18.1.11

mitäs sit

franz ferdinant/bite hard
päällä: keltaiset sukkikset, ruutupaita, pitkä harmaa neule, circle scarf, lämmin panta sekä tiätty takki ja jaloissa maiharit. rokrok

tänää ei ollu mikää erikoinen asu päällä ku tuli aika kiirus eikä kerenny ajattelemaan :-D eikä kyl erityisemmi suoraansanottuna kauheesti kiinnostanutkaan. käytiin mamman kans kaupoissa ja kävästiin samalla sitte niilläkin. sain vähän puita kotiin niin voi nautiskella takkatulesta ja lämmittää tätä huushollia jos ja kun tulee taas kauheet pakkaset. kyllä, täälläkin suunnassa odotellaan jo kevään saapumista. tos kasvonaamios on muuten ihana puinen korkki! :-D hehe. jaa-a, mitäs sitä sitte tekis. hetki vielä masterchef australian alkuun.... tänään alkaa muuten siitä suomen versio klo 20.00. finlandeses, make us proud!

One thing to be happy about
purnukat

7 comments:

 1. tykkään kovasti tosta harmaasta neuleesta! ja sun kisusta tietysti. :)♥ ihanat.

  ReplyDelete
 2. franz ferdinand-bite hard <3

  ReplyDelete
 3. annie: kiitos paljon! musta se on jotenkin tosi oudon mallinen mut silti jotenkin tykkään siitä :-) hihi, mulla on kolme kissaa 8)♥
  oona: äläpä, loistobiisu!

  ReplyDelete
 4. viiitsit ku rakastan sun tyyliii!

  ReplyDelete
 5. meri: aww kiitos ihana!♥ tosi hauskaa saada tollanen kommentti ku mun mielestä toi asukokonaisuus oli tylsä tai jotain :-D hihi!

  ReplyDelete
 6. hei, kerroppa mitä diggasit tost lidl-mömmöst. oon katellu noita tosi pitkään - ja nyt ku on viimeiset kappaleet myynnissä, nii olis korkee aika päättää nappaako semmosen ittelleen johki jemmaan..

  ReplyDelete
 7. anonyymi: joo tää on just tällä hetkellä naamassa:-D ainaki on ihanantuoksuista ja mutsin mukaan tulee ihanan pehmee pärstä. kattellaa ny, mee ihmees hakkee!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8