14.7.11

GOLD ONE

ensinnäkin. yllätyin viime postauksen kommenttimäärästä, iso kiitos teille oikeesti. myös niille ketkä ei muuten kommentoi blogeihin, thanksit vaivannäöstä hheehee! :> mut kattelin taas vähän noita vesifotoja, tässä vähän satoa.
my personal favourite!
sinä päivänä ku oltiin kuvaamassa tuolla merellä, ni kotiin päästyäni kiskasin ton marimekon maksimekon päälleni ja oli sitte pakko ottaa siitä kuva :-D jos jopa oppis käyttää tota! eks oo muute kivat tossut :>

mun päässä on pitkän aikaa kummitellut jonkinsortin kuvankäsittelypostaus josta ainakin amanda joskus mainitsi, mutta en vaan oo saanu aikaseks pistää sitä toteutukseen asti, hyi minä. en aatellu synkimpiä "ammatti"salaisuuksiani paljastaa (inisijäanonyymit, huomaa lainausmerkit), mut jotain muokkausinfoa ja sit ennen/jälkeen-fotoja. kuulostais varmaan aika kivalta vai! mä ainaki luen tosi mielelläni semmosia postauksia kuvaajien blogeissa. mut tosiaan, palataan siihen asiaan pian :-)
mut mitäs muuten kuuluu? ihan kivaahan tänne. tossa yks päivä soitin epätoivoisena muutamalle henkilölle, et pliis auta ja tuo mulle jumaliste vessapaperia (persaukisuus..). ei millään onnannu. kunnes tuli sitte ihanalta isoveljeltäni soitto ja hän tokas jotenki näin: "me tullaan sinne. jos sul ei oo sitä paperia ni ei sul oo varmaa ruokaakaa?" minä siihen: no niiiin.. jep, isoveli tuli tänne sitte tyttöystävänsä ja sen kaverin kanssa hengailemaan. veli teki mulle ruokaa (se on kokki), istuttiin iltaa, juotiin bisseä ja kahvia, juteltiin vaikka mistä ja ihmeteltiin maailmaa. tutustuin sit kahteen niiin loistotyyppiiin!
on ihana päästä juttelemaan kunnolla tommosten luovien, syvällisten ja oikeesti ajattelevien ihmisten kanssa. noita eri porukoita on monia ja kaikki on erilaisia. mut, toi ilta oli niin huippu. ei tommosia meininkejä voi ees selittää, siinä tarttis itte olla tilanteessa mukana.

tänään olis tarkotus treffata mun parasta ystävää, joka vihdoin ja viimein palasi englannista takas suomeen : )♥ hän siis asu siellä tosi kauan.
tulipa tekstipläjäys! mä teen nyt jotain, moikka ja palataan taas :----)

One thing to be happy about
tutustuminen uusiin tyyppeihin

ps. hähähä pori oli uutisissa! jazzjazzjazz. vitsi tää mesta kyl kuhisee jengiä

15 comments:

  1. eka jo kolmas kuva on parhaita tästä postauksesta! (:
    toi marimekon mekko on ihana *_* marimekkomekko..

    ReplyDelete
  2. andy: voi kiitos, mieki oon tyytyväine niihin :--) mä jotenkin vierastan tota mekkoa, en tiä kui... mut ois niin kätsy ku vaan käyttäis!! :--) ill try, ill try

    ReplyDelete
  3. tulee jo korvista ulos ton ruma naama:D

    ReplyDelete
  4. anonymous: tosi aikuismaista ja fiksua. johanna on niin luonnonkaunis ihminen!

    ReplyDelete
  5. on jees ja kiva kattoa näitä kuvia mutta sitten teet samoista ja samantyyppisistä kuvista sen 10 postausta niin menee maku, tee 1 hyvä ja monipuolinen kuvista mitä oot ottanu eikä miljoona samanlaista seuraavaan 10 postaukseen...siks sun blogi ei oo oikeen monipuolinen :/

    ReplyDelete
  6. uu jee minä! :-D mut hei ymmärrän kyl ton ettei haluu paljastaa salaisuuksii ni sellane ois kiva just ennen ja jälkeen :)

    ReplyDelete
  7. anonyymi: musta noi on aika erilaisia mitä niis muis on. ja kuvii on niin paljo ni ei viittis kaikkii samaa postaukseenkaa änkeä! okei no toi toinen on aika samismenoo mut tykkään siitä.

    amanda: :-D jeejee!

    ReplyDelete
  8. nää kuvat on tosi kivoja ja kauniita mutta alkaa vähän kyllästyttämään niin monessa postauksessa peräkkäin niin monet liian samanlaiset kuvat samasta kohteesta. en haluu olla ilkee! nää on kuitenki oikeesti musta ihania kuvia !! :)

    ReplyDelete
  9. anonyymi: jees ymmärrän, nyt ei vaa oo tuoreempaa kuvamatskuu tarjol=) mut kiva, että tykkäät - kiitos :>

    ReplyDelete
  10. Mä en yksinkertaisesti tajua ihmisten urputtamista samasta naamasta useammassa postauksessa. :--D Yhtä lailla se omakin naama vilahtelee aika lailla jokaisessa, miks turhaan kitistä, jos kerran löytyy intoa päivittää?

    Upea toi Marimekon mekko! Tossutki on ihan super katu-uskottavat. :--D

    ReplyDelete
  11. paula: joo no en mä iha tommost vastaanottoa odottanut :-D urputtakoon, haha! "sun blogi ei oo monipuolinen" ja muutenki toi yks kommentti oli musta aika liiottelua. mut, mielipiteensä kullakin! nimeomaa, olis ilosii et mä sentää päivitän blogiani 8>

    kiitos! haha joo loistotossut :>

    ReplyDelete
  12. Nää on kaikki kuvat niin mielettömän kauniita, että mun sydän taas pakahtuu! Oot niin taitava! :)

    ReplyDelete
  13. haha the last combination of the dress and sweet home slippers makes me laugh, so CUTE! =D =)

    ReplyDelete
  14. Must blogin pitämiset alkaa menee perseelleen jos miettii et mitä ne lukijat haluu nähä tai lukea. Jokaisella oma tyyli. Ja sulla ihana sellainen :) Jos on toistoa niin mitäs sitte. Ei muutenkaan elämässä ole koko ajan kaikkea uutta ja superjännää.
    Ihmettelen vaan noita anonyymejä, miksi pitää kommentoida jos omalla tunnuksilla ei `kehtaa` tms. Oon tääl sun blogissasi sellaseen anonyymi-ilmiöön törmännyt ja ihmetellyt sitä sitten ihan yleisestikkin. Anonyymisyys on epäilyttävää :D

    Kaikkea kivaa ja parasta viikonloppuusi!

    ReplyDelete
  15. yellow lizard: oh my! voi että kiitos :>

    josefina: hahaha great outfit, ha? :-D

    hapsuinen: kyllä mä teen tätä niinku haluan enkä ajaudu mihinkään joidenkin haluamaan muottiin! :-) joo, anonyymeillä on paljon mahdollisuuksia..

    kiitos sanoistasi ♥ ihanaista viikonloppua! :>

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8