22.9.10

elä edesvastuuttomasti tekemättä turhaa pahaa

heis taas! kopsasimpa eräältä bloggaajalta tämän kyselyn, joten eiköhän aloiteta!BLOGI

0. Miten selittäisit bloggaamisen/blogit tutullesi, joka tietää mikä Internet on, muttei tiedä mitä blogit ovat? sanoisin sen olevat eräänlainen nettipäiväkirja ja että jokainen blogi on erilainen. bloggaajat kertovat elämästään, postaavat valokuvia ja kaikenmoista mikä heitä itseään kiinnostaa!
1. Koska aloitit bloggaamisen? ekan blogin tein varmaan joku parisen vuotta sitten (???), mutta silloin bloggaus ei tuntunut omalta jutulta ja lopetin. mutta aloitin sitten uudestaan melko pitkän ajan kuluttua ja nyt tiedän, että tää on mun juttu!
2. Miksi bloggaat? musta on kiva jakaa valokuvia ja ajatuksia muillekin. :-) lukijoita saisi olla enemmän! mut, kaikki ajallaan.
3. Kuinka usein bloggaat? riippuu ajasta. joskus muutaman kerran päivässä, joskus kerran viikossa tai jotain. nykyään kyl postailen usein! 
4. Tunnetko syyllisyyttä tms. jos et ehdi blogata? en vielä ainakaan :-D en oo sentää niin kiireinen, etten kerkeisi bloggaamaan. 
5. Bloggaatko vai blogaatko, miksi? öö bloggaan? mitä hemmettiä blogaus on? :-D 
6. Mitä laskuria käytät? Kuinka monta kävijää (ei latausta) blogissasi käy sivulaskurisi mukaan keskimäärin päivässä? en oo vielä kovin perillä näistä laskureista, että mitä kaikkia erilaisia niitä on. kurkkailen mitä milloinkin. joten tuotanoin, en oikeen tie osaanko nyt vastata tähän kysymykseen. MUTTA TOSIAAN, lukijoita saisi olla lisää! 
7. Kuinka monta lukijaa sinulla on blogilista.fi:n mukaan (jos olet kirjautunut sinne)? oon tosi käsi, en löydä vastausta tähän. hmm, "tilaajia" on muutama.......

MUIDEN BLOGIT

1. Luetko muiden blogeja? Jos luet, miksi luet niitä? luen, luen. muiden blogeista voi esimerkiksi inspiroitua! mutta, pidän ehdottomasti omaa blogiani oman näköisenä enkä matki ketään.

2. Milloin aloitit blogien lukemisen? en osaa sanoa tarkalleen, aktiivisesti tosiaan silloin kun aloitin bloggaamaan uudestaan ja tosissani.

3. Kuinka monta blogia sinulla on blogilistallasi (jos et käytä blogilistaa: kuinka monta blogia seuraat)?  seuraan toistaiseksi vain muutamia blogilistalla, mut muuten jotain pariakymmentä kai. täytyis tsiigailla rauhassa joskus kaikenmoisia blogeja!

4. Millaisia blogeja luet kaikkein mieluiten? persoonallisia blogeja, joiden pitäjä on myös ihailtava sekä persoonallinen. selkeät ja isot kuvat on myös mieleen, fiksu teksti sekä suht fiksu tyyppi jolla on mielenkiintoiset jutut. huumori on aina plussaa, vakavuus on huanoo.
5. Millaisia blogeja luet vähiten? blogin ruma ulkonäkö esimerkiksi ei vedä puoleensa ollenkaan. bloggaajien pitäisi panostaa blogin ulkonäköön koska sehän lukijoita vetää puoleensa! en myöskään lue pahemmin "massablogeja", elikkä jonka pitäjä on niin massatyyppi ettei mistään voisi inspiroitua eikä muutenkaan kiinnosta. jep.

6. Käytkö lukemassa blogeja, joiden tiedät ärsyttävän sinua? harvoin.

7. Luetko etupäässä suomalaisia vai ulkomaalaisia blogeja? kyllä oon taipunut enemmän ihan suomenkielisiin, mitä ny sillointällöin katson muita.

8.Ovatko seuraamasi ulkomaalaiset blogit samantyyppisiä kuin seuraamasi kotimaiset blogit? niin, en pahemmin ulkomaalaisia blogeja toistaiseksi seuraa. :-D

9. Kuinka usein luet uusia blogeja yrittäen löytää uusia suosikkeja? hmm, muutaman kerran viikossa.

INTERBLOGISTISUUS YMS

1. Onko blogisi Blogilistalla (blogilista.fi)? onhan se.

2. Jos ei ole, miksi? Pyysitkö, ettei sitä laitettaisi sinne? -
3. Jos on, miksi? Ilmoititko sen itse sinne? ihan itse joo lisäsin. kai se vähän jossain tapauksissa helpottaa lukemista?
4. Kuinka usein käyt seuraamassa oman blogisi sijoitusta top- tai hot-listaa? en mä sinne asti ole päässy, nyyh.

5. Mitä ajattelet / miltä sinusta tuntuu, jos blogisi sijoitus on noussut top- tai hot-listalla? jos se sinne pomppaisi, olisin hiton happy!

6. Mitä ajattelet / miltä sinusta tuntuu, jos blogisi sijoitus on laskenut top- tai hot-listalla? lallalaa.

7. Kommentoitko muiden blogeja näiden kommenttiosastolla? kyllä vain!
8. Missä blogissa kommentoit kaikkein useimmin? ehkä tuttujen blogien.
9. Millaisia viestejä/asioita kommentoit kaikkein useimmin? riippuu täysin postauksen aiheesta tietenkin!
 10. Kommentoitko muiden blogeja omassa blogissasi? Millaisissa tilanteissa / mistä aiheista / mitä blogeja? en vissiin?

11. Tuntuuko sinusta siltä, että “blogistanissa” (suomalaisten blogikirjoittajien / -lukijoiden yhteisö) on olemassa sisäpiiri? ehkäpäs.

 12. Tunnetko kuuluvasi sisäpiiriin? Miksi / miksi et? no en mä tiedä :-D

13. Käytkö blogitapaamisissa? en ole vielä sellaiseen osallistunut. en ees tiedä järkkääkö kukaan niitä porissa päin?osa noista teksteistä meni vituiks, mut olkoon. fotot (paitsi kollaasi) täältä

No comments:

Post a Comment

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8