19.1.11

hiton sanavahvistukset

day3
kuten otsikkokin kertoo, mä en oikeesti jaksa niitä blogien kommenttiboksien sanavahvistuksia:---D ihan sikarasittavia eikä niistä oo ees mitään hyötyä so why keep them?`okei ja sanon heti ku muuten unohdan, toi salkkareiden topi on jotenkin limanen jätkä :--D oompas mää kiltti.... ja mun kissan henki haisee, onks pakko nuolla itteään tos mun vieressä?
tänään oli pitkä koulupäivä kahdeksasta neljään, mut kyl siit hengis selvittii. tulin tänää miettineeks taas, et tulis perkele se kevät ku haluun jo käyttää nahkatakkeja ja kaikkii kivoja kenkiä!
tää nakkilareissaus tulee kyl aika kalliiks meikäläiselle, ku edestakanen matka maksaa kympin. bussikortti olis fiksu sijoitus mutta tuotanoinn.
se on muuten niiin rasittavaa ku telkkarin antennijohto on niin herkkä, et jos vähänki koskee ni kuva pätkii. tietenkin meitsin nuorin kissa on kokoajan niitten piuhojen kimpussa ja piti tehdä tosi epämääränen este sinne korista, taulusta ja tyynyistä.... kissat ♥ mut, tää neiti pomppaa suihkuun ja sit soittaa ehkä äidille "apua miten teen leipää"-puhelun :-) kaapeista löytyis tosiaan hiivaa, jauhoja ja vettä tulee kraanasta joten ois mahti tehä itte leipää. nam.

pari reissumiesbiisuu:

One thing to be happy about
keskipitkät bussimatkat yhdistettynä ämppäriin=♥

6 comments:

 1. topi on jotenkin....en oikeen osaa sanoa. ÄLLÖ. etova. nuljaska HYI :D

  ReplyDelete
 2. niin on! mikä toi liimaletti on ja toi eriskummallinen golfaajastaili :---D

  ReplyDelete
 3. ne salasanavahvitukset on nii vittumaisia:D

  ReplyDelete
 4. iita, niin on ja TURHIA.:--D

  ReplyDelete
 5. ooooo nakkilaa<3ja tota luokkaa ikävä. Toi oli kans mun lähes-aina vakkarikonekin! myyyhhhyhhh... :-(

  ReplyDelete
 6. laura: oww varmasti ikävöit luokkakavereita :-( ootteks aatellu pitää jonkinsortin luokkakokouksen josai kohtaa? mä en ainakaa malta odottaa yläasteporukan luokkakokousta kuten en myöskään nakkilapossen ♥

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8