9.6.11

naama


"sul on varmasti suunnitelmia täks ihanaks kesäpäiväks, esimerkiks töihin tuleminen?" totesi työkaveri herätettyään minut puhelimitse. selvä, minäpä tulen, mut miten selviän hengissä työpäivästä tässä kuumuudessa, en tosiaankaan tiiä! :-D oh my. pitääpi rientää, nauttikaa tästä säästä!

One thing to be happy about
the L word

14 comments:

 1. hei apua noi housut! kui mageet, mist oot löytäny? :D

  ReplyDelete
 2. mist oot ostanu noi haaremit? ihanii kuvii!

  - nata

  ReplyDelete
 3. oi että mikkä housut! mistä noin hienot oot löytänyt? c:

  ReplyDelete
 4. hehe, housut on vuos sitten ostettu vilasta :-D

  ReplyDelete
 5. Sun blogista on tullut tosi tylsä:( Miks täytyy kirjoittaa, jos ei oo mitään asiaa? Mieluiten lukis sellaisia postauksia, joissa on asiaa, eikä vain "Tänään söin, kävin kaupassa ja kirpparilla." Ketä kiinnostaa?

  ReplyDelete
 6. annika: sääli jos oot tota mieltä, mut en mä nyt tollain kirjota :-D

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. eiköhän kaikilla oo välillä hiljaisempia kausia, varsinkin nyt kun on kesä ja haluais vaan lillua meressä eikä tietokoneen ääressä. mut hei, kyl tää tästä! ja mun blogi on muutenkin kuvapainotteinen, eikä kirjottaminen oo whole point tässä mun touhussa.

  ReplyDelete
 9. Se olikin vain esimerkki siitä, että kuinka turhia juttuja kirjoittelet. Äläkä nyt ota pahalla tätä. Ikävöin vain sitä Enyaa, joka alussa bloggaili:) Enemmän kirjoituksia oli silloin, ja niitä oli mukava lukea. Ihan jo sillä, että niissä oli asiaa ja osaat kirjoittaa hyvin:)

  Anteeksi jos pahoitin mielesi. Ei oikeasti ollut tarkoitus. Edelleen jatkan lukijana. Jo ihan siitä syystä, että kuvasi ovat upeita.

  ReplyDelete
 10. asiallisesti ilmaistu, kyllä :-) ei enya mihinkään ole kadonnut.. anna esimerkki jostain postauksesta, minkämoisia kaipailet tai jotain :-D

  ReplyDelete
 11. sun blogin kuvat on niin upeita! :)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8