11.1.11

11111

ulver/christmas
tukka sojosojo
Hellou jengi♥! On tää meitsin unirytmi vaan niin vituillaan tällä hetkellä. Unta tuli taas yöllä tosi huonosti, mut ainaki se on positiivista, et heräsin aikaisin. Tosin mun oli pakko, ku käytiin äidin kans asioilla :--) Meiän mitsubishiraukka ei oikee tykänny lähteä käyntiin, pikkuinen ei tykkää tämmösistä keleistä. Oon nyt toistaiseksi kotona bäkkii ja pitäis piakkoin lähteä vuorostaan mummin kans asioille :-D On helpottava tunne kun saa asioita selvitettyä, stressitaso on viime viikkoina ollut suhteellisen korkealla.... Jee, mummi toi mulle joulun laivareissultaan Lancomen kajalin, kyl meinaa sit pysyy eikä kulu heti pois!

One thing to be happy about
aikaansaaminen

6 comments:

 1. mäkään en saanut eilen yöllä yh-tään unta. eikä saanu mun perheestä muutkaan :--o mikäköhän kumma...

  mut halusin vaan sanoo, että sulla on tosi kiva blogi. oot ihana ja persoonallinen! ♥

  ReplyDelete
 2. annie, jopas jotaki. kaikilla varmaan unirytmi loman takia ihan sekasin :-D tai jottai. meitti ainaki o tykänny valvoa ja nukkua pitkään :---) oii kiitos kauheesti hei ♥

  ReplyDelete
 3. OUGRRhM.
  voisitko harkita loppetavas heittää noita suttulayereita sun nättejen kuvien päälle. :--C niitä on ollut ny ihan järettömästi, tai sitten ne vaan pistää niin pahasti silmään, ent tei..... VAIKKA ON VARMASTI KIVAA, mut harkite ees millasiin kuviin muokkaat. ESIM. sun kämppäpostauksessa käytit ainakin talon pääl ja se toimi, mut sun nätin naaman pääl, PLörä.!!!

  t. surullinen anonyymi

  ReplyDelete
 4. hahaha, kyl mä mietin mitä kuvan päälle laitan ja mitä mitä en. ps, toi oli ihan järkyttävä kuva muutenkin joten paskaaks välii mitä siihen laitto. eikä ne oo suttulayereita vaan tuo hienoo tekstuurii joihinkin kuviin. makunsa kullakin.

  ReplyDelete
 5. Ihan törkeen hyvä ku susta ja äidistäs!=)

  ReplyDelete
 6. hihi kiitos anonyymi:-D! on meist parempia kuviakin otettu.... :-DD

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8