16.12.10

FOSSETTE♥

Heis vaan kaikille :-) Sanompa heti, et lukekaa TÄÄ juttu! Mikä maailmankatsomus ihmisillä voi ollakkaan, ahdasmielistä ja kapeaa, argh. Uskomatont! Siis ihminen on heti 'tyylitajuton idiootti' jos esimerkiksi pukee yllensä t-paidan missä on mikkihiiren kuva? Morjesss. Noi tyypit tarttis kunnon herätyksen.....
Tänään on tehty töitä, "kärsitty" nenäverenvuodosta ja varpaan kutittamisesta, nähty mummia, juotu paljon kahvia, rakastuttu fossetteen yhä uudestaan ja ärsyynnytty naamaan sataneesta lumesta!

Mutta, tässä olis muutamat aikas paskat fotot tältä päivältä..:-Dduunipaikkaaaa

CRYSTAL CASTLES


mummila ♥

fossette aaajoo ei kovin hyviä kuvia tällä kertaa, nyy. no liika panostus on (liian usein) syvältä!

Crystal Castler - Baptism

Argh menee hermo toho kissanpentuu, ku jaksaa riehuu niin helvetisti..... Ei aina niinku oikeesti jaksais :--D Hey, ei teillä olis postausehtouksia? WHAT DO U WANNA SEE? Ja hei apua oon täpinöis teist lukijoist!!

-E
One thing to be happy about
siisti koti

8 comments:

 1. HAHHAHAHAH ei luoja kun luin ton silloin joskus muistaakseni nyt-liitteestä, kyllä se on niin ehdottoman väärin esimerkiksi soittaa viulua tai käydä kirpputorilla vaateostoksilla!!!!!! Ryhdyn levittämään sanaa maailmalle ettei vain kukaan enää niihin sorru kuten minä sorruin....


  Mä heräsin aamulla siihen, kun tyyny ja naama oli veressä :-----)

  ReplyDelete
 2. auts! ei kiva :< mul oli nenus vaan joku rupi minkä repäsin auki ja sit tuli verta :--D
  joo jos toi oikeesti on totta, ni ei oo kauheen avarakatseista porukkaa. sääli.

  ReplyDelete
 3. luin itseasiassa ton saman jutun just aikasemmin päivällä ja joo ei helvetti mitä skeidaa :D:D pisti hymyilyttämään ihan vaan koko naurettavuutensa takia :DDDDD sitten siinä alempana on linkki, että "Pohjois-Tapiolan ysiluokkalaiset eivät ole suvaitsemattomia". no siltä kuulostaa joo :DDDD hei ihan totta, mua rupee naurattaa kun joillain on niin tyhmiä ajatuksia ja käsityksiä.

  tykkään muuten tosta sun fisusta ihan ylipaljon♥ mäkin haluun! ehkä pukki tuo :>

  ReplyDelete
 4. joo-o, aikamoista skeidaa on joo :--D mut en sit tie, miten toi juttu on väsätty et onks noi nuoret oikeesti sanonu noin. ei voi tietää, mut aika sheissee kumminki :-)

  voii kiitos! fisu on kiwa. toivotaan, että pukki tuo ♥

  ReplyDelete
 5. Crystal Castles<3 olivat muuten tosi hyvä livenä edelliskesänä

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8