24.8.10

finally ☺

(melkein) syksyistä tiistai-iltaa immeiset! oltiin tosiaan eilen Millan kanssa valokuvaamassa kuten edellisessä postauksessa lukikin :--) ja lupailin laittaa lisää kuvia tänne joten eiköhän nyt ole sen aika. noita on sit suht monta 8) toivotaa ettei noitten laatu kuse täällä kun laitan ne isoiksi tohon, mur.

Voi ku mä niin odotan sitä kunnon syksyä kun saa laittaa paljon vaatetta päälle ja kietoa isot kaulahuivit kaulaan ♥ ja värit ja kaikki. oii. sitä odotellessa.

but, nyt kuvia ja antakaa kommenttia!

ajettiin kaara vartioidulle alueelle ja "pelättiin" et joku hyyppä tulee häätää meiät veke sieltä mut onneks niin ei käynyt ja saatiin kuvailla rauhassa : )

9 comments:

 1. voi ei, älyttömä ihaniii jokanenn<3<3

  ReplyDelete
 2. oi, niin hienot sävyt kaikis ja muutenki kivoi Ü

  ReplyDelete
 3. kiitos hyvin hyvin paljon !!! <3

  ReplyDelete
 4. aaah mä vaan rakastan kuvias niin älyttömän perkeleesti että itku paratkoon!! pakko nyt kysästä että mikä kamera, objektiivi ja muokkausohjelma sulla on käytössäs! ps sinä senkin kaunokainen :-)

  ReplyDelete
 5. milla on jotain niin kaunista <3
  sinä myös muruseni, kivoja kuvia ootte ottanu! :)
  harmi ettei päästy kertaakaa kolmestaa.. :(

  ReplyDelete
 6. aivan loistavia kuvia! upeaa jälkeä

  ReplyDelete
 7. tiiu, enu kiittää suuresti. tositosi kiva että tykkäät :--)) meitsi kuvaa nikon d40 rungolla ja sigman 18-200mm F3.5-6.3 DC OS-obiskalla. on mulla sit toi toinenkin objektiivi mikä kamerassa oli tiätty kii ku ostin ton mut se onkin sit ihan perus obiska jota en enää käytä ku ostin ton sigman :--)) ja, muokkaan adobe photoshopilla (CS3 tällä hetkellä.) ♥ ja, uus runko pitäs tosiaan hankkii jossakin vaiheessa. SINÄ OLET kaunokainen, ja suuret kiitokset ♥ ps. ryhdy lukijaks! ü

  anni, kiitos kovin ♥! milla on tosi ihana. NO ÄLÄÄ, jäi harmittamaan se todella... ja ku ei keretty ees kunnolla juttelemaan enne ku lähdit.

  sanna, suuret kiitokset sinulle! ü

  ReplyDelete
 8. upeita. enya oot älyttömän hyvä kuvaamaan ja oot niin järjettömän kaunis kameran edessä. keep goin girl! <3 : ) ps.sustahan vois tulla vaikka mitä! usko itseesi aina, sinä ihana persoona<;

  ReplyDelete
 9. miia, tuli tosi hyvä mieli ♥ ihanasti sanottu Ü kiitos muru. meen pitää nähä.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8