11.11.10

different way to read elle


se pussaili korvaa:--))


heippahei!

odottelen edelleen kysymyksiä edelliseen postaukseen ja olen pettynyt kun niitä ei ole ilmestynyt:----))
enivei, ulkona oli aamulla sellanen lumimyräkkä et huh huh! oli kerrassaan hieman epämukavaa kävellä töihin. lumi on ihanaa, mutta räntä ei.... eikä myöskään se, että kävellessä kaikki lumi sataa suoraan naamaan=)
joo, mulla on aika matikan, fysiikan sekä kemiantäytteiset viikot edessä ja kiinnostaa yhtä paljon kuin sonta. noh, valmistuminen on siitä paskasta kiinni että ei voi valittaa.... sekä www-suunnittelukurssi puuttuu, eikä aavistustakaan miten mä sen handlaan. yritettiin eilen illalla tehdä poikaystävän kanssa vähän matikanopelta saatuja tehtäviä, mut ajoitus oli huono joten aateltiin tehä lauantaina loput. meittillä on tosiaan ollu mukautettu matikka ala-ja ylä-asteen, koska se matikkapää ei ole ollu koskaan mitä parhain. varsinkaan sillo ku puhutaan jostai x kertaa y kertaa plaaplaaplaa ja muista vaikeuksista - ei voi tajuta. no, mut ei valiteta ja kyllä tää tästä c:

huomenna olis millan sekä jonnan synttäribailut, niitä odotellessa! englantiin muuttavaa ystävääkin pitäis nähdä. Ü♥

-e

4 comments:

 1. ihmettelen kauheesti että miten sulla ei oo paljon lukijoita! sulla on niin huippu blogi että tää kyl ansaitsisi enempi :-)

  ReplyDelete
 2. voii kiitos! ♥ olis kauheen kiva, jos ois enemmän lukijoita=)

  ReplyDelete
 3. tosi paljon kivoja kuvia, tykkään!:)

  http://themomentoffashion.blogspot.com/

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8