6.1.11

elokuva on kuin spermaa, vain yksi miljoonasta onnistuu

aattelin tehä postauksen syventyen meitsin lempileffoihin♥! en rupia mitään synopsista kirjottaa, joten jos kiinnostuit leffasta niin ei muutaku netin syövereihin lukee lisää :--) leffan nimeä klikkaamalla pääset traileriin. eikä nää oo järjestyksessä. leffafriikki kuittaa.

 uskomattomia elokuvia, uskomaton maailma. pysyy ikuisesti lemppareina. jos joku ei ole nähnyt, sietäis hävetä ;--)  kannattaa katsoa pidennetyt versiot!

totaalisen_hullaantunut. haha 'fanaattisuudesta' kertoo se, että kävin kattomassa leffateatteris kolme kertaa, on tietenkin omana dvd:llä sekä extended collector's edition-löytyy hyllystä :-D oivoi rakastan. uskomaton, tässä elokuvassa on kaikki kohallaan.

visuaalisesti hipoo lähes täydellisyyttä. loistokamaa, loistomusaa, loistokast kaikkee. TSEK.

moikka sinä. jos konemusa uppoo ja sillee, tää on sun leffas. okei kyl muutkin tietenkin voi tykätä. ihan sikahyvä ja loistomusaa.

mahtavia !! kaikki nähty varmaan sata kertaa.... 

oon kauhun ystävä ja nää kuuluu ehottomiin lemppareihin. ei herkille eikä niille henkilöille, joiden yöunet jäävät vähiin katsottuaan kauhua ;--D

rakkaus. lapsesta asti kattellu, tosin nuorena katoin niitä dubattuja :---D mut sitte onneksi löysin tieni kohti leikkaamattomia ja alkuperäisiä. koskettaa aina yhtä paljon.

♥ Sex and the city 1&2
no hei, satc ♥
voishan näitä laittaa vaikka millä mitalla, mut jätetään ny noin ettei tuu jäätävää listaa. ♥ pur pur

6 comments:

 1. Haaaa täällä toinen Taru sormusten herrasta-trilogian ystävä! :) Ne on ollut ihan pienestä pitäen mun lempparileffoja ja vieläkin jaksan niitä katella. Oon keväällä menossa ton ykkösen kattomaan Tampereelle elokuviin silleen, että oikee sinfoniaorkesteri soittaa niitä musiikkeja livenä siellä paikan päällä! :)

  Tykkään hirveesti myös Hopeanuolesta :D

  ReplyDelete
 2. ooooooo requiem for a dream ja lord of the rings ! :--)

  ReplyDelete
 3. iina - go go iina, ne on uskomattomia ♥ ei voi edes sanoin kuvailla kuinka hyviä : ) miksei vois vaan karata tästä meen tylsästä maailmasta käymään konnussa esimerkiksi, yh.... mitä ihmettä mäki haluan nähä ton, tampereella, koskakoska? :-D see you there! jep, hopsut on loistavia ♥

  iida - no niipäniipä ♥

  pinja - älä muuta viserrä ystäväiseni ♥

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8