia sotkija :< tykkään siisteydestä, mut mä vaan onnistun saamaan kämpän nopeesti hirveeseen kuntoon :-D nyt mä oikeesti yritän pitää tän siistinä, harvoin on oikeesti vaatekaapitkin noin järjestyksessä!

  ReplyDelete
 3. Näistä sinun kuvistasi huokuu ihanan rento fiilis. :)

  ReplyDelete
 4. ...saisinpa itsekin aikaseksi. vuoden matkan jälkeinen purkaamaton matkalaukku ei vain ole hyvä lähtökohta.

  ReplyDelete
 5. kia: kivaaa, kiitos kovin :>

  noray: nonii, toi on jo aika hyvä! :-DD

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8