13.7.11

mietiskelyä ja leffajuttuja


oon tässä mietiskellyt, et mitä mun lukijat tältä blogilta haluaa. luulen, että suurin osa lukee tätä kuvien takia, mutta jotkut on ehkä käsittänyt tän enemmänki lifestyle/tyyliblogiksi. sitä tämä ei ole kumminkaan, vaikka tässä pläjäyksessä onkin ripaus lifestylea ja kaikkea muuta hömppää. tykkään silti kovin jakaa tänne vaatejuttujakin, kuten ootteki varmaan huomannu :>
esimerkiks parin viimeisen postauksen myötä (jotka on tosiaan ollu valokuvausta) pari lukijaa häipyi, mutta onneks ne pari tuli sitten takas.. :-D tykkään pitää tän monipuolisena ja tehä teille erikoisempiakin postauksia!
oon vaan huomannut sen, et mun lukijat on nykyään kauheen hiljasia. väännän vaivalla kivan postauksen, mut kommenttia ei tuu ku muutama. te lukijat inspaatte mua postaamaan lisää, sillä jos kommenttia ei tuu ni tulee semmonen fiilis että bloggaan itelleni. ymmärrän kyl sen, et kaikki ei vaan oo kommentoijatyyppejä.
aina saa ehdotella jotain mitä haluaisitte enemmän, nähdä enemmän ja niin edelleen, u know. te ny ootte tommosia hissukoita :>
mut hey, Rosa-Fionan inspiroimana aattelin väsätä "postausta lempileffoista" :--) oon tämmösen ennenkin tehny, mut siitä ny on tovi. rakastan leffoja ja hyviä sellaisia on niin hirmusesti, et voisin tehä tän juban osissa! alotetaampa vaikka ihan ultimatefavouriteista.

"tekstikuva" oma, muut googlesta.


24 comments:

  1. Itse ainakin ilmestyin uutena lukijana. Ihastuin kuviin, joita olet omasta takaa kuvannut ja käsitellyt. Kuvista välittyy tunteita ja kuvat herättivät toinen toistaan uudempia ajatuksia.

    Itsekkin tykkään enemmän siitä, että postauksia kommentoidaan. Monia lukijoita, mutta ei yhtäkään kommentia - tilanne saa aikaan tunteen, että kirjoittaisi siinä sitten vain itselleen ..

    ReplyDelete
  2. jokasen postauksen aina luen mutta kertaakaan en ole kommentoinu ja nyt iski hirveet omantunnon tuskat! on kiva ko et ole rajannu bloggaamista vain yhteen "genreen"/ alueeseen mihin lie vaan piät vähän monipuolisempana, ite en jaksa ees seurata pelkkiä "yhdenjutun"-blogeja(?)

    ReplyDelete
  3. Sulla on todella kiva blogi, pidän sun kirjoitustyylistä ja kuvista. Olisi kivaa 'kuulla' enemmän sun päivistä. Minusta kyllä tämä blogi on kiva tällaisenaan ja itse ainakin aina luen kun huomaan päivitystä vaikken olisi kommentoinutkaan. Ja uskon että moni muukin lukee tätä vaikkei kommentoisi. Kommentit tosin saa aina inspiraation nousemaan ja jatkamaan innokkaammin. :----))

    ReplyDelete
  4. En ite oo kauheen kommentoivaa tyyppiä, mut ainahan sitä voi yrittää :D

    Mää tykkään ainaki kaikenlaisista postauksista :) sun ottamat kuvat on upeita ja sun tekstejäki on kiva lukea! Olet ihana =)

    ReplyDelete
  5. Mäkin olen aivan tyytyväinen blogin nykyiseen olemukseen. Tykkään hirveästi sun ottamista kuvista - ne ei ole sitä samaa massaa mitä yleensä näkyy (tyyliin "ostin tänään kaupungilta uuden trendin ja karjalanpiirakan tässä kuva niistä!1"). Muokkaat kuvat myös hyvin ja saat niistä siten vielä mielenkiintoisempia.

    Kirjoitustyylistäs tykkään myös. Se ei ole millään muotoa tylsä, mutta kuitenkin se on selkeä ja omanlaisensa. Outfitpostauksia oon jäänyt vähän kaipailemaan, niitä ei oo kauheasti viime aikoina ollut. Tykkään sun tyylistä todella paljon ja olis kiva nähdä useamminkin mitä pidät päälläs.

    Postausideoina voisin heittää vaikka jonkun musiikkipostauksen ja kuva tunnissa -postauksen. Etenkin jälkimmäinen vois olla mielenkiintoinen! :) Onko sun nimi muuten oikeasti Enya, vai onko se vaan joku lempinimi tai ootko vaihtanut sen myöhemmin?

    ReplyDelete
  6. En ikinä keksi mitään sanottavaa, koska luen tätä suurimmaksiosaksi kuvien takia. Innoitat mua valokuvaajani, ja ihailen kuviasi. Luen paljon valokuvausblogeja ihan oman inspiraationkin takia, vaikka en ookkaan tänä kesänä päässyt kuvaamaan kuin muutaman kerran.

    Anteeksi hiljaisuuteni, olen huono keksimään mitään sanottavaa näin vapaassa valokuvauksessa, kun en tiedä mitä kuvaaja itse on halunnut kuvassa tuoda esille.

    ReplyDelete
  7. Sillon ku joskus tosiaan teit ton leffapostauksen, nii toi its all gone pete tong jäi pahasti kummittelee. Ostin sen sitte pari päivää sitte kirpparilta parilla eugenilla ja se oli ihan mahtavuutta! Paaljon parempi kun mitä odotin siltä, joten ois kiva jos kattelet jotai hyviä leffoja nii niistä ainaki pientä ilmotusta blogiin , että saan lisää leffavinkkejä:)

    ReplyDelete
  8. mun mielestä tää blogi on tälläisenä ihana, viime postaukset oli ihania ja kaikki on ihanaa, aino lopeta sanan ihana-toistaminen...
    tän blogin tyylin on upeen persoonallinen, en muuttais mitään!
    yritän kommentoida aina niihin postauksiin kaikissa lukemissani blogeissa, mitkä on mun mielestä tosi kivoja tai joku kohta on vana sellanen et on pakko kehua tai muuten vain kysyä tai hehkuttaa.
    vaikka tällänen yhden pikku lukijan pieni kommentti ei varmaankaan vaikuta, luen joka postauksesi ilolla vaikka en jokaiseen kommentoisikaan (:

    ReplyDelete
  9. sulla on oikeesti aivan mahtava blogi! oon jo kauan aikaa seuraillut ja koskaan en oo joutunu pettymään kun sulla on ollut niin upeita kuvia ja kiva kirjotustyyli joka jaksaa kiinnostaa, ei jaaritteleva mut semmonen mitä haluu lukee. sul on ihana ulkoasu blogissa ja osaat valokuvata todella hyvin! muokkauski on omaa luokkaansa!;) välillä mullaki on etten kerkee/jaksa kommentoida mutta ymmärrän et ne piristää paljo päivää! (: tiiän sen itekki ku kirjotan omaa blogia et kommentit piristää ja varsinki enemmän pidemmät ku "kivoja kuvia" vaan. mut hei rakastan sun blogia! (: <3

    ReplyDelete
  10. eris: kiitos kauheasti hei.. :>

    se on joo turhauttavaa kun ei saa minkäänmoista palautetta. en nyt siis yleistä, mut siis kommenttia sais tietty tulla enemmän! :-D ja jos pitäisin blogia vaan omaks ilokseni, niin pitäisin tän sitte yksityisenä.

    epi: oww, omantunnontuskat :-D nää, ei palautteen antamisesta tartte tehä mitää paineita. heitä komsua jos kommentoitututtaa eheh <:

    bella: kiitos sulle hirmusesti:'>

    joo, oot kyl oikeessa et vois skriivailla enemmän siitäki mitä on tehny :--) monet päivät sattuu olemaan vaan semmosia, et oon himassa lahnaamassa, menen töihin ja tuun takas himaan lahnaamaan. :--D tietenki munkin elämässä on äksöniä, mut joskus ei vaan jaksa! sit ku on tehny jotai kivaa ni sit sen kirjottaminen tänne vaan jotenkin jää.

    siniedit: ouu, voi kiitos kovin :'>

    paula: kiitos sulle sanoistasi, jee :-) joo ja mun nimi on oikeesti Enya!

    jep u're right, asukuvii vois olla enemmän! "mä ja mun työasu" hahaha no ei.. hitsi vie täytyy skarpata. musta on kyl kiva et joku muu ottaa musta noi "asukuvat". joskus se turhauttaa ku joutuu ton itselaukasimen kans säätää jne :-D

    hmm, kuva tunnissa? mitäs toi sitte niinku meinaa? :--) musapostausta oon tehnytki, käväseppä selaamassa music-tagin sisältöä 8>

    ReplyDelete
  11. tykkään tästä blogista tälläsenään. mulla ei oo mitään toiveita ainakaan, yllätät ihan omana itsenäs :-)

    ReplyDelete
  12. Requiem For A Dream on ehk ihanin!

    (Ja tykkään sun blogista just siks et löytyy vähän kaikkea eikä keskity pelkästään johonkin yhteen tiettyyn asiaan.)

    ReplyDelete
  13. Harmi kun oon tällane laiska kommentoija aina, vaikka blogeja mielelläni luenkin. Mut tosiaan tykkään sun blogista koska se on just monipuolinen! Ja aivan super ihania kuvia, niitä jaksaa kattella pitkään :)

    ReplyDelete
  14. mun mielestä on niin hirmuvaikeeta kommentoida ultrakhuulien ihmisten blogeihin :----D vaikka sinunkin kuvista ja jutuista pidän niin paljonpaljon

    ReplyDelete
  15. mä vaan yksinkertasesti rakastan näitä kuvia. en mä tätä muuten lukis varmaan ollenkaan. yleensä tykkään lukea vaan blogeja, joiden kirjoittajat on vähänki samantyylisiä ulkonäöllisesti ku meikä itte, mutta sä erotut sun valokuvaustaidolla. enemmän haluisin ehkä nähä just lifestyletyylisiä juttuja, mut jos et niistä kerran haluu kirjottaa, niin ei voi mittään. tää on jokatapauksessa tosi kiva blogi. :)

    ReplyDelete
  16. those photos in water are awesome! =)

    ReplyDelete
  17. It's all gone Pete Tong on yks mun lemppareista oikeesti! En oo elämässäni nähny mitäääää nii ihanaa leffaa!:D Hyvä valinta!

    ReplyDelete
  18. Mä oon yksinkertaisesti ihan surkee keksiin mitään kommentoitavaan yhtään mihinkään. Mutta kyllä mä nyt kerran elämässä voin uhrautua :) Tää sun blogi on todellakin tosi ihana, oot ihan himo kaunis ja noi sun kuvat muokkauksineen ihan törkyupeita!! Varsinkin nyt nää uudet vesikuvat, ah, rakastan! :) Ja toi lävistys sopii tosi hyvin sulle :)

    ReplyDelete
  19. anteeks ku häirin viel, mut aattelin väsäillä mun blogiin lemppariblogipostauksen, ja tää kuuluu niihin, joten saanko ottaa täältä muutaman kuvan, tehdä niistä kollaasin ja heittää siihen postaukseen? :) voin sit laittaa tänne linkin postaukseen.

    ReplyDelete
  20. Eikä, miks mun vanhemmat ei oo voineet olla myös luovia ja kaunismielisiä ja antaa munkin nimeks Enya. :--( Oon kade, ihana nimi! Ja kuva tunnissa meinaa käytännössä sitä, että otat joka ikisen hereilläolotuntis aikana kuvan siitä mitä sen tunnin aikana teit. Eli, heräät kahdeksalta - otat kuvan sängystä, yhdeksältä oot menossa töihin - kuva bussipysäkiltä jne jne. Kuvan alle myös selitys mitä tunnin aikana on tapahtunut. :--)

    ReplyDelete
  21. tää on ja tulee olee aina yks mun lempi blogeista vaikka julkaisisit vaan tyhjiä postauksia !:D keep going!

    ReplyDelete
  22. mun mielestä blogisi on mahtava just sellasenaan, ei keskity vaan esim tyyliin, vaan siinä on muutankin sisältöä, ja sun kuvas on ihania! pakko sanoo, yks lemppareista. ja anteeksi, en vaan yleensä kommentoi kauheasti, vaikka luenkin joka postauksen :)

    ReplyDelete
  23. Jatka samaan malliin. Valokuvaus jutut on aina jees. Ite intoilen enemmän niistä. Henkilökohtaisesti olis kiva nähä sun filmikuvia, tai joku erillinen postaus niistä mm mitä filmiä käytät yms.

    http://lifewithwhite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. ahtiaisen satu: voikun mukava kuulla, kiitos :-)

    janita: se on upee leffa; juonellisesti ja varsinkin visuaalisesti!! ogei, kiitos siulle :-)

    jeniåäö: voii, kiitos kovin sulle :>

    jemina: hehee XD voi kiitos!!

    kitte: kyllä mä teen "lifestyle"-tyylisiäkin postauksia! :> aina saa ehotella ja vinkkailla, mitä haluais nähä. kiitos sullekkin kovasti :-)

    josefina: yes im pleased with them too, thanks so much :-)

    jasu: se o loistolehva c:

    hanna: ouu, voi että kiitos :-)

    andy: haha et sä mitää häiri, hömppä 8> hihi, kyllähän se käy, fiksua ku kysyt luvan! kivaa, että kuulun lemppareihin :3

    paula: kiitos kovin, mäki tykkään mun nimestä :-) hei toi onkin tosi kiva haastehomma, pistetään korvan taakse ja toivottavasti pia toteutukseenkin asti! kiitti ideasta 8--)

    hanna: owww! kiitos hirmusti :)

    nooora: kiva tietää, että luet kumminkin vaikka et kommentoikkaan :-) okei toi lause kuulosti hönöltä mut anyway kiitos hirveesti!!

    mikke: olraid ;> voi vide. en oo päässy kuvaamaan filmille, koska ny ei näyttäis mikään filmikamera toimivan ja tohon bellaan ei kuulemma valmistetakkaan enää filmiä, mut se ei ollu varmaan ihan täys fakta. tarttis ottaa asiast selvää. turhauttavaa, ku mulla on monta filmirullaa mut ei pääse kuvaamaan! :-D

    iso kiitos kaikille teille! :>

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8