17.12.10

♥ TÄÄ ON TEILLE

(vähänkö ois siistii saada paita/kangaskassi tolla printillä?)


Tiätteks mitä? Mua kiinnostais kovin tietää enemmän teistä lukijoista, joten olisko liikaa pyydetty jos kaikki kirjottais vähän itsestään ja et miten he ovat eksyneet lukemaan mun blogia, millaisista blogeista tykkäätte, mikä mun blogissa on kiva juttu, mitä voisin parantaa, mistä voisin postata ja silleen!
Olis oikeesti tosi fantsuu tietää teistä enemmän :-) Jookoskookos?

Ps. Tuli ehkä suunnitelmienmuutos tälle illalle, saattaa tuo bissepullo sittenkin löytyä kätösestä illemmalla! :--D Maybe.

- Enu

16 comments:

  1. ne postaukset ei näy siks jos on liittyny eka sun lukijaks ja sit oot vaihtanu blogin osotetta ni sit ne ei näy. pitää poistaa ittensä lukijoista ja liittyy uudelleen ni sit taas näkyy :> oon jo kaks kertaa joutunu tekee saman :P

    ReplyDelete
  2. löysin sun blogin siitä Idan tekemästä postauksesta ja olin heti ihan että woooou vähänkö kiva blogi, kerranki vähän erilainen. ja joo, meitsi on 16-tyttö järvenpäästä, tykkään pitää omaa blogia ja lukea muitten blogeja. luen yleensä semmosia kuvapainotteisia blogeja, ja plussaa on jos blogin pitäjällä on kiva tyyli/ihanat hiukset/ihana kirjotustyyli tms. (niinkun esim sulla:-))

    ReplyDelete
  3. paula - jaa SEN takia :O ompas syvältä.

    siiri - aww hei kiitos, ihanasti sanottu ♥! oii. täytyyki ruveta lukemaan omaa blogiasi vähä tarkemmin :-)

    ReplyDelete
  4. Mie aloin lukemaan sinun blogia eilen. Löysin tämän jonkun semmosen blogin kautta jonka lukijoita molemmat ollaan, ja tykästyin sinun tapaan kirjottaa ja kivoihin kuviin.
    Mie oon ite ihan vasta alottanu blogin kirjottamisen, eikä siitä oo mittään sanottavaa... Vielä ;)

    ReplyDelete
  5. Niin ja hei haluaisin että tekisit postauksen sinun asunnosta :D (En oo ehtiny vielä lukea kaikkia sinun merkintöjä niin saattaahan olla että oot jo tehny semmosen...)

    ReplyDelete
  6. tiijja - hihi, voi kiitos! ♥ ilostuttaa. kivaa kun luet :-) täytynee tutustua teikäläisenkin blogiin =) kyllä se siitä lähtee!
    kyllä mulla on jotain fotoja himasta, mut hei; teen mielelläni uudenki postauksen! heti vaan ku on suht koht siistiä : P

    ReplyDelete
  7. öööö stalkkailin sua joskus ennen satunnaisesti galleriassa, mut kesällä poistin tunnuksen sieltä ja se loppu siihen. sit joskus eksyin tänne blogiis ihan sattumalta ja taisin kommentoida jotain, ja sit sä joskus myöhemmin aloit kai lukemaan mun blogia ja löysin tänne uudestaan ja aloin lukemaan :--) hih
    ja tää sun blogis on just kiva tälleen!

    ReplyDelete
  8. jep, sinä olet vanha tuttu =) joo galleriasta on tullu poistettua tunnukset aikoja sitten, se paikka kuoli totaalisesti ku fabo nous vähän niinku enemmän suosioon.

    kiitos ♥

    ReplyDelete
  9. joskus ollaan jubattu galleriassa ja sit lisäsit faceen ja nyt mä seuraan sua täällä >:)

    ReplyDelete
  10. mäkin löysin sun blogin siitä Idan postauksesta ja pakko sanoa, että on aika ihana blogi sulla! noi sun lävistykset on rakkaus ja muutenkin sun mielipiteitä on kiva lukea, ostelet kivoja vaatteita ja vaikutat tosi jeesiltä tyypiltä ! :)
    kirjottaminen on aina ollu tosi lähellä mun sydäntä ja tykkään tosi paljon pitää blogia (tosin ois kivakin, jos toi lukijakuntakin vähän kasvaisi :D) ja haluaisin bloggarina kehittyä mahollisimman paljon, aika nuori kun olen itse ja kun on myös blogini :D
    tykkään aikalailla kaikenlaisista blogeista, ekana alkanu seurata muotiblogeja, mutta lifestyle-painotteisemmat on melkein jopa kivempia. rakastan kanssa sellasia runollisia ja ihan suoraan runoblogeja, taikka sellasia blogeja missä on ihania kuvia yms ♥ ihailen sellasia syvällisiä kaunosieluisia ihmisiä ja niiden maailmankuvaa ja ajatuksia. haluaisin itsekin esim osata kirjoittaa ihania runoja ja piirtää paremmin. syntyjen syvien miettiminen on tosi jees ja muutenkin filosofisten ajatusten pohtiminen.
    mun suurin haaveeni on tällä hetkellä päästä vanhempana britteihin opiskelemaan ja oppia mahdollisimman monia kivoja kieliä ja oppia tuntemaan eri kulttuureja. matkustella paljon. haluan nähdä maailmaa.

    hmm innostuin vähän :D tosiaan jotain palautetta sullekin. no eipä siinä kai muuta kun että sun fisu on rakkaus edelleen ♥ ja ja tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä ja noista kaikista kuvista :)
    voisit tehä jonkun postauksen vaikka syventyen enemmän musamakuus, koska siitä ois kiva kuulla.
    enemmän sun piirroksia olisi kanssa kiva nähdä.
    ei kai mulla kauheesti muuta. tällänen kilometrikommentti, mutta ei kai siinä mitään. ainakin musta niitä on kiva saada :>

    ReplyDelete
  11. just mahtavaa saada kunnon kommenttipläjäyksiä! :--) tästäkin taitaa tulla sellainen, khjeh.. ensinnäkin, kiitos kauniista sanoistasi kovasti ♥ mäki oon kirjottanut lapsesta lähtien ja tykkään siitä tosi paljon!
    hihi, joo se saattaa aluks vähän turhauttaa ku ei oo paljon lukijoita eikä paljon kommentteja, mut ku postaat tarpeeks usein ja kivasti ni kyllä lukijakunta siitä kasvaa! ja varsinkin lisää lukijoita tulee, jos sattuu pääsemään jonkun bloggaajan toplistalle ;--) heheh. ite tykkään bloggailusta tosi paljon! haluaisin vaan, et sais sellasia kunnon asukuvia tänne mut ku ei noita hovikuvaajia oikeen kokoajan vieressä pyöri ni sit joutuu ottaa ite. ja ajatus siitä, et meen yksin jalustan kans johki piiloo ulos luonnonvaloon kuvailee, kuulostaa jotenkin hömpältä :-D mut nooooh.
    ite tykkään vähän kaikenlaisista blogeista! luen monia erityylisiä. eniten tykkään blogeista, missä on paljon hyviä kuvia, koska itelleen se kuvaus on niin importanttii.

    syntyjen syvien miettiminen on jees, on se hienoa, et täältä blogimaailmastakin löytyy syvällisiä taidesieluja! oke no tietenkin niitä löytyy mut kummiski :-) sitä omaa syvällisyyttään ja oikeita ajatuksiaan on tosi vaikee saada blogiin asti, niistä on niin paljon parempi puhua ihmisen kanssa kasvotusten.

    tuo fisu on kyllä ihanuus. kiitos sulle viel sanoistasi ja kehuistasi :-) joo, voisin postatakkin noita piirustuksia.
    kilometrikommentteja on kiva saada, hehe!

    keep goin' girl!♥

    -e

    ReplyDelete
  12. jees, kilometrikommentteja on kiva saada mutta niin on kilometrivastauksiakin! vitsi toi sun vastaus sai mut hyvälle tuulelle ! :--) vaikutat oikeesti niin loistotyypiltä!

    mäkin tykkään bloggailusta ihan hirmusti ja oma hovikuvaaja ois tosiaan jees, mutta sellasia pyörii vähän liian harvoin ympärillä. varsinkin sellasia jotka osais toteuttaa mun visiot ja tietty eka olis ihan kiva saada se tarkennus itteensä, eikä siihen taustaan :D vaatteet ja muut pinnalliset jututkin on mulle kuitenkin myös tärkeitä ja ois oikeesti kiva saada tosta blogista enemmän sellanen muotiblogimaisempi _hienoilla kuvilla. koska niin kun sanoit ne hyvät ja mielellään myös isot kuvat on aika tärkee juttu. mä en edes omista hyvää jalustaa, joten ei oikein ota onnistuakseen ja sellaset jatkuvat peilikuvailut ois vähän tyhmiä :D

    syvälliset taidesielut on tosi hienoja, mut blogissa, varsinkin just sellasessa muotibloginomasessa sitä on hankala ilmasta niin kun sanoit. ne asiat on mulle kuitenkin niin lähellä sydäntä, että oon miettiny että voisin tehdä toisenkin blogin vähän sellaselle syvällisemmälle jubailulle. toisaalta sellasista asioista ois ehkä vähän hankalaakin kirjottaa johonkin blogiin ja siinä on tavallaan se tietty henkilökohtaisuus, joten niitä juttuja on kivempi prosessoida hyvän ystävän kanssa. varsinkin pikkutunneille venyneet keskustelut on yleensä tosi mielenkiintosia ja sellasia.. avoimia :)

    hei siistiä, kirjotitkin jo sun musamausta! :) kiiitos! jään odottelemaan piirroksias!
    another kilsakommentti, mutta mikäs siinä. tunsin pakottavaa tarvetta kirjottaa toisen, joten täältä se tulee!
    oon ehkä vielä enemmän innokkaana lukemassa sun blogia nyt :)
    eli samat sanat ! ♥

    ReplyDelete
  13. voii ku kiva ku sai sut hyvälle tuulelle, niin saa sinunkin kommentit :-) uii kiitos! ♥ niipä, just toi visioiden toteuttaminen ku ei sitä oikeen aina muut osaa toteuttaa. sit just tarkennetaan takana olevaan seinään tai rajataan kuva aivan päin persettä :-D
    eikun jalustaa hankkimaan sitten! niitä saa edullisesti esim. gigantista :-) ite ostin omani sieltä. mun kamera sigman objektiivilla on vaan ehkä hieman liian painava välillä sille jalustalle.. kaukolaukaisin olis myös TOSI kätevä! : )
    tosi ihanaa, että oot innokkaana lukemas meittin blogia, niin huippuu!

    ReplyDelete
  14. Moikkeliiis! Täällä vissiin on jo kauheet litaniat jotkut ehtiny kirjotella (söpösti kirjoitettuna.. aaw) ja tällee mut mä kans löysin sun blogin Idan linkittämänä! :-) Mulla heti nappas ku tää sun blogi ei oo semmonen perusmassa blogi, kirjoitustyyliltään eikä ulkonäöltäkään. :-) Sun tyylis ei oo oikee yhtää samanlainen ku mun, mut silti siinä joku ns. kiehtoo mua! Ehkä siks ku se on erilainen :-D Ja vaikutat nii rennolta ja mielipiteitä omaavalta ihmiseltä, että tollasen typykän kans vois vaikka koko yön jutella ilman mitää problemoja. ;-) Sulla on sairaan siistejä kuvia oikeesti, pidä toi oma linja ja jatka samaa malliin (ei epäilyksiäkään..) uskon et tällä menolla lukijoitaki eksyytyy enemmän sun sivuille ja tästä tulee joku oikee kuuluisa blogi tulevaisuudessa ;-D Näin on hyvä uskoa, eikö jepa? Eikä mikään epärealistinen juttu tosiaankaa, sus on nii asennetta! <3

    Pitäiskö mun jotain ittestänikin sepittää tähän kommenttilootaan.. No tosiaan oon 15kesänen tyttö Etelä-Pohjanmaalta joka on kirjottanu blogia keväästä asti. Mä oon pyrkiny pitää omaa tyyliä, kirjotustapaa ja mun typeriä juttuja blogissani yllä, koska se on just mua! En tiä minkälaisen kuvan saa musta ku mun blogia eka lukee (ehkä jopa teinipissis massa? vaaleenpunanen tausta siihen vielä höystettynä päälle) mut oon avautunu tosi paljon mun blogissa ku on tullu semmonen avautumisvyöry.. Sillon ei sanoja niin säästellä! Annan ittestäni yleensä kaiken tai sit en mitää ja mulla on myös aika kosolti ollu noita videpostauksia - koska sen kautta ihmiset näkee paremmin konkreettisesti sitä mun todellista minää! :-) Mun blogi on aika lifestyle tyylinen mihin sepustan päivien tapahtumia, fiiliksiä, vaatteita, meikkejä ja tän tälläsiä. Saan jouluna aika varmasti uuden kameran joten uskon et mun suuri kuvausintohimo pääsee valloilleen ihan kunnolla. :p

    Vielä tästä sun blogista, että ku ei oo kauaa ku tän löysin joten aijon täs pikkuhiljaa lukee sun vanhoja postauksia läpiä ja sen kautta ns. päästä lähemmäks sua minkälainen oot ja näin! :-) Eipä täs muuta, tuli kans vähä litaniantynkää vissiin mut hyvää joulunodotusta sulle <3

    ReplyDelete
  15. voi että näitä kilometrikommentteja! :-D jebou, mun tyyli on tämmöne omanlaisensa!
    äyäyäy kiitos kamalasti kaikista kehuista ♥ arvostan. ja hienoa, että diggaat kuvistanikin :--)) omalla tyylillä mennään! voih, toivon et täst tuliski vähä isompi blogi joskus, hihi. 8)
    noniin käyppäs ihmeessä vanhojakin postauksia läpi! olis tosi kiva tehä joskus tänne videopostaus, mut ei vaan oo mitään sellasta kameraa mil vois ottaa videoo.... yy.

    hei ihanaa joulunodotusta sullekin ja kiitos sanoistasi! ♥

    ReplyDelete
  16. aw :-D kiitos!

    ! minä inhoan pinaattikeittoa. rentoa maanantaita ♥

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8