27.12.10

HYMY PYLLYYN


corona/baby baby
:-D vähä ysärihittei täälnäi!


Hiphei=)

Voi että ku olen iloinen teistä lukijoista kun taas niitä on tullut muutama lisää ja mentiin yli sadan :--) Kommentteja saisitte heittää enemmän jos jostai täytyy mainita ;--) Mulla on nyt muutenkin tosi jepa fiilis ja tekis mieli valvoa myöhään ja kuunnella musaa nupit kaakossa! Hihi nää maanantai-illat on muutenki hupaisia ku pääsee tapittaa huippista ja mastercheffii, hhaha.
Ootteks muuten ikinä kuullut sennimisestä henkilöstä kuin Kira Plastinina? Tää likka jäi mieleen huippiksesta, sillä ei kauheen moni nuori saa itselleen nimeä vaatesuunnittelijana ton ikäisenä. Hän on tosiaan 92-vuonna syntynyt ja nettisaitille pääsee klikkaamalla tästäkin. Eipä siin, aika hyvin! Tavoitelkaa unelmianne :--)
Ja sitte sennimiseen valokuvaajaan ku David Lachapelle. Kaveri mainitsi nimen ja oli tietty heti pakko mennä tsiigaa herran fotoja. Paljon ihanan värikkäitä sellaisia, mut nää kaks oli ekat silmiinpistävimmät! Pretty cool, ha? Loistokuvaajia on niiin paljon, voisin jossakin postauksessa heitellä teille lemppareita? Tai ainakin jotain lempparifotoja.Siinä sellainen pläjäys tällä kertaa. Olisiko teillä postaustoiveita?

One thing to be happy about
kylmä cocacola

4 comments:

 1. katselin itsekin huippikset ja hämmästyin kyl kans, et niin nuori typy oli päässyt niin pitkälle ! hatunnostot sille.

  aloin lukee tätä blogia tänään, koska vasta löysin tän, joten en oo ihan viel kartalla mitä kaikkee toivepostauksia sulla on ollut jo blogissa. sun lemppariasuja olis kiva nähdä, parhaita otoksia (valokuvia) ja ja ja.. näit sun postauksia lukee kyl muutenkin mielellään :))

  ReplyDelete
 2. ei noita toivepostauksia taida nyt olla työn alla.. :--) kattellaan mitä tuleman pitää :) hieno homma, että luet ♥!

  ReplyDelete
 3. eiku asunnosta on pyydetty kuvia ja laitan mahdollisimman pian : ) kyl tääl silti on jotain kuvia!

  ReplyDelete
 4. aivan ja piirustuksista on kans pyydetty kuvaa! joten kyl näit sittenki on.. :-D mut lisää toiveita on aina kiva saada lisää!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8