8.2.11

free photoshop brushes

moix! eräs anonyymi pyyteli postausta brusheista. vaik mulla ei oliskaan nyt aikaa, mut teen tän silti koska oon niin pihalla tääl koulus nyt :-D
elikkäs, brushking on ainaki varma nakki mistä saa hienoja sellaisia ja sivuilta löytyy myös tutorialeja. kaikenlisäks, brusheja saa vapaasti käyttää eikä tuu tekijänoikeusprobleemia jne :---)

"brush king is a collection of high quality photoshop brushes. you can download them for free and you can use them for your website design or other graphic creations."


miten saan brushin käyttööni? 

1. ensinnäkin, tsekkaa ennen latausta että fotarisi on yhteistyökykyinen brushin kanssa :-D (mut saattaa brush silti toimia vaikka sitä ei erikseen lukisikaan siellä)
2. lataa tiedosto
3. siirry tietokone->program files->adobe->adobe photoshop plaaplaaplaa->presets->brushes ja kopioi lataamasi tiedosto sinne (huom EI kansio vaan pelkkä tiedosto)
4. done. siirry fotariin
5. ota käyttöösi brush tool
6. "klik"->load brushes-> valkkaa haluamasi aktiiviseksi->ok. (jos listassa ei näy mitään, raahaa tiedosto sieltä alkuperäisestä latauspaikasta sinne)

sori jos tää opastus ei ollu mitä parhain; lisäkysymyksiä saa antaa :---) mutta, jos oikeesti keskittys koodailuun. laters! ♥

ps. saa kysyä muitakin neuvoja photoshoppiin liittyen esimerkiksi, tykkään tehä näitä neuvomispostauksia c::

4 comments:

 1. hei, mikä photari sulla on? ostitko ihan? nuo hinnat vähän huimaa...
  mutta kiitos neuvomispostauksesta :) it's goood.

  ReplyDelete
 2. anonyymi: hei hei ü mulla on CS5, mut se on netistä - mut tulevaisuudessa on pakko hankkia aito. se ON kallis, itteäki harmittaa, mut uskoisin et osamaksu on mahdollinen! ole hyvä :> vinkkaa ihmeessä jos tahdot vielä neuvoja!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. miks poistit kommenttisi jasmin! :<

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8