27.3.11

rennompaa päällä


pipo indiska
t-paita kreikka, santorini
farkut h&m
vyö 2ndhand

heippahei!♥ aika punaisuuspainotteinen asu taas vaihteeks :-D noissa oon nyt painellu eilisillasta asti. mulla on parit farkkuhaaremit, mut niitä tulee valitettavasti jostai syystä käytettyy aika vähän, vaik toisista maksoin kuuskybää ja musta se on sillee aika kova hinta housuil. täytyy rohkaistua ja vetästä haaremit jalkaan useammin. kesällä käytän kyl semmosia tosi paljon :-)
mut tosiaa, eilen hengattiin murun kans hilpalla monta tuntia ja tuli juotua muutamat bisset siinä. ei oltu misää dokausmeiningeis silti, ku poikaystävä oli autolla ja mäki ostin vaa pari bissee mut hilpalla jengi sit tarjos pari :---) ja ässät hävis, hittolainen! ei mua lätkä kyl kiinnosta, mut sillon ku ässät on pelaamas ni asia on vähän toinen. tietty ku on porin joukkue ni. vai millai se lätkäkielellä hienosti sanotaan?
tänään ollaan oltu ihan vaan murun luona. on tullu juotua kahvia, syötyä kakkua, voileipäkakkua, keksiä, pullaa ja mitä vielä :-D ei kyl tartte tänää pistää suuhus yhtään mitään. kotiuduin tossa joku tunti sitten ja nyt aattelin ehkä kurkkailla noita blogeja kahvin kera=) moikkeli!

One thing to be happy about
kahvi kermalla ja maidolla

6 comments:

 1. mä en ainakaa tajuu mitää lätkästä :-D

  ReplyDelete
 2. mira: :-D

  nelly: aaaa aa aa kiitos, ne on kyl aikas reteet=)

  noora: thankke=)!!

  ReplyDelete
 3. in love with your baggy jeans, tee and beanie!!! and the fisheye photography is amazing!!!! love love

  xx
  ashley <3

  pursenboots.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. ashley: thank u so much!!

  by the way, i love your style ♥

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8