16.10.12

Höh

Mulla on tekemisenpuute. Olisin halunnut tehä tänään jotain jännää, tyyliin mennä Kalloon ottamaan hulmuavia kuvia tai jotain. Siellä nimittäin tuulee, niin en ihan viitti mennä sinne itekseni heiluu jalustan kanssa. Nenä vuotaa kuin Niagaran putoukset ja olo on vähän tukkonen, mut mitäs pienistä.
Kun suunnitelma ei tänään sitten näköjään voi toteutua, aattelin iskeä vaatteet niskaan, painella kauppaan ja leipoa jotain helppoa ja nopeaa. Se mitä se on, jääköön toistaseks salaisuudeksi, sillä teen pitkästä aikaa kokkikorneripostauksen. :> Myöhemmin semmosta siis luvassa!


Ps. Minkä ihmeen takia en pysty heittää kommenttia kenenkään blogiin? Yyh, onks jollain muulla sama ongelma? Okei ehkä vähän turha kysymys, sillä jos on niin tuskinpa pystyy kommentoimaan tähänkään.. :-D Niin ja meinaan nyt siis ihan jotain teknistä ongelmaa, ärsyttää.

7 comments:

 1. no emmä ainakaa hirveen usein saa kommentoitua! aina välil vaa mut ennen en tainnu kyl koskaa :D se on haastavaa:D

  ReplyDelete
 2. jos sulla on tekemisenpuutetta viel huomennakin niin tehdään jotain, oon nimittäin porissa. oon omistanu nää pari ekaa päivää vaan relailulle ja koulujutuille, mut huomenna ois kiva jo vähän sosialisoitua! <:

  ReplyDelete
 3. Jej mä pystyn kommentoimaan!!

  Q - Mheee, meinasin tosiaan jotai teknistä häikkää:-D

  jonahi - Sovitaan, että on hihih! Ei sua kiinnostais vaik kallossa käydä? Tai jossainnn muualla? :>

  ReplyDelete
 4. vois jossain ainakin käydä, ollaan yhteyksissä huomenna ni katotaa mitä keksitään B)

  ReplyDelete
 5. oikeesti....hahahahhahah :-----D kommentin lähettämisen jälkeen mietin kyl uudestaa ja luin ton sun tekstinki uudestaa, ei voi mitää :DDDD

  ReplyDelete
 6. Q - :----D Pölijä! En vieläkään pysty kommentoimaan toisten blogeihin ääöäöö. Indiedaysin blogeihin kyllä, mut muihin en. Outoo

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8