4.5.11

mitä mieltä olet

1. Eläimistä? 
rakastan niitä, ihan mielettömästi. oon tosi eläinrakas tyyppi ja tykkään melkein kaikista elukoista. hullaannun dinosauruksista, lohikäärmeistä, hevosista, koirista, kissoista, matelijoista ja muista. en tykkää tosin hyttysistä, itikoista (esim. sokeritoukat), hämähäkeistä eikä noi ampparitkaan kovin ihanuusolentoja ole ku hyrrää ympärillä. rakastan mielettömästi myös kaikkia ihme-elukoita elokuvissa; kui hienoo ois liidellä ikranin selässä? ihan sairaan makeeta.

2. Lapsista?
tykkään lapsista, joo. eniten silloin kun ne on siinä taaperoiässä ja tallaa vaipoissa :-D sitte ku tulee tää 5-6-vuoden ikä ja "mä haluun!!"-meininki, ni meitsillä menee hermot. joskus tulevaisuudessa sekin on tietenkin nieltävä, kun on oma muksu. mua ärsyttää muuten semmoset vanhemmat, ketkä antaa heti periksi.

3. Rasismista?
väärin, arvostan tasa-arvoisuutta. tuleehan sitä heitettyä joskus rasistista läpyskää, mut mun huumorintaju on vaan tämmönen. eiköhän me kaikki paskaläppää suustamme päästetä.

4. Tupakoinnista?
turha ja aivan paska tapa, mutta niin paha koska nikotiiniin jää pahasti koukkuun. jotkut harvinaislaatuiset tapaukset eivät kai tosin jää.
siitä kasvaa ajan myötä tapa, rutiini ja riippuvuus josta on hiton paha päästä irti.

5. Alkoholin käytöstä?
normaaleissa määrin ei musta mitään ongelmaa, mut alkoholismi on tietty kamala juttu. en tue sitä, että dokataan päivittäin. ite vedän kännit joku pari kertaa kuussa ja se on just jees mulle. toki joskus tulee juhlittua enemmän, mut se ei tee musta alkoholistia :-D arkisin mulle ei maistu alkoholi yhtään.

6. Huumeista?
täysin "vahvempia huumeita" (esim. amfetamiini, lsd, koka, ekstaasi ym) vastaan. mulla on periaate, etten ikinä tuu maistamaan mitään tommosta paskaa. 

7. Tatuoinneista ja lävistyksistä?
tykkään molemmista, mutta rajas kaikel hei. en koe sitä kauniiksi, että naama on ihan täynnä rautaa eikä yli-isot venytyksetkään pure muhun: joku huulen venytyskin on niin kuvottavaa. en siedä tribaalitatskoja enkä pahemmin mitää kliseitäkään; esimerkkinä joku sydänjuttu, minkä ympärillä menee joku ihku nauha mis lukee jotain. semmottii.
8. Muodista?
mä pukeudun siihen, mistä mä ite tykkään eikä mua hetkauta se jos tämä vaatekappale ei ole in tänä vuonna, voi huh huh. vaatteet, pukeutuminen ynnä muut kiinnostaa, mut mä en oo mikää muodinseuraaja vaikka esimerkiks jotain muotilehtiä tykkään lukeakkin ja oon kiinnostunu monesta muotiin liittyvästä asiasta. 

9. Animesta/mangasta?
oon mä vähän animea kattonut! ginga nakareboshi gin, prinsessa mononoke, naapurini totoro, ginga densetsu weed (joka on muuten niin huono :-D:-D) ja sensemmosta. jotain kaverin mangasarjista on tullu joskus selailtua, mut en ite oo koskaan ostanu/lukenu intohimosesti. 

10. Videopeleistä?
kyl mä tykkään pelata! omia lemppareita on supermario, donkeykong, tekken 3, tetris ja tuleeha sitä jotai autopelejäki joskus harvoi hakattuu, haha! itellä kotoa löytyy tosi vanha ja ihana supernintendo, mut siitä puuttuu joku piuha jonka takia en pääse hakkaamaan donkeykongia. oon katkera. voin kertoo, että oon hyvä siinä: oon meinaa pelannu sitä 4-vuotiaasta :-DD

11. Rapmusiikista?
tykkään, mut löytyy tietysti poikkeuksia :-D räppimaku on aika laaja! tanssilajeistaki hiphop/street/breakdance on ikuset lempparit. mut joo, iskee ja lujaa!

12. Heavymusiikista?
sitäki kuuntelen intohimoisesti :--)

13. Klassisesta musiikista?
riippuu klassisesta, mut kyl puree joo. 

14. Talvesta?
tykkään pimeydestä ja kynttilöiden spesiaalisuudesta, kauniista hiljaisesta lumisateesta ja joulusta. mut talvi on liian pitkä ja en jaksa sitä ainaista varpaat tunnottomina kylmyydestä-fiilistä. 

15. Kesästä?
love it, love it. lämpö, fiilis, uiminen ja sukeltaminen, aurinko. 

16. Facebookista?
jaa-a. jotkut vois vähän rajottaa sitä päivittämistä, ei ihmisten kaikkea tartte tietää :-D no, jokanen tavallaan. se ei myöskään toimivuudeltaan oo kauheen loistava.
17. Uskonnoista?
mitäs tähän ny sanois. monissa uskonnoissa on asioita, joita mä en vaan ymmärrä ja jolla tavalla mä itse en ikinä vois elää. esimerkiks se, että avioliittoon ei mennä rakkaudesta vaan velvollisuudesta, on kamalaa. seksistä pidättäytyminen, ei saa meikata, ei saa kuunnella rytmimusiikkia, ei julkista läheisyyden osoittamista ja mitä vielä. sorit, ei oo mun juttuja.

18. Mopoautoista?
peltikasoja, jotka pitää kamalaa meteliä ja mun mielestä mopokortin suorittajien pitäis ajaa ajokoe. ei pelkkä teoria mun mielestä riitä. 

19. Pettämisestä?
jos tyyppi oikeesti rakastaa toista, niin se ei petä. älä astu parisuhteeseen, jos et osaa olla uskollinen.  

20. Parisuhteesta?
mä tykkään olla parisuhteessa, viihdyn näin paljon enemmän kuin sinkkuna. 

21. Sinkkuna olemisesta?
stressaavaa ja yksinäistä. mä tykkään, että joku on vierellä ja rakastaa.

22. Mustasukkaisuudesta?
pieni mustasukkaisuus on tervettä ja se osoittaa myös, että toinen oikeasti välittää. suurissa määrin se on kamalaa. jos toinen kokoajan kyttää sua ja sun tekemisiäs ja ei luota suhun, mikä parisuhde semmonen on? luottamus kasvaa sitä isommaks, mitä pidempään oot parisuhteessa. 

23. Televisiosta?
mulla on usein telkku päällä, vaikka en ees kattois sitä. siitä tulee vaan kotosa olo :-D inhoan tosin mainoskatkoja. en seuraa moniakaan juttuja intohimoisesti ja lemppareita ei ees tuu enää telkkarista. ainakaan säännöllisesti. 

24. Radiosta?
minkä takia tarttee kuluttaa biisit puhki.... 

25. Vanhuksista?
on herttaisia, kilttejä ja huomaavaisia vanhuksia, mutta myös niitä natseja jotka kyttää ja pitää sua huligaanina koska oot nuori. ja tottakai oon paha ihminen, koska mulla on lävistyksiä. onneks mulla on ihanat mummit.

24 comments:

  1. Tosi ihana postaus ja hienoja kuvia!♥

    ReplyDelete
  2. ihana postaus ja ihana sinä! äääks tää on vaan niin mun lempiblogi :>

    ReplyDelete
  3. Ooks ite keksiny noi kysymykset vai voiko kopioida omaan blogiin ja jakaa omat mielipiteet? =)

    ReplyDelete
  4. amanda: kiva kuulla=)

    kaisa: jee, kiitos. c:

    anonyymi: voi ihanaa! kiitos<3

    memma: ei oo oma, kopsi pois : )

    ReplyDelete
  5. Aloin lukemaan sinun blogia vasta äskettäin, mutta nyt muutamia postauksia lukeneena mielikuva sinusta muuttuu koko ajan vain positiivisemmaksi ensivaikutelmaan verraten. Olet hyvä kirjoittamaan, osaat kuvata ja käsitellä kuvia hienosti, olet kaunis, sinulla on mielenkiintoinen tyyli ja vaikutat oikein fiksulta tytöltä :) JA vaikka päivityksiä tulee tiuhaan tahtiin, jokainen on mukavaa luettavaa/katseltavaa!! :) Me likes.

    Ps. rakastuin tuohon pupuun, mitä pussaat tuossa yhdessä kuvassa! Ehkä maailman söpöin :D

    ReplyDelete
  6. tää oli aivan ihana postaus !
    J

    ReplyDelete
  7. anni: mimmonen ensivaikutelma sulla sitten oli? :-D mielenkiinnosta kysyn. hihi, pupuli on söpö<3

    kiva kommentti ja kauheesti kiitoksia siulle :--)

    JT: mukava kuulla, kiitos c:

    ReplyDelete
  8. Hirmunen on yritys pukea sanoiksi sitä minun ensivaikutelmaa, mutta ainut adjektiivi minkä saan rakennettua kirjaimista on kova. Eli jotenkin kuvitelmissani olit "kovempi" mitä postausten lukemisen myötä olen sittemmin saanut kuvaa :) Eikä tuo kyllä sitä kokonaan kata, liian vaikean kysymyksen esitit :D

    ReplyDelete
  9. oot ihana <3 vaikutat niin symppikseltä ja rehelliseltä ja fiksulta!

    ReplyDelete
  10. mun mielestä nytte jos halua mopokortin siihen pitää käydä se ajokoe (en sit tiiä ajotunneista...) ja se maksaaki hitosti enemmä (monta sataa vissii). onneks en oo enään siinä iässä :-D höhö.

    ja mukava postaus kyllä :--) kivoi kuvii!

    ReplyDelete
  11. meri: noni!

    haha nii just :-D mulla ei oo vielä ees autokorttia.... mut hey, kiitos ja kiva kuulla ♥

    ReplyDelete
  12. anonyymi: oww, voi kiitos♥

    ReplyDelete
  13. Sulla vaikuttaa olevan fiksuja mielipiteitä ja oot kyllä muutenkin ihanan oloinen tyttö =) voisin kopsata tän omaankin blogiin jos sopii!

    ReplyDelete
  14. qtja: kopsi pois vaan =)

    kiitos!!

    ReplyDelete
  15. heei olisko tänne mahdollista saada sellanen juttu, että vois selata vanhoja postauksia kuukausittain?

    ReplyDelete
  16. anonyymi: joo tottakai voin pistää sen takasin :--) oh my ku en kestä mun kaikist vanhimpia postauksia, kamalia. mut joo, hoituu!

    ReplyDelete
  17. ihana blogi ! rakastan. voisitkos muute vähän neuvoo että millä muokkaat noita 'pallomaisia' kuvia, esim toi kissojen kuva tossa vikana ? :D olisin kiitollinen.

    ReplyDelete
  18. anonyymi: kiitos paljon :--) hehe voi kuule, se on fish eye-putkella kuvattu, ei muokattu :-D

    ReplyDelete
  19. En muista olenko tätä jo kysynyt, mut mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät? :)

    Oon itekki alkanu pelleilee jonkun verran noitten tekstuurien kanssa, kelailin on sul jotain vinkkejä? :D

    Diggailen sun kamera kokoelmasta!<3

    ReplyDelete
  20. mikke: adobe photoshop CS5. =) hihi kiitos ♥

    lykkääppä haluamas tekstuuri kuvan päälle (kokoa voi säätää helposti free transformilla: edit->free transform) ja pudotat sen läpinäkyvyyttä (opacity). sitte vaihtelemalla tekstuurilayerin paikkaa layers-kohdassa tsekkaas mikä näyttää parhaimmalta. toivottavasti ymmärsit jotain=)

    mitäs ohjelmaa sä käytät? :-)

    ReplyDelete
  21. Käytän CorelDraw X5.
    Suhteellisen monimutkainen ohjelma ja yritän epätoivoisesti opiskella miten sen kanssa pelleillään. :D Siinäkin pystyy säätää tuota läpinäkyvyyttä ja sen kanssa olen noit dusaillu. Välil vaan tuntuu et tekstuuri jää peittämään liikaa tai sit yksityiskohdat ei näy kunnolla. Sit on joutunu hinkkaamaan tekstuurien värisäätöjä.

    ReplyDelete
  22. mikke: etköhän se keksi ratkaisun :---)

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8