4.2.11

kaikki baunssaa jou


noniin morienttes, meitsi alkaa vastailee noihin kysymyksiin :---)

Mikä on sun mielestä kamalin vaate joka on joskus ollut sun lemppari?
- en nyt keksi mitään yksittäistä vaatekappaletta, mut yks kerrassaan hirveä asukokonaisuus tuli mieleen :--D siitä selvästi näkee, et tää neiti pikkasen etsi itseään.. tota, te ette saa sitä kuvaa, se on nolo =D päällä oli varmaan sataa eri väriä, miljoonaa eri kuosia ja se kokonaisuus ei oikeesti ollut kiva. meitsi rakastaa sekoitella eri kuoseja ja värejä, mut sillon se niinsanottu raja ylittyi hah.
Jos saisit perustaa yrityksen joka liittyis vaatteisiin ja muotiin niin millanen yritys se olisi?
- se yritys olis tosi boheemi, kuten myös liiketilat; paljon rikottua oranssia, oliivinvihreää, hippivaikutteita sekä vanhaa ja modernia settiä. tulee aina vaan mieleen yks liike, johon rakastuin ensisilmäyksellä kreikassa mut valitettavasti ei oo kuvaa. yritys vois myydä vaikka secondhandia, vintagea ja itsetehtyä.
Koska löysit sun tänhetkisen tyylin?
- joskus 13-vuotiaana ihastuin boheemiin hippityyliin, vaikutteita tuli esimerkiksi kavereilta ja rupesin sitten pukeutumaan sillain. ei oo hirveesti muistikuvia, miten pukeuduin ennen sitä mut tää on aina ollut mun juttu. esimerkkinä juttuja mistä tykkään: isot huput, hiippahuput, kukkakuosit ja kaikki jännät kuviot, herrainkengät, korkeavyötäröiset vaatteet, sukkahousut, kiilakorot, letti hiuspantana, pyöreät isot aurinkolasit, kuluneet vaatteet (riippuu), reput yms yms yms.

tekstuurit deviantart
Ketä on sun tyyli-idoli?
- mulla ei oikeesti oo tyyli-ikonia tai muuta, mut vaikutteita ja ideoita saa muunmuassa blogeista, streetstyle-blogeista, ympäröivästä maailmasta, lehdistä, elokuvista ja ihan omasta päästä.
Menikö sulla kauan että löysit nykyisen tyylis?
- kuten tosiaan jo mainitsin, niin joskus yläasteikäisenä se oma juttu löytyi ja se on täs kehittyny kokoajan. mut oon kyl aika varma siitä, et se oma juttu on löytynyt :-) tsekatkaapa mm. tämä. oon oppinut vuosien varrella sen, että ei saa ajatella hetkeäkään sitä, et mitä muut ajattelee vaan vedät niskaas just sitä mitä haluat. pääasia, että tykkäät siitä itte ja oot itsevarma.
Millasia vaatteita käytit ennen nykyistä tyyliäsi?
- lippis on ollut vinossa eli oon ollut joskus hopparikin :-D sillon ku pikku g oli kova juttu, haha! punkvaikutteitakin on ollut tyylissä, kuten myös ehkä vähän emoa....
Lempi vaatekauppoja?
- kirpparit on ihan ykkösjuttu! mut fairyfactorylla on ihania juttuja, ihastuin siihen ilosaarirokissa jossa heillä oli oma koju. se on sellainen tosi hippi yritys josta ostin mm. nämä housut. sitte iha perus h&m:stä, ginasta, onlysta ym ym peruskaupoisa löytyy kans tietty välil. haluaisin hirmusesti päästä kiertämään isompiin kaupunkeihin kirppareita ja semmosia vaateliikkeitä, joita ei porista löydy. mulla on tossa välilehdissä yks kansio, mis on kauheesti kaikkii nettivaatekauppoja mitä pitäs selailla. :-D
Suosittele jotain hyvää/halpaa vaatekauppaa.
- boohoo on ainakin yks mikä on aikas edullinen.. sitten tietysti kirpparit!
Käytsä paljon kirppiksillä?
- KÄYN. aina kun on ylimäärästä rahaa.
Tee sellanen postaus mihe kokoot sun kirppareilt ostamia vaatteita, kenkiä ja muuta härpäkkää?
- voi kuule, voi kuule niitä on paljon.. menkääpä selaamaan "secondhand"-tunnistetta, sieltä näätte jotai :-D
Luokitteletko ittes jonkin tyyliseksi?
- en nyt sanois niinkään.
Mikä on sua inspiroiva tyyli jos semmosta löytyy?
- no kaikki boheemi ja persoonallinen inspiroi, mut ei kai mikään tietty tyyli.
Käytätkö miesten vaatteita?
- jätkillä on esimerkiks tosi siistejä printtipaitoja. harvemmin tulee silti ostettua, mut pitäis! mut jos bongaan esimerkiks jonkun kivan jutun mikä on miesten, ei mua kiinnosta vaan otan sen :-D mulla on ainaki yks talvitakki, mikä on miesten puolelta hankittu. ja pikkupoikien puolelta on muutama t-paita♥!
Kysytäänkö sulta ikinä neuvoja pukeutumiseen/makutuomariksi?
- no välil joku kaveri vetää mukaansa vaatekaapille ja kysyy et "apua mitä ihmet mä laitan päälle" tai sisko tai jotain. ei usein silti :-) harvemmi lähen kaupungille persaukisena makutuomariks, rupee vaan harmittaa jos bongaa jottai eikä voi ostaa sitä :-D
Mimmosia hattuja/lakkeja omistat ja pidätkö niitä paljon?
- ei mulla oo ku pipoja mut rakastan hattuja !! on pitäny ostaa vaikka kuinka kauan, mut jee keväällä sen täytyy toteutua!
Koluatko esimerkiksi sun isovanhempien vanhoja vaatteita ja jos sellasia löytyy niin kuvaa! =D
- onhan mulla tuol muunmuassa yhdet housut mitkä on mummin vanhat. kuvautampa ne teille! kyl mummi välil kysyy, et haluisinko mä jonkun vaatteen. täytyy kysyy jos vois mennä sinne koluamaan joskus, tai et hän laittas pussiin jotain mitä ei käytä. : )
Mikä on kallein ostamasi vaate ja paljonko se maksoi? Entä kengät?
- mulla oli yhdet farkut mitkä maksoi jotai 106 eugenia ja oli suuri virhe ostaa ne. hajos varmaan parissa kuukaudessa, joten aina se kallis EI ole hyvä ostos. mut nykyään, hmm, kalleimmat kengät on varmaan vagabondin mustat nauhalliset wedget. on mulla yhet kirpparilta bongatut nauhakorkkarit mitkä on alunperin biancosta mut en tie mitä makso alkuperäsinä. hihi ne on kivat, kevät tule jo!
Paljonko oot valmis pulittaa jostain kirppisvaatteesta?
- riippuu vaatteesta. mut en oo valmis kauheesti pulittaan.
Koska oot ottanu lävärin toho sun naamaan, toho silmien väliin? (apua mikä sen lävistyksen nimi onnn?!:-DD)
- se on bridge :-D en muista kauanko on ollut, jonkun n. vuoden kai. : )
Mitä kaikkia lävistyksiä sulla on ollut?
- mulla on ollut septum, nenäkoru, medusa ja labret huulessa sivussa. septumin otin vasta vähän aikaa sitten pois, kyllästyin vaan.
Lemppari nettikauppa?
- oivoi noita on niin paljon tuol kirjanmerkeissä mitä ei oo vielä kunnolla selaillut. ei oo mitään ehdotonta lempparia vielä! jotai perus hennesii tulee useimmite kai selailtuu. saa vinkkailla kivoja!
Mikä on halvin vaatekappale jonka omistat?
- oivoi, varmasti joku kirppislöytö. vaikea sanoa, mut joku tosi halpa kumminkin! tiette kirppareitten hinnat :-)
Talven lempparivaate?
- toi mun talvitakki on tosi kiva :'--) kuten myös noi h&m:n vaaleanruskeat kiilakorot ja kaikki lämpöiset kaulahuivit ja neuleet :--)
Entä asuste?
- huivit ja tommonen valkonen lämpöinen hiuspanta ainaki. myös lindexiltä hankittu hupullinen huivijuttu on ollut ankarassa käytössä! laukut tietenkin myös, mutta nehän nyt on kivoja oli mikä vuodenaika tahansa :-)
Ootko ostanu jotain hirveen kalliilla, mut sitten et oo ikinä käyttänytkään sitä?
- luulempa, että en. no, ne kirpparilta ostetut biancon kengät maksoi siellä kirpparilla vissiin kolmekybää, ja ei oo tullu vielä kauheasti käytettyä. keväällä, keväällä..
Minua on koko blogin lukemisen ajan kiinnostanu tuo asunto; onko se siis joku paritalo kaksio vai? Ja asutko yksinäs siinä ja paljon on vuokra suunnilleen? :)
- tää on paritalon yksiö, asun yksin ja vuokra on 340 eugenia PLUS sähkö ja vesi on 15 euroa kuukaudessa.

2 comments:

  1. ooo, olipa kiva lukea tää :) kannatan ehdottomasti pistäytymistä mummolan ullakolla/vaatekomerossa, sieltä oon itse löytänyt vaikka mitä aarteita ! sulla on aivan ihana, omaa persoonaasi kuvaava tyyli. tykkään ♥

    ReplyDelete
  2. hanna: kyllä täytyy vähä hiillostaa mummia :--D! kiitos hirmuisesti ♥

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8