12.10.10

kybäkybäkybäeilen päivänä 101010 olisin toivonut vähintään jotain yhtä hienoa lahjaa poikaystävältäni kuin esimerkiksi iPhone jonka äitini miesystävä romanttisesti mutsille osti, hahahah. okei en edes haluaisi kosketusnäytöllistä luuria, todellakaan. mä en ole ihastunut niihin.
eilen työpäivä jäi väliin, koska edellisenä yönä heräsin siihen, että räkä valui nenästä eikä niistämisestä tullut loppua. onneksi päivän aikana helpotti ja nyt onkin parempi olo. tässä aamukahvia juodessa ja n. tunnin päästä pitäis olla töissä.
eilen paloi päreet netin kanssa pikkaisen ku ei suostunu toimimaan koko päivänä, aika turhauttavaa. itseasiassa, ei facebookissa ja täällä mitään ihmeellistä kyllä ollut (paitsi blogipäivitykset) ja otti vähän päähänkin tossa. ees joku kiva kommentti ois piristäny täälläki mutta ei ni ei, angst. :---)
meitsi tarvitsisi kipeästi lisää vaatetilaa, mutta ei täällä porissapäin ollut sopivii vaatekaappeja, mummin ja äidin mukaan ku ne kävi mulle sellasta katsomassa. kirppareillakaan ei ollut kuulemma, joten eikun ikeasta tilaukseen taiiijotainnn. ei hirveästi aina inspaa pukeutuminen ku vaatteita ympäri kämppää eikä kaikki mahdu noihin paskakaappeihin. vaaterenkikin olis tosi jees, täytynee kattella sieltä ikeasta......... :--)
tää kuukausi sais kulua mahdollisimman pian loppuun, sillä ens kuun alussa saan rahaa ja haluun edelleen sinne shoppailemaan. sekä ne uudet silmälasit.

eip mitii, meitsi menee meikkaa ja tekee muita aamutoimia:--) moe!
-e

4 comments:

 1. piristävä kommentti tässätullaan :---------) (jostain tyhmästä syystä mun blogger ei suostu näyttää sun postauksia tossa hallintapaneelis yhyh) mutta hyvä kun oot paranemaan päin noin nopeasti ! :--) ite ooon ollu viikon kipeänä ja nyt kun vihdoin parempi ni ulkona on järkyttävä lumimyrsky ..... jee. haluun nähdä millasei talvitakkei sulla on, otatko kuvan ! ♥ nimimerkillä tarvitsen takki-inspiraatiota tai talvi menee pilalle.

  ReplyDelete
 2. joo pari muutakin on sanonut, ettei mun päivitykset näy hallintapaneelissa, aika syvältä enkä tie mistä johtuu :c

  voih kiitos kommentistasi :--D hihi. toki otan kuvan takeista! tahtois kovin uuden, täytynee sitäkin mennä tsiigaileen ku tulee rahaa. :-)

  ReplyDelete
 3. kyllä mulla näkyy hallintapaneelissa :o voisin vinkata et ite ostin ikeasta sellasen vaaterekin, oisko maksanu hiukan alle 17 euroo ja tosi kätsy on=)

  ReplyDelete
 4. hiano tietää et ei ollu sen kalliimpi=)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8