1.1.11

VUODENVAIHDON KUVAPLÄJÄYS

Hiphei♥ ! Vuodenvaihdon riennot tapahtui meikäläisellä ekaks kaverilla keskustassa, kunnes tuli yllättäen suunnitelmienmuutos ja suuntasin Valimolle bileisiin ja ihan hauskaa siellä oliki :-D Tanssijalkakin pääs vauhtiin! Kerettiin rantaan just ja just kahdekstoista joka oli taas ihan täynnä ihmisiä. Siitä suunnattiin sitte kotio poikaystävän kans, valitettavasti tällä kertaa ei ollu baareilua. Nyt kuvia=)!

päällä oli sellanen musta mekko (mitä ei ees näy mut täältä pääsee näkemään miltä se näyttääpi), nuo uudet legginsit, pitkä nappipaita, huivi ja päästä löytyi rusetti ja kätösistä salkkulaukku. sekä ihanaiset värikkäät puuhelmeni!
 kaunis kalju :--DD
 joo sori sensurointi mut ei ollu mitää ihanaa katseltavaa :--D

Että sellasta! Raketeista ei tullu otettuu kuvia pahemmin nyyyhhh.
Tänään aikasemmin oli kyl sellanen oloki, et tiesi ottaneensa alkoholia mut pää ei onneks enää särje :--)
Kävästiin poikaystävän luona syömässä tänään ja sinne olis tarkotus mennä yöks. Joten, meitsin pitäs kiiruhtaa suihkuun et pääsiski joskus sinne asti. Palaillaan♥!

6 comments:

 1. koska teet sen blogiesittelyn :) vai onko multa mennyt vaan ohi?:)

  ReplyDelete
 2. siis tää toplista-juttu? :--) sulta on menny vaan ohi, se löytyy täältä: http://onethingtobehappyabout.blogspot.com/2010/12/blogit.html

  ReplyDelete
 3. AAAAAAA noi legginssit on ollu mun kuolauksenkohde siitä asti kun joskus näin tuollaset ekaa kertaa, MUTTA mistä löysit enää noita !! ♥

  ReplyDelete
 4. owww, noi on loistobongaus gina tricotista! ne kiinnitti ekana huomion ja ampasin suoraan hakemaan ne, ja vielä omaa kokoa :-D!

  ReplyDelete
 5. jep, GT:s oli jkl:ssäkin mutta ei enää pitkään aikaan, varmaan joskus syksyn alussa viimes :--(( ps. olitte elsan kans mun unessa jostain ihme syystä viime yönä, mut en tunnistanu sua ku olit IHAN erinäkönen ja sit mua hävetti ku jouduin kyselee et nii kuka olitkaa vaik elsa sut siihen toi näytille :-------DDDDDDD !

  ReplyDelete
 6. nyyyhh mee ihmees tsiigailee jos niit tulis sin uudestaa jos kert täälläki niit on : ) hahaha aijaa :----DD kiva!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8