26.12.10

DOUBLEPOST

Heis heis!♥
Poikaystävän lähdettyä ja yksin jäätyäni on kiva taas nauttia itekseen kahvista, kuvista, hyvästä musiikista sekä bloggauksesta:--) Tutustuin BIKBOK-nettisaittiin ja voi että ku on kivoja kledjuja ja vaiks mitä!! Tuolt tulee varmasti tilattua tulevaisuudessa settii.... Oikeesti ihan hullun kivoja juttuja!


Eiks ookki ihania! ♥ Bikbok pääsee ehdottomasti meikäläisen uhriksi.... Mutta, mennäämpä toisiin aiheisiin - vähän vielä jouluun. Teitä varmaan kiinnostaa mitä meikä sai lahjaksi!

Noohh:
mukejateetä ♥!

käsisaippua vaiks kui hienossa pullossa ja toi saksanpähkinä käsivoide, nam!

tommoine paksu kirjanen!
viivi & wagner "käsipyyhe", mut sehän on liian hieno käsien pyyhkimiseen, riiight? :-D sain viime jouluna samalta henkilöltä kaks viivi & wagner-tyynyliinaa ja on ollu ankarassa käytössä♥!

+ lahjakortti gina tricotiin, vähän rahaa, suklaata, lämpösukat ja silleen! Toivottavasti en unohtanut mitään :-) Tällä kertaa skanneri jäi unelmaksi, mut ostan sen sitten itse!
Tällaista tällä kertaa, seuraavassa postauksessa saatte vastaukset kysymyksiin :-D Ehkis jo tänään.. Maha rupee jo täs vaihees päivää huutaa ruokaa, joten pian joulusafkojen kimppuun! Palataan♥

One thing to be happy about
kaikki erikoiset voiteet ja kosmetiikkahömppäilyt

3 comments:

  1. pystyyks bikbokista muka tilaamaan? ;o

    ReplyDelete
  2. eikö muka pysty :O perse, luulin ihan.....

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8