6.1.11

täällä tuoksuu mandariini

kuvat: we heart it
meitsin ilta on menny the L wordia tapittaessa (♥), mariota pelaillessa ja semmosta muuta perusshaibaa :-D poikaystävä onneks poikkes tääl tossa aikasemmi illalla, hihi. kello on taas paljon. mihin se aika oikeen meneee, tuntuu et KOKOajan täytyy olla menossa nukkumaan ja aina on pimeä.
ja tuntuu, et tuotan teil kokoajan pettymyksen tai jotain. jotenki tulee paha mieli siitä, et jos pari ihmistä lopettaa lukemisen, sit oon vaan että miks? =( tai sit mä vaan ylireagoin.... jaa-a, liika ajattelu sikseen, tupakan kautta sängynpohjalle hengaa. :-D kertokaa mulle jotain kivaa.

One thing to be happy about
katsot yhtä lempi tv-sarjaasi ja kaikki muu unohtuu

8 comments:

 1. mä kans katon aina omaa lukijalistaani ja oon silleen oho taas joku lopettanut lukemisen...hehe :--D no, ei voi mitää!

  ReplyDelete
 2. höpöhöpö hei ! itse meinasin tulla hulluks samaa kyylätessä ja olin jo sillee, et oonihanpaskalopetanbloggaamisenvittu ennen kuin tajusin, et pakostikaan ei oo ikinä kaikkien mieleen :D tää on yks mun ja varmasti monien lemppariblogeista, cheer up !

  ReplyDelete
 3. iida - se on sääli, mut ei kaikki voi tykätä aina :--) ehkä me ollaan niin perseestä, ku kirjoteta siitä kui monta chanelin laukkua me haluttas jnejne möhmöh♥

  rewind and play again (mikä sun nimi on!!) - äyy joo pitää olla silti ilonen niistä lukijoista ketkä nyt lukee.... =) kiitos ihanuus!! ♥ ei tosiaan voi olla kaikkien mieleen :)

  ReplyDelete
 4. ahahh, joo :--D no mut ei se haittaa, mielummin pieni ja kiva posse lukemassa ku et joku 586947 lukijaa keistä puolet koostuu vittuilevista anonyymeistä :D. oon ihan tyytyväinen nyt <3

  ReplyDelete
 5. ♥ ahahaha hyvin sanottu :--DD

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8