25.3.12

Vastauksii / pt. 2

Jees, olen tiedostanut etten oo postannut viikkoon. Ymmärtänette, että kamerattomuus (jep, edelleen!!!) on hiton syvältä ja bloggailukin ilman sitä on pidemmän päälle aika... no anuksesta. Eräästä mestasta ku koitin tilata, ni kävi ilmi ettei alle 23-vuotias voi tilata tuotetta osamaksulla mikä maksaa yli 500 euroa. Potutti oikeesti niin paljon, et kieltämättä tirautin pari hassua kyyneltä silkasta turhautumisesta. On kai se nyt hiton syvältä ku ei pääse toteuttamaan itseään. Niinkuin myös se, että ei oo taskunpohjalla sen verran ylimäärästä että vois painella liikkeeseen, kiikuttaa kamera kassalle ja kävellä tyytyväisenä sen kanssa kotiin. Pitää olla niin vaikeeta!!
Kaiken lisäks meikältä revittiin perjantaina taas yks viisaudenhammas ja tällä kertaa kivut ei oo ollu mitään kauheen hepposia... Pillerien voimalla eteenpäin. Sorit tästä jumitusvaiheesta, mut täs ois kumminki nää loput vastaukset.

Millainen olisi unelmien koti? 
- Asunto korkeilla huoneilla, vanhoilla puulattioilla ja muillakin vanhoilla elementeillä niinkuin esim tiiliseinällä. Myös leveät ikkunalaudat on ihania. Kelpaisi myös kattohuoneisto keskustassa taikka iso talo keskellä metsää, mutta kumminkin suht lähellä keskustaa. Parasta ois silti  rempata esimerkiks joku vanha varasto asunnoksi.

Jos saisit ilmaisen lomamatkan, mihin se sijoittuisi ja mitä sisältäisi? 
- Kreikka olisi aivan ihana. Oon ollut siellä kerran ysiluokalla luokkaretkellä ja kovasti tahtoisin kokea sen uudestaan! Matka sisältäisi sukellusta, shoppailua, aurinkoa ja rentoilua. Ja olis kiva löytää vesiputous.

Uskotko jumalaan ja mitä uskonto merkitsee sulle muuten? 
- Mä uskon kyllä johonkin korkeampaan voimaan, et kai mää oon jonkinsortin agnostikko.

Jos kissa putoaa aina jaloilleen ja voileipä voipuoli alaspäin, mitä käy jos kissan selkään sidotaan leipä voipuoli ylöspäin ja kissa+leipä tiputetaan jostakin? :-D 
- Kissa putoaa jaloilleen ja leipä pysyypi selässä. 

Mistä luonteenpiirteestäsi pidät eniten?
- Siitä, että oon helposti lähestyttävä ihminen joten muhun on siis helppo tutustua. Lasketaaks toi? Jos ei ni sitte vaikka huumorintajusta.

Mistä olet saanut eniten kehuja?
- Kyl se on varmaan tosta kuvapuolesta. Arvostan kehuja, iso kiitos!

Halusitko lukioaikana vaihtoon? Kävitkö lukion?
- Kävin ammattikoulun ja mä en itseasiassa kelaillut edes sillon tommosia mitenkään vakavasti.

Olitko hyvä koulussa?
- Puhutaanks nyt niinku yläasteajoista? Miten sen nyt ottaa.. Parhaat arvosanat napsahti kuviksesta ja musiikista. Olin hyvä asioissa joista oon kiinnostunut, elikkä niihin kuulu suuriltaosin taideaineet. Huonoiten pärjäsin matikassa eikä kaikki lukuaineet muutenkaan oikeen napannut. Äidinkielestä oon tosin aina tykännyt ja kirjoittanut oon muksusta asti.

Lempiasuste kesällä? Entä talvella?
- Kesällä aurinkolasit ja isot huivit päässä ja talvella muhkeat kaulaliinat kaulassa.

Missä kuussa oot syntynyt?
- Huhtikuussa, pian on siis pileet!

Milloin keksit aloittaa blogin ja miksi perustit tämän?
- Blogin perustaminen lähti siitä, kun totesin kyllästyväni avautumiseen galtsun päiväkirjaan ja sitten bongasin bloggerin. Joulukuussa '09 alotin ekan blogin ja loppupeleissä en kokenutkaan sitä omakseni jutukseni joten lopetin. Mut sitten keväällä '10 innostuin hommasta uudestaan ja siitä asti oon aikas aktiivisesti blogannut. 

Paras työpaikka jossa olet ollut (kaikki kesätyöt mukaan yms)?
- Kieltämättä duuni festareiden päälavan backstagella on ollut aika jees! 

Mikä halusit olla lapsena ammatiltasi?
- Prinsessa.


Esittele kolme lempparivaatekappalettas ja miks ne on niin kivoja?
- Joo voisin tehdä postauksen lemppareimmista kledjuista sitte ku saan sen kameran :-)

Onko sulla vaatteita, jotka ostohetkellä tuntu maailman ihanimmilta, mutta myöhemmin ajattelit, että mitä hittoa minä oikein ajattelin? :D
- Joo ja varmasti monesti! Ostin kirpparilta joskus tommosen plösöneuleen enkä oo käyttänyt sitä ihmisten ilmoilla vielä kertaakaan. Joku siinä on sit pielessä.

Kallein IKINÄ ostamasi vaatekappale/asuste?
- Varmaan noi Vagabondin Gagat, mitkä makso sen kahdeksankymppiä. :-D Mä oon liian köyhä siihen, että ostelisin kokoajan kalliita vaatteita sun muita. Jos se on jollekin vielä epäselvää, niin suosin secondhandia.

Urheiletko paljon? Jos, niin miten?
- En, valitettavasti. Jos saisin aikaiseksi, niin kävisin viikoittain uimassa tossa uudessa uimahallissa. Lumien sulettua pyöräilen kyllä paljon ja tosiaan autoa kun en omista, niin käytän paljon jalkojani.

Onko tyylisi vaihdellut paljon vuosien varrella?
- Onhan se joo, kerroinkin siitä jo muutamalla sanalla viimoisessa postauksessa.

Opettelitko muokkaamaan kuvia ihan omatoimisesti vai sitko apua jostain?
- Itseoppinut olen! Koulussa oli kyl joskus vuonna peruna yks hikinen valokuvauskurssi, jossa opin jotain pientä. Netistä löytää hirveen paljon apua ja inspiraatiota, siihen jaksaa kyllä nähdä vaivaa jos on oikeesti intohimoa. Photari on mahtava, kaikki sillä on mahdollista ja hienointa siinä on se, että oppii aina uutta. Olis hiton mälsää osata se täydellisesti ja aivan kokonaan.

Lempiherkku?
- Pähkinät, dippi + kasvikset, juustokakut, Maraboun vadelmatäytesuklaa, Supersalmiakit, kipinäsisut... Heh heh. Mut turkkilainen/kreikkalainen jogurtti myslillä ja saksanpähkinöillä... TAIVAALLISTA. Tota vois pikemminkin kutsua jo lempiruoaksi!

Jos joutuisit elämään loppuelämäsi jossain toisessa maassa Suomea lukuun ottamatta, mikä maa se olisi?
- Mä oon matkustanut ainoastaan kerran Viroon ja Kreikkaan, joten en valitettavasti tunne kauheesti mestoja. Mut kaipa se olis jossain tyyliin Englannissa, siel on tuttujakin!

Lempialkoholijuomasi?
- Lindeman's Kriek, Marsalaviini, Baileys, bisse, karpalolonkero ja jotkut siiderit!

Olisitko mieluummin turha julkkis vai kylähullu?
- Kylähullu

Kumpi on kivempi koruissa, hopea vai kulta?
- Hopea.

Mitä harrastusta et voisi ikinä kuvitella kokeilevasi/alkavasi harrastamaan?
- Metsästystä.


Onko sinulla yhtä parasta kaveria, joka on selvästi ylitse muiden?
- Kyllä vain. Vaik meillä on ollut kautemme, ettei olla oltu kauheesti tekemisissä ni asia on onneks korjaantunut. Vaikka oltais erossa vaikka kuinka kauan niin meillä on silti aina yhtä hauskaa ja tuntuu ettei oltas erossa oltukkaan :>

Suututko helposti?
- En mää. Riippuu tietysti siitä, mistä suuttua, et kyl mä räjähdysaltiskin osaan olla.

Oletko herkkä?
- Oonhan mä joo, mut en sentään mikään täyspehmo. :>

Minkälainen ois sun unelmakroppa?
- Tykkään useimmiten kyllä ihan mun omasta kropasta, mut välillä on hetkiä jolloin haluais tiettyjen asioiden olevan pienempiä. Itsetunto kun ei satu olemaan mikään paras mahdollinen.

Naisellinen vai tyttömäinen? 
- Riippuu taas siitä asiayhteydestä. Jotain siltä väliltä?

8 comments:

  1. Moi,
    Löysin tän sun blogis eilen ja jäin kyllä heti ihan koukkuun! Oon nyt lukenu tän johonkin puoliväliin asti, mutta pakko vielä jatkaa :D

    Sun kuvas on ihan uskomattoman hienoja. Emmä ees tie miten mun pitäis niitä kuvailla, ku ne on niin upeita! Kirjotat myös kivasti, silleen sopivan pitkästi, että jaksaa lukee :)

    Liityin nyt sun jättimäiseen lukija-armeijaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huihuihurjaa, jättekiitokset sanoistasi:--) Piristi tätä aika kökköistä päivääni.

      Delete
  2. jos tiiät nii voisitko kertoo mulle jotain hyvii ilmasia kuvien muokkaus ohjelmia? ku oon alkanu vähä kyllästyy toho photoscapeen (::

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kertoisin jos tietäisin! Mitä noita nyt on, Picnik on ainoo mikä tulee mieleen GIMPin lisäks ja kumpaakaan en oo käyttäny:-D Siitä vaan testailemaan ja googlettelemaan!

      Delete
    2. Eiku joo, kokeile Picasaa! Sitä mää käytin ennen Photaria. :-D Hups hehe, paint kans joo tietysti.

      Delete
    3. Latasin ton Picasan, nii onko se luotettava? :D siis ku siihen tuli sellane et se pitää suorittaa mut tuli varotus että se voi vahingoittaa konetta, nii onko sulla vahingoittanu?

      Delete
    4. Ei oo vahingoittanu konetta :>

      Delete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8