5.5.11

koti sweet koti


päivän työt tehty, ihanaa olla kotona! aamulla aikainen herätys, suunta kohti nakkilandiaa ja sitte illemmalla nollaamaan. kui hianoo! hih, iso kiitos johannalle suitsukkeista! on meinaa palanu ahkerasti :---) nyt tikkari poskeen ja muuta mukavaa. hyvää yötä kaikille ja palataan ♥

"One" thing to be happy about
kynttilät ja suitsukkeet

8 comments:

  1. Huomenta Sinä. Hei kerrotko minulle (hiukan hölmölle), että miten saat tota naarmuisaa pintaa noille kuville? Onko sulla joku naarmuinen linssi vai mitä hä kuvankäsittelyllä? (Tämmöi alotteleva ei oikein ymmärrä!)

    :)

    ReplyDelete
  2. huomenta hapsuinen :--) minäpä oon kuule käyttänyt noissa ihan tekstuuria, joita saa ladattua netistä ja niitä saa tehtyy myös itte. eli kuvankäsittelyllä tosiaan! pistäppä vaikka flickriin hakusanaa "free textures" ni sielt löytyypi c: sitte se tekstuuri isketään kuvan päälle ja säädetään läpinäkyvyyttä sekä layereiden paikkoja vaihdellen voi tsekata mikä näyttää kivoimmalta =)

    ReplyDelete
  3. Okei, kiitoksia paljon selvityksestäsi! Eikun testailemaan.
    Kivaa viikonloppua! :)

    ReplyDelete
  4. hapsuinen: ollos hyvä! : ) eikun lisäkysymyksiä satelee, jos tarttet infoo! ihanaista viikonloppua sullekkin =)

    ReplyDelete
  5. Heh kun oikeasti nyt meni sormi suuhun tässä. Mä vähän harjottelen ja koklaan, jos ees saan niitä missään päällekkäin! :D Mutjooo, kyselen ehkä tuonnempana hölmöjä kysymyksiä jos en opi omin neuvoin :)

    ReplyDelete
  6. ei tartte ku raahata se tekstuurikuva kuvan päälle :-) tai sitte raahaat sen vaan photariin ja copypastetat sen kuvan päälle =D hih

    ReplyDelete
  7. Kiitti kärsivällisestä opastuksesta! Enköhän mä nyt sen hoksannut :)
    Olen nyt taas hitusen viisaampi!

    ReplyDelete
  8. hapsuinen: tsekkaappa piruuttas uusin postaus ;-D hehee. mut hei, ole hyvä =)!!

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8