27.9.10

ETTÄ NÄIN

joskus on niitä hetkiä kun ei huvita paskaakaan jutella kenenkään kanssa puhelimessa ja kaikki menee päin mäntyä. ei edes tuolille voi istahtaa ilman, että kaikki putoilee lattialle ja menee entistä enemmän hermot. selkee merkki - tarttee siivota taas. ja ei muutakun puhelin piippaukselle! ja kaikenlisäks verotoimistoon soittaessani molemmat ämmät oli niin huonoja asiakaspalvelijoita, ettei oo tosikaan - mitä ihmettä te teette tossa työssä ku ette selvästi siitä nauti? tuota ihmettelen todella usein myös kaupoissa. tulee itellekin huono fiilis siitä ku kassaneideillä on naamat norsunvitulla. joskus mä vielä näpäytän niille, mur..... jos tätä lukee joku asiakaspalvelutyössä oleva, tee työsi hyvin koska tästä aiheesta puhutaan!

(en myöskään tajua mistään veroasioista yhtikäs mitään ja lähtee järki pelkästä ajatuksesta.)

mutta kaikki tämä verosäätö vain sen takia, että tilasin fisheyen. mä toivon vaan, että ei tulis mitään ongelmia ja että mä kans saisin sen ettei tarttis pistää tätä jonkun muun harteille, että joku muu tilaisi sen mulle mun puolesta ku ite oon tämmönen köyhä paska. :---------) mä nimittäin todella haluan sen obiskan, olen kauan halunnut ja itken verta jos nyt tulee jotain hämminkii.

eilen tuli telkusta "hevimetallin historia"-dokumentti ja erityisesti yksi kohta jäi siitä mieleen, jossa Gorgoroth-bändin joku jäsen sanoi niin pelottavasti niiden bändin edustavan saatanaa ja saatana merkitee hänelle vapautta. (tai jotain ton suuntasta) NIIN SAIRASTA et oikee kouras.

mut joo-o, jos loppupäivä sujuis vähän letkeemmin. kuvii :


4 comments:

  1. oon tän jo kai aikaisemminekin sanonut, mut oivoi ihania kuvia ja rakastan sun tyyliä! :--)

    ReplyDelete
  2. voi kuule ei haittaa vaikka sanoisit sen vaik kui monta kertaa! ♥ KIITOS paljon sinulle oioi.

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8