19.5.11

♥ kesän ekat mansikat


..ja mummilta tuliainen ulkomailta; iso kulunut farkkukassi! tossa kuvassa se näyttää vaan aika pieneltä ku käänsin sen sillaitollai. se sisälsi myös karkkia, purkkaa ja ton topin! love it. näen sen jo ylläni kera farkkushortsien.... keskustasta mukaan tarttui myös kesän ekat mansikat, nam.
postiluukussa odotteli demi! jos tää neiti painelis pihalle lueskelemaan sitä kahvin, musan ja mansikoiden kera - toimii!

6 comments:

 1. luetko sä vieläkin jotain demiä? :D

  ReplyDelete
 2. anonyymi: luen..? vaikka se tosiaan onkin aika teinilehti, kyl siel kivojakin juttuja on - en mä sitä muuten tilais :-D

  ReplyDelete
 3. hahahha demi on just paras:D

  [x] demitys

  ReplyDelete
 4. mäkin haluan mansikoita :( en vaan koskaan kykene ostamaan niitä... täytyy odottaa että saa eurolla jostain!!!:D

  ReplyDelete
 5. En yhtään tiiä mihin olisi pitänyt lähettää tätä komenttia/pyyntöä, mutta kirjoitan nyt tähän sitten. : D Eli tykkäsin hirmuisesti siitä sun salaatti ohjeestas! <3 Ja kun mulla on tämmönneen oma tavoite pudottaa muutama ylimääräinen kilo pois niin olisi kiva saada jotain vinkejä sulta kun oot noin kauniin laiha. :) Vaikka lisää noita salaatti ohjeita toi oli niin hirmu hyvä ja mielenkiinnosta haluan tietää että miten pidät makean nälän kurissa? : D Kiitos.

  ReplyDelete
 6. paulikki: dididii! : D demi.fi:ssä on kyl liikaa ihan naurettavaa porukkaa, ne analysoi ja haukkuu siellä bloggaajia ja mitä viel. argh.

  rosetta: joo ne on kyl kauheen kalliita :c vitonen hikisestä muutamasta mansikasta.

  anonyymi: voi ku kiva kuulla, että tuli hyvvää :--) hmm mä en oo kai mikään paras tyyppi antamaan laihdutusohjeita, koska mä oon ollu aina luonnostani tosi hoikka - synnyinkin kuulemma pitkäraajaisena luuviuluna :-D katot vähän mitä syöt ja kulutat sitä mitä syöt! on mulla kyl nää ruokailuajatkin tosi heittelevät, ni silläkin on vaikutusta asiaan ja haluun pysyä hoikkana. jos on makeannälkä, vetelen sitte jotain joka poistaa sen/pidän pääni ja en syö! :-D eli kyllä mulle herkut kelpaa, tosin rajansa kaikella!

  toki lykkään tänne tulevaisuudessa lisää safkaohjeita! =))

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8