7.4.11

nameja

Monki
o hai!
haluisin kovin kevääksi jonkun rennon ja oikean pituisen bleiserintapaisen. ei semmosta missä tuntis olonsa bisnesnaiseksi vaan avainsana; rentous. :-D elikkäs tuo keskimmäinen tuolla näyttäis ihanuudelta ja noi vajaamittaiset hihatkin on kivat :-) noi on tosiaan kaikki monkista. sääli sinänsä, kyseistä liikettä ei oo porissa (ainakaan vielä) eikä noita kuteita pääse shoppaamaan netissäkään.
muuten sit toi eka maiharintakin tapainen on kerrassaan ihana ja toi vasemmanpuoleinenkin miellytti simmukkaa! yh. se tässä on huvittavaa, et huppu on mulle kauheen tärkeä. jos jossakin takissa ei oo huppua mut se on muuten kiva, saatan jättää ostamatta - ja jätänkin. mut tsekatkaas, noissa ei oo missään huppua. haa! kun kert takeista puhutaan, ni joku ihan överin värikäs verkkatakkikin olis mahtava saada. kattellaa, kattellaa.

noh, nyt voi hyvin mielin pyhittää tän kamalan sadepäivän himassa unelmoinnille ja hyvälle kahville ♥  en kyl tiedä miten ihmees pääsen huomenna kuudelta sängystä ylös ku tänäänki nousin yhden jälkeen. oh my.

6 comments:

 1. Voin käydä shoppaamassa sulle :DD

  ReplyDelete
 2. Kerro HETI jos löydät jostaki kivoja verkkatakkeja :D Oon koittanu mettästää semmosta värikästä rentoa verkkatakkia kesäksi mutta oon tähän hätään löytäny vaan yhen sikakalliin ;(

  ReplyDelete
 3. tiia: meitsi informoi! :--D joo mäki haluaisin jonku ihan överivärikkään.

  ReplyDelete
 4. värikäs verkkaritakki ois niin unelma, miksei niitä voi olla missään D:

  ReplyDelete
 5. jade: hittovie, pakko olla! :-D täytyy koluta kirppareita.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8