13.2.11

sunnuntait


moikkamoi ja aurinkoista sunnuntaita :--) tos ois fotot mitkä nappasin tossanoin ja sitte oldiekollaasi minkä tylsyyttäni yks yö väsäsin! video on perjantailta:-D hitto mun on pakko saada uus ulkonen kovo, koska kone on ihan piukas kamaa niinku myös toi vanha kovo. apuva!
tänään herättiin murun kans yhden maissa ja aamu alkoi taas ihan vaan löffäilyllä ja syötii sipsejä aamupalaks! lihavat o lepposii, right? kahvit saatuamme lärviin lähettiin hakee pikkusiskolta kirjastokorttia lainaks, kunnes todettiin paikan päällä et sen mun luo jääneet tupakat on mun luona ja neki piti viedä joten jouduttii sit reissaa edestakas :-D katottiin eilen illalla kung-fu panda, olihan se ihan ookoo ja ihan hauskakin mut ei ihan niinku niin loistava mitä aattelin. :-D kyl muhu puree eniten disneyn klassikot, oikeesti....
mut joo, äskettäin kotiuduin ja nytte odotellaanki sitte, et ystävä ilmestyis tänne mun luo. ei ol nähty pitkään aikaan, sillä hän asustelee nykyään perheensä luona englannissa. cant wait to see u darling!
oikein ihanaa eikä niin turhauttavaa sunnuntaita kaikille ♥

One thing to be happy about
se aina niin ihana aurinko

9 comments:

 1. Siisti toi toka kuva noista taloista =) Ja perkele voiko yks kuva aiheuttaa sen et mun tekee nyt mieli tupakkaa? :cc terveisin lopettanut.

  ReplyDelete
 2. peeta: kiitos paljon :--) voii pers, älä vaan sorru! :-D

  ReplyDelete
 3. tiia ja sara, kiiiitos teille paljon ♥

  ReplyDelete
 4. voi että ku tykkään kaikista kuvista mitä otat ! p.s. miten saat noi tolleen kaarevasti yms. ? :)

  ReplyDelete
 5. helmi: voii kiitos helmi, ihana! ai siis kuvien reunat pyöreiksi? photoscapella, löytyy siitä postauskin että miten se tehdään :-) klikkaappa "enu neuvoo" tunnistetta ni sieltä löytyy Ü

  ReplyDelete
 6. hei kiitti tosi paljon ! oon aika pitkään jo miettiny miten se tehään ku oon muillaki tolleen nähny :) ja nyt odottaen innolla seuraavaa postausta uutena lukijana !

  ReplyDelete
 7. helmi: siellä onkin jo uutta postausta tullut:--) kiva kun luet :')

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8