25.5.11

finally over

holaholahola! ku mulla ei ny mitään kivaa kuvamatskua oo tarjolla, niin aattelin väsätä pitkästä aikaa jonkinsortin lempiblogit-postauksen :-) on sen vert virtaa vanttuus vaik kello onkin jo aika paljon.
kyllähän niitä uusia upeuksia aina tulee vastaan, niin on hyvä vähän päivitellä tai jotain! oon tosiaan ennenki tehny tän haasteen, mut nytpähän ainakin uudemmatkin lukijat tietää mitä mä luen (ellei oo selaillu blogia tammikuuhun asti ja tsekannut sen toisen).
mutta, oon tänään ollu ihan vaan kotioloissa ja töissä josta pääsin äskettäin kotio. mulla on vasta lauantaina seuraavaks duunii niin nyt on taas inspistä pistää kenties kivat kuteet päälle ja kuvauttaa ne jopa tänne asti :-D ei oikeen huvita pistää mitään kivaa ylle jos on työpäivä, ku ne kuteet joutuis kumminkin vaihtamaan työvaatteisiin ja niieespäi.
ja hei jee, ens keskiviikkona meitsi saa paperit (aka todistuksen)! jonka takia otsikko; finally over.
ihan vaan asiasta aasiin, saa aina rohkeasti ehotella mitä te haluisitte nähä täällä blogissa enemmän - ihan kaikkea (noeinyihan) kosmetiikkaseteistä kuteisiin ja sensemmosta tiätteks kato. mut, let's get the party started! yhyy mulle tulee huono omantunto siitä, ku otan toisen blogista kuvia, mutta oon sentään hyvällä asialla joten no worries :-)
monet blogit on samaan aikaan suosikkeja, inspiraatioblogeja ja ties mitä muuta mut en mä samaa blogia moneen eri kohtaan viitti laittaa!

kuvia klikkailemalla blogeihin!

1. Kestosuosikkiblogit

inka nyt vaan on niin loistopakkaus! ainakin blogista semmosen kuvan todellakin saa ja oon varma, että naamatustenkin ihan huipputyyppi. hän tekee just eikä melkei sitä omaa juttuaan, hällä on upee rento tyyli ja muutenkin rento asenne asioihin. oot uniikki!

monan blogi on niin herkkätunnelmainen ja ihana, siitä tuli yks suosikki heti ku näin ekaa kertaa :--) tyyli, tyyppi, fotot ja blogi kolahtaa - mikäpä siinä!

 suvi on niin retee ja ihana! huippu tyyli, huippu blogi ja mahti mimmi :-)

vaikka ei tunnetakkaan kaisan kanssa ni tuntuu siltä, että tunnettais :-D ei olla koskaan nähty mut jubailtu ollaan melko paljon ja hän on mahtavalta vaikuttava persoona! blogikin iskee lujaa c: siinä on meinaan lupaava malli, voin kertoo. toivottavasti nähään pian

2. Inspiraatioblogit

siinä kaks mieletöntä valokuvaajaa, annette ja nirrimi - suuria inspiksen lähteitä. ei voi sanoa muutaku, että vau ja rakastan! lahjakkaita, niin lahjakkaita.

3. Lupaava uusi löydös - blogi, jonka olet löytänyt vasta äskettäin, mutta joka vaikuttaa tulevalta kestosuosikilta.

oh my, siinä vasta hervoton neiti :-D oon nauranu ääneen monesti hänen jutuille ja tuun nauramaan tulevaisuudessakin, iha hervotonta settiä oikeesti! ja kaikenlisäks mahtava tyyli. iskee ja lujaa!

4. Jokeriblogi-blogi, josta on yllättäen tullut suosikkisi taikka blogi jota moni ei tiedä sinun lukevan ja yllättyisi ehkä siitä, että kyseinen blogi lukeutuu suosikkeihisi.

en tiiä, mikä ihme oikeen mua tässä koukuttaa niin kauheesti! viime kuukausina on vaan tullu selväks, että odotan aina innolla neidin postauksia. vaikka meen tyylit esimerkiks on aika erilaisia, niin kyllä mä suosisin itelleni paljonkin settiä hänen garderoobistaan. esimerkkinä noi lasit ja toi kerrassaan täydellinen kaulahuivi. oh my.

että semmosta! luen ihan hirmuisesti blogeja ja olsin kyllä saanu mahdutettua tähän vaikka kuinka paljon niitä, mut jos kumminkin jätetään tää nyt näin :-)

loppuun huippu biisi:

9 comments:

  1. ihan sairaan mahtavia kuvia tuol We live young blogissa!

    ReplyDelete
  2. Hei oot ihana (taas)! <3 Munki pitäis tehä tämmönen, ja sata muuta asiaa heh.

    ReplyDelete
  3. inkan blogi on what clowns are we, ei what clownes are we ? :) heh pilknus

    ReplyDelete
  4. mari: no aijaaaaaa : )

    suvi: hiiii♥

    anonyymi: byääää hyvä ku mainitsit voi vitsi :----DD vahinkolaukaus

    ReplyDelete
  5. kiitos kunniasta! mahtia kuulla et joku nauraa (paitsi minä) ;D
    toivon mukaan vuoden päästä olen tuolla kestosuosikeissa hahha!

    ReplyDelete
  6. nata: ollos hyvä! :-D hihii.

    ReplyDelete
  7. ei liity nyt mitenkää tähän postaukseen,mutta kuinka kauan oot polttanut tupakkaa? meinaan ku sulla on ihan sairaan hyvä iho siitä huolimatta ! :) vähäse oon kade :>

    ReplyDelete
  8. hhaha voi nataki on päässy listoille! sen setit on kyl jees :-D

    ReplyDelete
  9. anonyymi: voi rakas lapsi, mun iho ei kyllä todellakaan oo mitä parhain! joskus 13-vuotiaana maistoin ja siitä se sitten lähti.. turhaan oot kade, ei oo MITÄÄN syytä!

    anonyymi: tottakai :-D niin on!!

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8