20.2.11

JE TE DÉTESTE

kuva ite väsätty brusheilla photarilla
Vaatteet ja asusteet

Mitä inhoat alusvaatteissa?
- rintsikoissa esimerkiks sitä, et olkaimet on liian pitkät ja ne tipahtaa kokoajan olalle. alushousuissa vaik se, että ne nousee korviin asti taikka ei muuten vaan jostai syyst tunnu hyviltä :-D

Entä sukissa?
- se outo liukas materiaali joissakin sukissa jonka ansiosta ne on kokoajan valumas varpaisiin. sama ongelma on usein myös nilkkasukissa. tuntuu sit niin rasittavalta ku käpöttelee josain ja tuntee sukkiensa hengailevan varpaissa :-D

Mitä inhoat housuissa?
- huono istuvuus, reidet tai perse näyttää isoilta tai jotai vastaavaa :-D jälkimmäinen on usein ongelma täälläpäin.... hieman korkeammat korot tekee tosin ihmeitä jaloille, haha.
 
Entä paidoissa?
- tuli mieleen yks mun kiva löllö printtipaita, MUTTA vähänki ku tekee vääriä liikkeitä ni tissit vilkkuu :-DD tai sit se perusongelma, et näyttää norsulta jonkun paidan sisässä.

Mitä inhoat laukuissa?
- sitä esimerkiks, ettei oo pahemmin pikkutaskuja ja kaikki kamat vaa vispaa sekasin laukunpohjalla. sit tuottaa meinaa hankaluuksia löytää joku pikkujuttu sielt :-D

Entä vöissä?
- liian vähän niitä reikiä, elikkä et sitä vyötä ei saa tarpeeks kireälle. koen senkin ongelmaksi, etten omista semmosia ihania ohuita nahkavöitä; ehoton kevään hankinta. kirppariiiit, kirppariiiit..... ;;--)

Mitä inhoat takeissa?
- jos takki on jokseenkin liian lyhyt ja hiemankin ku kumartuu ni selkä vilkkuu. myöskin nappien jatkuva irtoaminen on rasittavaa, joka on ongelma mun nahkiksessa.

Entä kaulahuiveissa, hatuissa ja sormikkaissa?
- hattuja en valitettavasti vielä omista, mut rakastan niitä! kevääksi meitsi varmasti hankkii jonkin söpölin hatun. joten en nyt oikeen osaa sanoa huonoja asioita niistä. joissakin kaulahuiveissa esim outo pituus, jonka takii sitä ei saa kivasti kiedottua kaulaan. sormikkaista en nyt osaa sanoa huonoja puolia?

Mitä tyyliä inhoat?
- inho on liian vahva sana tämmöiseen kyllä. en niinkään innostu perusmassateinijeejeetyylistä, jossa kaikki ovat toistensa kopioita. ei iske, ei inspaa. musta on ihailtavaa, et ihminen löytää oman ja persoonallinen tyylinsä eikä semmosen, et joka vastaantulija näyttää tasan samalta.

Mitä yksittäistä vaatekappaletta et voi sietää?
- fiorellafarkut on kamalia !! plus turkikset.


Päivät ja vuodenajat

Mitä inhoat aamuissa?
- aikaisia herätyksiä kera herätyskellon, kiirettä ja sitä jos kahvi on loppu. tai jos yksinkertaisesti vaan heräs niinsanotusti vääräl jalalla ja kaikki menee päin persettä :-D

Entä illoissa?
- tylsyyttä esimerkiks.

Mitä inhoat talvessa?
- kamalia pakkasia, tunnottomia varpaita, tekstaamista jäisillä sormilla, räntää, sitä jos astuu vahingossa sillai lumihankeen et kengät on täynnä lunta ja muuta sellasta mukavaa. ja talvi on niiin pitkä.

Keväässä?
- sitä et se tulee liian hitaasti :-------)

Kesässä?
- suuria suunnitelmia jotka ei toteudukkaan ja kesätyöttömyyttä.

Syksyssä?
- loppusyksyn harmautta.

Mikä takaa huonon päivän?
- vaikea sanoa!

Entä huonon kuukauden?
- raha-asioiden säätäminen ja vastauksien odottaminen.

Entäpä huonon vuoden?
- no empäs tiiä!

Mikä on viikon inhottavin päivä?
- varmaankin se ah-niin-ihana maanantai. mut ei sekää silti aina niin kamala oo :-)

Ihmiset ja ihmissuhteet

Mitä inhoat naisissa?
- liiallista pinnallisuutta, vittu oon läski rupeen laihduttaa ja meen sittenki pizzalle-meininkiä, semmosta turhaa huomionhakemista, huonosti piirrettyjä kulmakarvoja ja liian ohuita sellaisia (:-D oikeesti se on törkeen näköstä), liiallista meikkaamista, sitä jos ei peitä sitä persettään jos on legginsit jalassa, ainaista turhaa valittamista vaikka asiat on oikeesti ihan hyvin, kopioimista.

Entä miehissä?
- sitä jos ei pahemmin koskaan puhu tunteistaan, välinpitämättömyys, yllätyksettömyys, pyhä kolminaisuus = tissit, perse ja naama-meininki.

Mitä inhoat myöhästyjissä?
-  ettei ilmota, että myöhästyy!

Mitä inhoat parisuhteessa?
- joidenkin kohdalla sitä kamalaa liimautumista ja et ystävät unohtuu ja sitä, että tyttöystävän tarttee hoitaa sitä jätkääs niinku jotain pikkulasta; "älä juo enempää oot jo iha vitu naamat!!11". antaa toisen tehä omalla tavallaan ja kärsiä seuraukset :-----D mut toi liimautuminen on ihan järkyttävimmistä päästä. kyllästyminen, välinpitämättömyys, turha päteminen ja riitely, asiat menee pikemminkin rutiiniksi kuin aidoksi rakkaudeksi ynnä muuta sellasta. pettämistä tietenkin myös.

Mitä ihmiselle tyypillistä luonteenpiirrettä inhoat?
- rasismia, homofobisuutta, ainaista arvostelemista ja valitusmeininkiä. älkää jaksako valittaa joka asiasta vaan positiivisuutta kehiin! useimmilla menee niin paljon huonommin oikeesti.

Mitä inhoat rakkaudessa?
- yksipuolisuus ja epätietoisuus.

Mitä inhoat perheessä?
- ihan naurettavan tiukat säännöt. kamalaa ku jotkut vanhemmat pilaa lapsensa nuoruuden ja kokeilunhalun. tai vanhempien periksiantoa; ensiks niin käsketään mut heti annetaan periks. tiukkakin pitää olla jos muksu on ku mikäkin diiva!

Mitä inhoat asiakaspalvelijoissa?
-  naama norsunvitulla-menoa, mua ärsyttää se useinkin kaupoissa ja sitä, et miljonäärien näköisiä ihmisiä palvellaan niin vitusti paremmin. tai semmosta "oot köyhä ei sul oo varaa tähän"-paskaa; vaikka ei pukeutuisikaan mihinkään merkkivaatteisiin, niin voi silti omistaa rahaa ja ostaa se kahdenkympin luksuspuuteri.

Mitä inhoat opettajissa?
- sitä, että tietenkin ne eturivin nörtit on parempia kaikessa ja takarivin taiteilijasielut on syvältä. >:----D just se, että mielistelijöitä kohdellaan paremmin.

Mitä inhoat juopoissa?
- sitä, et joskus ei vaan yksinkertaisesti huvita jutella niitten kanssa ja se ällö vihjailukaan ei oo kivaa. mut juoppoja käy pikemminkin sääliksi....

Televisio ja elokuvat

Millaisia tv-sarjoja inhoat? Anna esimerkki.
-  kauniit ja rohkeat ei oikeen kolahda, vaik sitä tulikin lapsena aina katottua mummin kanssa. : D miten ne jaksaakin tehä sitä sarjaa vieläkin? sit tietty tv-visailut on niin turhauttavia. jimin paskaohjelmat (likaiset työt, jee!!?) ei kans kolahda.... mut tulee sieltäkin joskus hyvää kuten esim masterchef!

Millaisia elokuvia inhoat? Anna esimerkki.
-  yksinkertaisesti; minusta paskoja elokuvia, joissa vaan on kaikki pielessä. en osaa nyt oikeesti antaa esimerkkiä!

Millaisia naisnäyttelijöitä inhoat? Anna esimerkki.
-  en osaa vastata.

Millaisia miesnäyttelijöitä inhoat? Anna esimerkki.
- en myöskään tähän.

Mikä takaa huonon elokuvan?
- visuaalisesti paska kuten myös juonellisesti. en oo tähän asti löytänyt vielä sellaista! aina esimerkiksi juonellisesti huonossa leffassa on jotain visuaalisesti siistiä joten en luokittele leffaa paskaksi.

Mikä takaa huonon tv-ohjelman?
- voi kuule.. toitoi no sit se vaan on huono, oivoi sori en osaa antaa parempaa vastausta :-D

Mitä tosi-tv ohjelmaa inhoat?
- just esimerkiks ne jimin turhat ohjelmat.

Mitä kotimaista ohjelmaa inhoat?
- miks nää kysymykset tuntuu ny niin kauheen hankalilta :-D en tiiä just ny....

Mitä keskusteluohjelmaa inhoat?
- sama vastaus :-D

Millaisia television/elokuvan katselijoita inhoat?
-  semmosta ketä kokoajan kommentoi jotain siit leffasta, tekstaa tai tekee jotai muut yht tyhmää ja häirittee sit siin omaa keskittymist.... tai NUKAHTAMISTA! äidin kanssa esim ei yksinkertaisesti voi kattoa leffaa koska se nukahtaa aina, oli mikä tahansa mestariteos ruudussa. oikeesti. paitsi avataria katelles leffateatteris se ei nukahtanu, oho....

Ruoka ja juoma

Mitä hedelmää/vihannesta inhoat?
-  empä oikeesti osaa vastata!

Mitä juomaa inhoat?
- semmosta keltasta mehutiivistettä ja viskiä.

Mitä alkoholijuomaa inhoat?
-  viskit, konjakit, rommit ja suurin osa myös likööreistä. hyi olkoon.

Mitä lämmintä ruokaa inhoat?
-  en syö punaista lihaa joten! plus maksalaatikko, verilätyt ja perunamuusi.

Mitä jälkiruokaa inhoat?
-  likööri, marmeladi ja rommikarkit.

Mitä herkkua inhoat?
-  rusinoita?

Mitä inhoat ruoanlaitossa?
- voivoi sitä tiskin määrää ja sotkua leipoessa !!

Mitä inhoat kahvinkeitossa?
- jos on kahvi iha finaalis ja tekee vahingos liian laihaa kahvia.

Mitä inhoat kouluruoassa?
- "voi sitä mausteiden määrää"....

Mitä inhoat krapulassa?
- yleisesti krapulaa. oksetusolo, jatkuva jano ja päänsärky.

eipä täs, leuka alhaalla kohti uusia pettymyksiä ja sillee beibet! :--D (vitsi) meikä jatkaa sunnuntai-iltaansa SATC:n ja kokiksen parissa! palataan huomenissa. hyvää yötä

8 comments:

 1. JT: voi ku huippujuttu, kiitos paljon! :--)

  laura: hihi kiitti ♥

  ReplyDelete
 2. whiii, tää oli taas aivan huippu :---) voisin itsekin tehdä tuollaisen, jos kellossa olisi enempi tunteja eika uni painais simmuja juuri nyyyyyyyyyt..

  ReplyDelete
 3. hanna: owww, kiva et tykkäilet:--) teeppä huomenissa jos vaikka sillon ois pirteempi olo! : )

  ReplyDelete
 4. fiorellafarkut <333 :---DD hahaha

  ReplyDelete
 5. paula hyi olkoon ne on niin rumia :-D

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8