1.2.11

great grandma


first; juu tiedän, et on vetskari rikki and yes its annoying, noi on mun lempparifarkut! toivottavasti pian sais uuden vetoketjuin noihin.
joku we live young-blogia lukeva on ehkäpä huomannutkin, että nirrimi ja hänen poikaystävänsä ovat perustaneet the color shop-nimisen "actions/curves-blogin", josta saa nyt ladattua great grandma-nimisen ilmaisen curvesin photariin, jos kiinnostaa! ite tietenkin latasin samantien ja pääs kokeiluunkin. Ü it's great! (muut curvesit maksavatkin sitten)

mutta, tässä ois kuvaa mun tänpäiväisestä aikaansaannoksesta koulussa. toi ei oo varmaankaan se ihan final mikä tulee nettisivuilleni jossain muodossa, mut ainakin jonkinsortin hahmotelma on hyppysissä. teki kauheesti mieli laittaa toi tänne :-D lättäsin tohon copyrightin, toivottavasti ei "haittaa silmää"! hitto kun tää fonttikoko taas meni isommaks asddassklnf perhana, eipä voi mitään! >: )

8 comments:

 1. Mikä photari sulla on käytössä? Mulla on CS5, enkä saa tota curvesii pelittää, kun se sanoo, että ei tunnista tän tyyppistä tiedostoo tai jotain muuta blaablaata...:o Että missähän on vika :-(

  ReplyDelete
 2. laisa: mul on sama, mutta toimii kyllä! kopsaat sen sinne program files-kansioon adobe photoshop cs5-kansioon, presets->curves. kyllä pitäs pelittää! :o sille ladatulle ei siis tartte tehä mitään muuta ku kopsata se vaan tonne.

  ReplyDelete
 3. vitsit et on muute ihanii kuvii nirrimillä! :D ja kiva on sinun toi photari jutska! :)

  ReplyDelete
 4. milla: nirrimillä ON. kiitos ♥

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8