19.8.11

IM OFF


meikäläinen lähteepi sinne tampereelle päin äidin ja pikkusiskon kans tunnin sisällä! kamerat ja kaik on messissä, kuvattua tulee toivottavasti paljon :-) pakotan kyl pikkusiskon kuvaamaan muaki vähäsen :-D
meen tosiaan eräille yllätyssynttäreille ja oon innoissani, en oo nähnyt synttärisankaria enkä hänen perhettään vuosikausiin. hän kyl yllättyy silmät päästään nähtyään meidät :-D siistiiiii. toiveena oli keretä kirpparoimaan tampereelle, unelmaks taitaa jäädä, mut who knows.

One thing to be happy about
istua kaatosateessa kissa hupparin sisällä

3 comments:

 1. rakastan noita one thing to be happy about juttuja :) iha loistavia ja niist tulee niin hyvälle tuulelle! älä vaan lopeta niitä:):)

  ReplyDelete
 2. Meki järkättiin just pari viikkoo sitte kaverille huikeet yllätyssynttärit ja se oli nii ilo huomata kuinka toinen oli siitä otettu ja innoissaan! ;-) Rakastan Tampereen kirppiksiä, sieltä löytyy aina kaikkee kivaa :p pidä kivaa, hope so mäki pääsen pian Tammerforssiin :)

  ReplyDelete
 3. paula: en lopeta :-) oon kyl miettinyt blogin nimen vaihtamista tosiaan, mut silti tekisin noita jatkossakin aina postauksen loppuun!

  ina: joooo! mä pidättelin kyyneliä ku synttärisankari huomas meidät kaikki. pistettiin "muumimamman syntymäpäivä"-biisi täysille ja KAIKKI puhalsi semmoseen torveen :-D oli huippua

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8