23.10.12

Eleven # III

Mä oon ihan täysin missannut tän haasteen, missä mun piti vastata 11 kysymykseen. Hmm oon näitä nyt kolme vissiin tehnyt, joten en haasta tälläkään kertaa enää ketään. :-D Tässäpä vastaukset ja randomisetit.

1. Innostutko tai lähdetkö helposti mukaan uusiin muoti-ilmiöihin?
Riippuu ihan ilmiöstä! Joistakin innostun, joistakin en (esim. wedgelenkkarit ja instagram). Haha.

2. Mistä asiasta tähän astisessa elämässäsi voit olla todella ylpeä?
"Tuijotan ikkunasta kynsiä syöden"-fiilis. Ei hitto, en osaa vielä vastata tähän. No yks mikä tuli mieleen, on dokumentti, jonka tein (ohjaus, leikkaus ja osa kuvausta) lopputyökseni silloisesta bändistämme. Se oli haastavaa ja lopputulos huonompi mihin pystyisin nyt, mutta oon siitä silti jollain tasolla ylpeä. Ei oo mikään peace of cake vääntää dokkari, sen parissa tuli hikoiltua päiviä. Viikkoja.


Hello calories!


3. Uskotko yliluonnolliseen tai asioihin, joita ei ole pystytty vielä tieteellisesti todistaa?
Uskon.

4. Oletko koskaan väittänyt kiven kovaa, ettet ikinä katsoisi jotain tv-sarjaa, mutta oletkin loppuen lopuksi jäänyt siihen itsekkin koukkuun?
Öö en kyllä usko! 

5. Mitä kaikkea olet elämäsi aikana harrastanut?
Teatteri, sukellus, kirjoittaminen, taidekoulu, piirtäminen, keräily, valokuvaus, elokuvat etc. Kysyin tätä äidiltä ja hän varmisti, etten oo kuulunut ikinä mihinkään kerhoon, käynyt partiota tai mitään tommosta. :-D Ratsastusleirillä olin 11-vuotiaana ja se olikin itseasiassa kokemus, jota en unohda varmaan koskaan. Katteltiin kauhuleffoja sellaisessa pienessä piharakennuksessa ja pikkusisko sai tuolloin Scream-elokuvasta traumat. Raukka joutui käymään puhumassa siitä ammattilaisen kanssa. Ihmekkös tuo, likka oli tuolloin 8-vuotias.


6. Oletko enemmän kissa- vai koiraihmisiä?
Molempia! En voi oikeesti sanoa tykkääväni jommastakummasta enemmän, vaan rakastan sekä koiria että kissoja.

7. Mitä piirteitä arvostat muissa ihmisissä?
Optimisuutta, positiivisuutta, syvällisyyttä, luovuutta, huumorintajuisuutta, spontaanisuutta, rehellisyyttä, kaikille riittävää kiltteyttä, nöyryyttä, avarakatseisuutta, toisten kunnioittamista sekä kykyä osata nauraa itselleen.

8. Oletko aamuvirkku ja illan torkku vai aamutorkku ja illan virkku?
 Aamutorkku ja illan virkku, definitely!

9. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti ja missä vaiheessa se muuttui (jos muuttui)?
Haaveammatti oli se prinsessa. Ikää tuli lisää kuten myös jonkin asteinen realistisuus... :-D En ikimaailmassa haluais olla mikään prinsessa.


10. Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?
 Hmm. Istun avarassa asunnossani leveällä ikkunalaudalla iso kahvikuppi kätösessä. Merri on tuolloin n. 13-vuotias, se kehrää sylissä kahvikuppia puskien ja mä haistelen sen ihanalta tuoksuvaa turkkia. En mä vielä mitään nää, mut toivon että kaikki on hyvin ja aistit sekä raajat toimii.

11. Mihin maahan lähtisit parhaan kaverisi kanssa lomamatkalle?
Minne vaan, oikeesti! 

- - - 

Siinä. Karkasin taas äidin hoiviin ja tehtiin muffinseja :-D Vähän tuli kuorrutusta, ehh... Tänään on aika jees päivä, sain työpaikankin.

2 comments:

  1. Hienoja kuvia! Millasen työn sait? :D

    ReplyDelete
  2. Anonyymi - Voi kiitos! Eräästä kierrätystavaratalosta :>

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8